За или против тютюнопушенето?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Аз съм толерантна непушачка и имам много приятели пушачи. Не слагайте общи знаменатели, искрено ви пожелавам някой ден да ги откажете, защото от много близък личен опит ви споделям, носят само, само неприятности. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
точно так е- свързвам ги, даже аз съм ги обвързала ... истината е че съм ги спирала без никакъв проблем когато имах съмнения че ще ставам майче , тогава от внушението и силната амбиция да не запаля постоянно си внушавах че не пуша и не ми се пуши и така не запалих в продължение на много време без да ми се допуши. после като се отпуснах , наваксах си всичкото непушене...идеята че просто човек трябва да има достатъчно силен стимул да спре...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
всъщност преди време една позната ми обясняваше, че е отказала цигарите, т.к. иска да има дете в близко време, и за целта трябвало да спре пушенето поне две години преди да забременее, за да е сигурно, че няма да има последици за детето... не знам доколко е вярно, но ми се струва логично...kokteil_molotow написа:истината е че съм ги спирала без никакъв проблем когато имах съмнения че ще ставам майче , тогава от внушението и силната амбиция да не запаля постоянно си внушавах че не пуша и не ми се пуши и така не запалих в продължение на много време без да ми се допуши.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!