КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Lilly Of The Valley
- В началото бе словото
Re: КСК- История 2010/ 2011
Благодаря ти, явно пак ще трябва да си припомням темите подробно 
Привет и от мен
Искам да ви попитам дали е сигурно за теста от догодина ?
Из форумите усилено се говори, че ще е тест, във вестник „Труд“ също бях прочела, че от догодина изпита ще е с тест, а не както беше до сега с тема.
Благодаря ви предварително!
Искам да ви попитам дали е сигурно за теста от догодина ?
Из форумите усилено се говори, че ще е тест, във вестник „Труд“ също бях прочела, че от догодина изпита ще е с тест, а не както беше до сега с тема.
Благодаря ви предварително!
Привилегията да си пръв, ражда задължението да водиш!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Тази година ще е тема, за догодина - един бог знае, може да го направят тест, но може и да размислят отново 
Кофти работа. Предполагам, че поне в края на тази година ще се знае със сигурност какво са решили за следващата
И поне, ако бъде тест - да издадът някакви книжки с пробни тестове, да видим за какво иде реч поне
Иначе вие до къде стигнахте с темите
Иначе вие до къде стигнахте с темите
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Аз миналата година по тва време бях до под кривата круша, беше скандално учене от средата на февруари до април 
Хах, и с какви оценки си влязъл
Аз сега съм на падането на България под турска власт, но съм 11 клас
Реших да ги почна по-отрано, считайки че по този начин ще си помогна и ще ми бъде по-лесно догодина
Аз сега съм на падането на България под турска власт, но съм 11 клас
Реших да ги почна по-отрано, считайки че по този начин ще си помогна и ще ми бъде по-лесно догодина
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Хубаво си решила. Аз съм 12 клас и преди 2 седмици реших, че ще кандидатствам в СУ, и сега вече седмица не мога да си отдъхна от тези теми. За една седмица минах първите 4 и утре започвам за упадъка на първото българско царство.
Иначе има голяма вероятност и догодина да останат темите, но все още няма нищо сигурно.
Иначе има голяма вероятност и догодина да останат темите, но все още няма нищо сигурно.
Хах, с много бързо темпо ги взимаш - успяваш ли да ги запомниш, защото не е важно колко бързо ги минаваш, а какво ти остава в главата
Ще ти стискам палци да вземеш изпитите
Ще ти стискам палци да вземеш изпитите
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Благодаря!:)
Ами аз Средновековната българска история принципно ми е интересна и основите си ги знам, затова и първите теми са ми по-лесни. Шоуто ще е идната седмица,когато започвам темите от антиосманска съпротива, там вече абсолютно нищо не знам и предполагам, че ще вървят по-бавно.
Но аз ги чета два-три пъти и си ги пиша после, а не се опитвам да ги наизустя чрез многократно четене и повтаряне.
Но един съвет от мен, започвай да четеш по малко темите от сега, защото 12 клас изведнъж ще ти се изсипят много неща на главата и ще ти дойде нанагорно. Особено ако кандидатстваш право, тогава и по литература ще трябва да учиш. На мен за щастие ще ми трябва само историята, но имам приятели, които вмомента учат за изпитите по литература и история и едновременно с това за матури и за даскало. И става много.
Ами аз Средновековната българска история принципно ми е интересна и основите си ги знам, затова и първите теми са ми по-лесни. Шоуто ще е идната седмица,когато започвам темите от антиосманска съпротива, там вече абсолютно нищо не знам и предполагам, че ще вървят по-бавно.
Но един съвет от мен, започвай да четеш по малко темите от сега, защото 12 клас изведнъж ще ти се изсипят много неща на главата и ще ти дойде нанагорно. Особено ако кандидатстваш право, тогава и по литература ще трябва да учиш. На мен за щастие ще ми трябва само историята, но имам приятели, които вмомента учат за изпитите по литература и история и едновременно с това за матури и за даскало. И става много.
Благодаря за съвета!
... но аз не само, че си ги чета по малко, но и направо си ги уча
Понеже знам, че догодина ще трябва и по Литература да се учи, пък и за матурите също - както ти каза. Именно за това реших да се хвана по-отрано с Историята, за да ми бъде по-лесно в 12 клас
Понеже знам, че догодина ще трябва и по Литература да се учи, пък и за матурите също - както ти каза. Именно за това реших да се хвана по-отрано с Историята, за да ми бъде по-лесно в 12 клас
- _sonrisa_
- Флъдзила
за матурите няма какво да учите допълнително - особено за тези по литература
( и особено щом се готвите за изпит по литература ако кандидатствате право
)
Иначе не знам.. смятам, че е раничко от 11 клас.. темите си се учат най-спокойно за една учебна година, така само ще ги забравяш и накрая съвсем ще ти се доповръща от историята
Но пък всеки си решава за него. Просто да не се шашкат тези, дето сега са почнали с ученето, защото с желание и упоритост ще стане 
Иначе не знам.. смятам, че е раничко от 11 клас.. темите си се учат най-спокойно за една учебна година, така само ще ги забравяш и накрая съвсем ще ти се доповръща от историята
- Deska
- В началото бе словото
- Специалност: отказала се Украинистка:)
Здравейте 
Моят случай е малко странен
Студентка съм, Славянска филология, но специалността не ми харесва, реших да прекъсна и да се опитам с история.Кажете, искерно, мислите ли, че имам шансове да се подготвя качествено, сама, за периода, ако не до предварителния изпит, то поне до редовния ?
Моят случай е малко странен
There is nothing permanent except change...
- _sonrisa_
- Флъдзила
Всичко си зависи от теб. При системна подготовка имаш реален шанс за успех, още повече, че до редовния изпит има наистина досатъчно време
Желая ти успех!
П.П. ти към чистата история ли си се насочила
П.П. ти към чистата история ли си се насочила
- Deska
- В началото бе словото
- Специалност: отказала се Украинистка:)
Ами...колкото и глупаво да звучи - наистина не знам от къде да започна...взела съм учебника за 11 клас по история и смятам да го изуча.Евентуално ще ходя и на английски, миналата година видях какъв е изпита и знам поне за него как да се подготвя.Имам познати, които миналата година се готвиха по история, от тях ще взема и някои теми....
There is nothing permanent except change...