ами аз като кандидатствах бях приета в УНСС преди да са излезли резултатите за СУ (УНСС изкарват по принцип по-рано оценките), но си бях решила, че по-добре каквото и да е в СУ и после прехвърляне евентуално, отколкото право в УНСС. въпрос на гледна точка. все пак, дано не ти се наложи да го мислиш много-многоявор написа:Ами аз това искам да уча, а не знам дали си струва рискът да се надявам на прехвърлянеnrggirl написа:Ами за мен само СУ беше вариант за право, ама ти си знаеш най-добре...
Има ли желаещи да учат право?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
1. УНСС, защото предлагат най-доброто ИКОНОМИЧЕСКО образование,( за такива каквито искат това да учат, да не ми се нахвърлите сегаявор написа:Я кажете кой университет бихте предпочели по 2ро, 3то желание.
2.СУ, защото предлага най-добрите хуманитарни специалности.
3. ПУ, защото ми е близко
4 и 5 все още незнам дали ще има
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
е, ти всъщност какво искаш - хуманитарна или икономическа?!?Trisha написа: 1. УНСС, защото предлагат най-доброто ИКОНОМИЧЕСКО образование,
2.СУ, защото предлага най-добрите хуманитарни специалности.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
във в. Стандарт или в Капитал бяха пуснали интересна статистика за университетите в България. по различни критерии определяха кой е най-добрият уни в страната. явор, ще я потърся и ще ти дам наякои по-интересни данни...спомням си само, че накрая излизаше, че СУ е най-добрият...след него НБ...интересно беше, че според студентите най-достъпно и най-актуална информация дават в НБ...а студентите от СУ са най-търсени след като завършат..
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Това за уни-тата беше в 24 часа. То е нещо като допълнение, но за съжаление го погледнах само за кратко, но едно беше ясно : СУ преди всичко. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
- явор
- Летописец Виртуоз
du6ata, имам го това приложение. Много добре помня, че СУ водеше с оценка на преподаватели (защото са завършили там) и с успеваемост при намиране на работа (слава). По всечки други показатели биеше НБУ. Интересно къде преподаването е по-качествено? И ако е в НБУ, дали да го предпочета пред СУ?
Очудващо обаче Медицинските университети бяха назад в класацият - нещо, с което не мога да се съглася, защото според мен нивото въобще не отстъпва!!! Това ме наведе на мисълта колко е обективно проучването.
Иначе... СУ за мен не е №1 като цяло. iliyan преувеличава.
Икономически, технически специалности тук не звучат достатъчно сериозно. В СУ място имат само хуманитарни науки според мен!!!
iliyan, замисли се като казваш, че има само 1 университет в България. Медицината е най-почитана, а университетите, в който се преподава в нашата страна са на ниво. До сега не съм чувал архитект да излезе от СУ. Още примери?
Очудващо обаче Медицинските университети бяха назад в класацият - нещо, с което не мога да се съглася, защото според мен нивото въобще не отстъпва!!! Това ме наведе на мисълта колко е обективно проучването.
Иначе... СУ за мен не е №1 като цяло. iliyan преувеличава.
Икономически, технически специалности тук не звучат достатъчно сериозно. В СУ място имат само хуманитарни науки според мен!!!
iliyan, замисли се като казваш, че има само 1 университет в България. Медицината е най-почитана, а университетите, в който се преподава в нашата страна са на ниво. До сега не съм чувал архитект да излезе от СУ. Още примери?