КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: КСК- История 2010/ 2011
Няма смисъл да учиш от учебника, въпреки че учебника на СУ за 11 клас е много добър(ние учим по него), той може да ти даде доста добра подготовка за матурите, но за темите има и допълнителни неща, които вътре ги няма. Освен това има много уроци от учебника, които пък не влизат в темите.
Затова най-добре започни директно да учиш по темите. И да,според мен имаш шанс да се подготвиш за предварителния изпит. Научи 10 теми добре примерно, шансът да се падне една от тях не е малък. А ако не се падне, ами до Юли ще имаш време да се подготвиш и по останалите.
Затова най-добре започни директно да учиш по темите. И да,според мен имаш шанс да се подготвиш за предварителния изпит. Научи 10 теми добре примерно, шансът да се падне една от тях не е малък. А ако не се падне, ами до Юли ще имаш време да се подготвиш и по останалите.
- Deska
- В началото бе словото
- Специалност: отказала се Украинистка:)
Благодаря много
Миналата година това ми беше грешката с английския - много учене на съвсем ненужен материал.Всъщност някакви източници, откъдето да извлека темите ? Видях кои са и утре ще се разходя до Столичната библиотека, но все пак няма да е лошо да знам за какви книги да попитам 
There is nothing permanent except change...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Мога да ти помогна единствено с това: http://historyexam.hit.bg/4.htm, но и тук има много излишни неща.
В библиотеката няма какво да търсиш, попитай ако имаш някой приятел, който се е готвил скоро за изпита дали може да ти даде темите. Някъде по форума бях чел за някакъв сборник на СУ, където всички теми били разработени, ама аз лично не съм го виждал.
В библиотеката няма какво да търсиш, попитай ако имаш някой приятел, който се е готвил скоро за изпита дали може да ти даде темите. Някъде по форума бях чел за някакъв сборник на СУ, където всички теми били разработени, ама аз лично не съм го виждал.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Няма много излишни неща, напротив - нещата са конспектирани и за темата трябва да се поразширят. В повечко са единствено датите, дадени след темите - прекалено много са. А за сборника: влизаш в библиотеката на ИФ и питаш за помагалото за кандидатстудентския изпит и те ще ти го покажат.Deschain написа:Мога да ти помогна единствено с това: http://historyexam.hit.bg/4.htm, но и тук има много излишни неща.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ами и аз мисля, че най-добрият вариант е да помолиш някой кандидатсвал да ти даде неговите теми. Иначе и учебникут на Просвета , но Профилираната подготвка не е лош. там вече си има всичко необходимо. Аз лично не съм го използвала ( въпреки, че учехме по него в уч., защото си имах теми), но някои съученици по него си се готвеха и изкарах добри оценки 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Аз изкарах с него 4.25, а го бях изял с парцалите за две години, после си взех темички и нещата се оправиха_sonrisa_ написа:Ами и аз мисля, че най-добрият вариант е да помолиш някой кандидатсвал да ти даде неговите теми. Иначе и учебникут на Просвета , но Профилираната подготвка не е лош. там вече си има всичко необходимо. Аз лично не съм го използвала ( въпреки, че учехме по него в уч., защото си имах теми), но някои съученици по него си се готвеха и изкарах добри оценки
- Deska
- В началото бе словото
Страааашно ви благодаря, хубаво е, че помагате 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
През октомври зайците да благодарят на _sonrisa_, а зайките на мен
лично 
- _sonrisa_
- Флъдзила
ето- знаех си, че не си толкова благороден
пак търсиш личната изгода 
- Deska
- В началото бе словото
хаха, вляза ли - обещавам, че няма да пропусна да ви черпя
а до тогава все ще изниквам с някое въпросче 
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Днес в "Анонс" пишеше, че тестовете се въвеждат от тази година! 
Странно...нали беше от другата година?!
Странно...нали беше от другата година?!
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
О, Боже!
Да!
При условие че точно преди седмица е пусната програмата за изпита по География... Как може?!
При условие че точно преди седмица е пусната програмата за изпита по География... Как може?!
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Deska
- В началото бе словото
е нали щяха да оставят за следващата година ? а и като гледам в сайта на СУ е излязла програмата за географията, математика, физика и теология - не виждам да пише, че е тест 
Освен информацията да е невярна... :s
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Deska
- В началото бе словото
както винаги - пълна неяснота около случващото се в СУ - толкова ми е познато