Smoking Mirror написа:знаете ли за колко генетични аномалии всъщност са виновни майките?
Ъхъ. Знам. И?
allshallperish написа:
ПП: На кой му пука, че животът на гейовете не е лек? И моя не е лек, ама на гейовете не им пука особено. Но ако му кажа в очите :"Ти си ш*бан п*дераст!" тва ще е дискриминация. Или тесногръдие.
Да де, ама ако някой започва да обижда теб на основа това какви проблеми си имала в живота си, т'ва пак няма да се приеме особено позитивно. Обидата си е обида, откъдето и да я погледнеш.
И точно с процентите намери да се заядеш, дето е пределно ясно, че не е сериозно изказване, а само цели да предаде определен смисъл. Много почнахме да издребняваме.
allshallperish написа:Хората сме жестоки към по-слабите видове. Това е. По-слабите не могат да оцелеят, така и гейовете. И всички знаем защо е така.
Ъхъ, на туй нещо му се вика природа. Ама то колкото на човечеството му пука за природата. Когато погледнем нещата обективно - човекът не се интересува от общите фундаментални ценности, а от собствения си интерес. А според мен не би трябвало да е така.
allshallperish написа:Имам предвид - Силвия казва, че харесва момчета от 12-13 годишна възраст.
Тук изобщо не схванах логиката - защо свърза аргумента си с точно това мое изказване?
И относно връзката, която намекваш - тя би могла да бъде и обратната. Хората, които са толерантни към хомосексуализма, не се страхуват и отвращават от него, нито от гейове и лесбийки. Логично е ако имам познати гейове, да не ми дреме, че са такива. Ако решат да се женят, да им се радвам, вместо да им скачам как действието им и самото им съществуване е извращение на природата. Мислите и отношението ръководят действията.