[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2010/1011 Математика
Значи,ако съм разбрал правилно и съм записал в такъв ред:
1 КН
2 СИ
3 Информатика
И за 1 и 2 не ми стигне бала влизам в информатика,но само ако са останали свободни места там, нищо,че може да имам по-висок бал от някои вече приети дори на второ класиране там
1 КН
2 СИ
3 Информатика
И за 1 и 2 не ми стигне бала влизам в информатика,но само ако са останали свободни места там, нищо,че може да имам по-висок бал от някои вече приети дори на второ класиране там
Мхм. Затова преценявай навреме и трезво какво, кога и как. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Това си е доста тъпо, аз от къде да знам с колко ще падне бала.. сега гледам миналите години,че от второ на трето класиране за софтуерно инженерство балът не е паднал дори с хилядна.. Деа тъпата работа, само ми усложняват живота 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ако така ги подредиш специалностите ше сме си конкуренцияrounders написа:Значи,ако съм разбрал правилно и съм записал в такъв ред:
1 КН
2 СИ
3 Информатика
Компютърни науки 1 курс
Това е ясно, аз имах предвид,ако не ми стигне балът за първата и искам да чакам второ/трето класиране там, а не запиша примерно третата, където са ме приели.morfei написа:Ако така ги подредиш специалностите ше сме си конкуренция. А не можах да разбера какъв е проблема? Ще можеш да влезеш в най-първата специалност(която си писал), за която ти стига балът. Няма за какво да се притесняваш.
Вярно е това, което пишеш. Само че той сподели намерение да чака до 3-ро класиране за КН (ако не го приемат на 1-во...), а мястото му в най-първата (друга), за която му стига балът, в такъв случай не се пази... 
- morfei
- Форумно зомби
Абе не успях да зацепа, но щом вие сте го разбрали, навярно сте му обяснили. 
Компютърни науки 1 курс
- bggashnik
- Пишеща машина
Мястото си се пази, т.е. можеш да се качваш само нагоре, но не и да падаш в класирането. В случая, ако е приет информатика, само по нагоре може да се изкачи. Ако да речем и след трето класиране не успее да се изкачи, си влиза информатикатаMaeve написа:Вярно е това, което пишеш. Само че той сподели намерение да чака до 3-ро класиране за КН (ако не го приемат на 1-во...), а мястото му в най-първата (друга), за която му стига балът, в такъв случай не се пази...
Компютърни науки I курс
Ъ! Shame on me!
Да, така е. 
- bggashnik
- Пишеща машина
Тъй като видях, че доста хора от форума ще кандидатстват в Стопанския факлутет, реших да постна една новина, макар и да не ме касае пряко,тъй като не кандидатствам за Стопанския:
Започваме съвместни проекти с Харвард
http://www.nbu.bg/si.php?id=12227&size=big
Компютърни науки I курс
- morfei
- Форумно зомби
Абе усетих аз, че нещо излъгахте човека ама не бях сигурен, че говорим за едно и също нещо.Maeve написа:Ъ! Shame on me!Да, така е.
П.П. Казвайте - записахте ли се вече за предварителния? Ако не, кога смятате да го направите?
Компютърни науки 1 курс
Това е вече друго нещоbggashnik написа:Мястото си се пази, т.е. можеш да се качваш само нагоре, но не и да падаш в класирането. В случая, ако е приет информатика, само по нагоре може да се изкачи. Ако да речем и след трето класиране не успее да се изкачи, си влиза информатиката
- Eleanor
- Летящите Пръсти
.................
Последно промяна от Eleanor на 20 Яну 2010, 20:10, променено общо 1 път.