[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7

Мнение от Zahariev »

Много съм доволен.

С Иво играхме партия шах над час и половина.Много тежка и оспорвана игра.Оправи ми се вкусът от София след малко уииски и много шах.

The names of the future are stamping of impatience.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Много съм доволен.

С Геш изиграхме титанична партия шах, с множество обрати, уииски, минаващи хора покрай нас и учудени погледи вперени в офицер и топ.

Малии ама пък после какво се напих и напуших вечерта на един рожден ден...
Някои хора чак наистина помислиха, че ще се метна от балкона, а аз просто си правих опит с реакциите им.
Аватар
Syd
В началото бе словото

Мнение от Syd »

:)
1.JPG
(25.79 KiB) Свалено 194 пъти
earthbound misfit
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Добре де, направо не мога да повярвам колко мънички неща могат да ме направят толкова щастлива.
В Румъния пих един страхотен чай и като се върнах тук, почнах да му търся нашия еквивалент (по принцип обожавам чай, но всички видове, които имам у дома - към момента са 7 - или са ми втръснали, или никога не са ми харесвали). Купих 3 чешита, дори не се доближаваха като вкус и направо ги зарязах в СтЗ. И преди малко в Била си викам: айде, вземам ей тоя, пък ако и той не е поне подобен, се отказвам.
Е, същият е. Едно към едно. Ще се разсипя от пиене на чай тая зима! :P
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Сподели поне какъв е, и аз обичам чай :mrgreen: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Снощи Коледния концерт на 133 СОУ.
И днес работата ми вървеше леко.
Мега як се получи. Както е известно, в Русия Коледата е от 7-ми до 9-ти януари. Нищо общо със схващането "концерт на даскало". Залата беше фул. Много талантливи деца, ей.
Програмата беше изключително пъстра. Включваше
Песни
Художествена гимнастика
Латино танци
Балет
Стихотворения
Скечове

Любомир Нейков и Мина от 5 клас (всеки я познава) изиграха "аз с баща на двойкаджийка не разговарям" :lol: :lol: :lol:

А накрая Аксиния и Миро бяха кулминацията на шоуто.

Имам клипчета на "Новата пепеляшка" и Yurudum какъв "въргал" се заформи, но нещо блутуут кънекцията ми върти номерца. Не са много хубави, защото бях на последния ред, но все пак си личи долу как над 100 дечица налазиха дансинга (сцената), а по редовете големите играха. Миро дори тръгна по редиците.

Поканите бяха хубаво направени. Дечицата си вземаха автографи. Аз досега не съм чул да има подобен концерт на училище. :roll:
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Ти за тва ли отиде там да работиш :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ол, става дума за най-простичък чай от горски плодове. Ама не ароматизираният вариант, чиято основа е черен чай - а обикновен чай от горски плодове. Преди да стигна до него, накупих някакви на Пикуик и Туайнингс (ягода, горски плодове и някакъв микс), много ужасни бяха.
Марката е Bioselect, струва към 1.80-1.90 в Била. Голям майтап.

Бетоне, ние имахме такива в гимназията - викахме им "самодейност". Традицията продължава и днес. Нашият любим гост беше Стефан Вълдобрев, защото е възпитаник на същото училище. Имаше много добри неща, даже и аз съм се качвала на сцената. :oops: Играх доста зла мацка от някаква момичешка рап-формация, която тровеше живота на една прохождаща бой-банда, която, разбира се, свиреше лигав поп. :lol: :lol: :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Ммм, съгласна съм, че тези горски плодове на Туинингс и Пикуик са ужасни. Аз в момента разполагам с няколко вида /4/ на черен чай от известни краища на света, както и един "мед и ванилия", който много обичам :drunken: .

Трябва да потърся този, за който казваш. Има един обаче, който много повече харесвам - канела с ябълки на Пикуик! Леле, това е най-хубавия и ароматен чай, който съм пробвала някога. Но не мога да го открия :cry: .
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ох, аз обожавам тая комбинаия - ябълки и канела... Мммм... гледах някакъв такъв в Метро преди Нова година, но нарочно не го взех, защото знаех, че пак ще е ароматизиран черен.
Иначе единствените черни, които съм пила и са ми харесали, бяха един Ърл Грей, но не помня фирмата и един Russian Breakfast, когато бях в Швеция. Даже би трябвало да си пазя някъде пакетчето от него.
Като цяло обаче предпочитам билкови и явно плодови (това последното е ново откритие, но много му се радвам). Наскоро си купих лайка, мед и ванилия на Twinings, но доста бързо ми омръзна. Не е за всеки ден.
В края на ноември
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология

Мнение от britdamage »

Туинингс, Туинингс...колко да е Туайнингс... :wink: Филологът в мен се обади, простете ми.
Говорейки си за филология, току що се отказах от презентациите и vocabulary assignment-a, много съм горда от себе си. :mrgreen:
Водата също би могла да се измие.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, Туайнингс си е, нали?
В края на ноември
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

britdamage написа:Туинингс, Туинингс...колко да е Туайнингс... :wink: Филологът в мен се обади, простете ми.
Говорейки си за филология, току що се отказах от презентациите и vocabulary assignment-a, много съм горда от себе си. :mrgreen:

Отказа се ? В последния момент под пълна пара ли ... ? :)

Twinings е номер едно.

Мен ме направи щастлив спокойния ми ден.

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология

Мнение от britdamage »

Zahariev написа:
britdamage написа:Туинингс, Туинингс...колко да е Туайнингс... :wink: Филологът в мен се обади, простете ми.

Отказа се ? В последния момент под пълна пара ли ... ? :)

Twinings е номер едно.

Мен ме направи щастлив спокойния ми ден.
Туайнингс е, да. :P

Имам пет дни още. Не мога да извърша нещо толкова убийствено скучно в живота си, сериозно. Няма да вадя запетайки и да забавлялавм колегите...Ползването на една граматика- плагиатство. Ползването на две граматики- неплагиатство :lol:
бръм :|
Водата също би могла да се измие.
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата
Курс: втори

Мнение от Monkey D. Luffy »

Затварям очите си и я слушам, направо се изкефих :compress: :Laie_71mini:
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”