[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
когато хората си правят планове, Господ ги гледа и им се сме 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Събота вечер е, а няма с кой и една приказка да разменя
. Само някви гадни задачи по математика 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
като стигнеш многократни интеграли те каня на гости .. вземи си сборничето и има да си говоорим ли говорим 
- Syd
- В началото бе словото
- Курс: трети
средностатическо 'мрън' за всичко 
earthbound misfit
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В такива сутрини се сещам за филма "Вълшебна нощ", в който двама самоубийци си говорят, преди да сложат край на живота си. Единият пита: "Кой ден сме днес?". Другият отговаря: "Понеделник." Първият казва: "Ех, лошо започваме седмицата..."
Та и аз така. Лошо ми е, главата ме боли до оглупяване, а след 15 минути у дома ще се изсипят колегите, за да работим върху една презентация. И тъй като се установи, че една част от тях могат да дойдат след 16 часа, се очертават поне 10 часа труд за мене. И утре - пак.
Наистина лошо започваме седмицата. Тежка ще бъде.
Та и аз така. Лошо ми е, главата ме боли до оглупяване, а след 15 минути у дома ще се изсипят колегите, за да работим върху една презентация. И тъй като се установи, че една част от тях могат да дойдат след 16 часа, се очертават поне 10 часа труд за мене. И утре - пак.
Наистина лошо започваме седмицата. Тежка ще бъде.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Трябва да пиша "по-сложна' курсова работа, вкъщи съм си, имах час, не отидох за него, защото след него имам 4 часа дупка. Май няма да отида за 1 час до СУ все пак... този от 16 часа
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
спи ми се
имам изпит в четвъртък
имам изпит в четвъртък
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Никаква не я свършихме - всички бяхме зациклили максимално.
По едно време бяхме натръшкани 5 човека на леглото ми в във всевъзможни пози - отчаяни, с празни погледи и само мълчахме. Това е просто ужасно. И макар че се разбрахме тая вечер наистина да си починем, не виждам как ще се съвземем до утре, за да свършим за половин ден онова, което трябваше да свършим за три пъти повече време.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
И във вторник. И в петък.O|OeHukc написа:спи ми се
имам изпит в четвъртък
Кой като мен
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
10 В и 10 Г
Казаха, че дори и учителката им по История се е предала.
Разбрах, че била последния костелив орех.
Пък аз бях подготвил трудни задачи и доказателства на всичките теореми, а те ми разбиха всичките мечти... Доказателства на теореми - йок едно не могат да направят, с лесни задачи се мотаят или в най-добрия случай да ми напишат нещо си на един ред и да не става ясно кое свойство са ползвали.
А са "профилирана" подготовка.
Разбирам я колежката. Дете носи, с тях ли ще се занимава? Работят по 2-ма, 3-ма. Колкото-толкова дет' се вика.
Иначе си повдигат самочувствието с
За краката ти безкрайни
6
6
6
За устните омайни
6
6
6
И им казах да престанат. Комшиите нон-стоп ме тероризират с тая песен.
Хубава е, но започвам да я намразвам.
Пък да не стане в края на срока
2
2
2
Че положението им никак не е розово. Но те се радват предварително, че аз ще ги оформям.
От 9-тите (по една група, утре съм в другите групи)... 50 на 50 мога да кажа. В и Б бяха далеч по-тихи от Г и А. Но в 9Б просто един субект ебава дисциплината. Иначе всичко свършихме. И не са правили домашни по ИТ.
Странно ми е, но им вярвам. Е, сега ще правят.
Пък и то си е за тях. Аз си ги зам тия неща. Даже тия домашни са терсене за мене в интерес на истината.
Но когато работа се върши, не се оплаквам. Но когато има лигвщини... Да бегат. Боли ме оная работа.
Да се ядосвам.... оооо неееееее, не са познали.
Казаха, че дори и учителката им по История се е предала.
Пък аз бях подготвил трудни задачи и доказателства на всичките теореми, а те ми разбиха всичките мечти... Доказателства на теореми - йок едно не могат да направят, с лесни задачи се мотаят или в най-добрия случай да ми напишат нещо си на един ред и да не става ясно кое свойство са ползвали.
А са "профилирана" подготовка.
Разбирам я колежката. Дете носи, с тях ли ще се занимава? Работят по 2-ма, 3-ма. Колкото-толкова дет' се вика.
Иначе си повдигат самочувствието с
За краката ти безкрайни
6
6
6
За устните омайни
6
6
6
И им казах да престанат. Комшиите нон-стоп ме тероризират с тая песен.
Пък да не стане в края на срока
2
2
2
Че положението им никак не е розово. Но те се радват предварително, че аз ще ги оформям.
От 9-тите (по една група, утре съм в другите групи)... 50 на 50 мога да кажа. В и Б бяха далеч по-тихи от Г и А. Но в 9Б просто един субект ебава дисциплината. Иначе всичко свършихме. И не са правили домашни по ИТ.
Пък и то си е за тях. Аз си ги зам тия неща. Даже тия домашни са терсене за мене в интерес на истината.
Но когато работа се върши, не се оплаквам. Но когато има лигвщини... Да бегат. Боли ме оная работа.
Да се ядосвам.... оооо неееееее, не са познали.

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Единия съквартирант си оставил нааканите (буквално) гащи на пода до мойто легло .... отвратително.Иначе е член на Студентски съвет.
Аз съм много спокоен човек, но досега съм викал ..
The names of the future are stamping of impatience.
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
Е как да ни се смеяZahariev написа:Единия съквартирант си оставил нааканите (буквално) гащи на пода до мойто легло .... отвратително.Иначе е член на Студентски съвет.
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Един съвет от мене - ако това случайно се повтори, хич и недей да му викаш. Деликатно ги вдигни (избирайки чистичко крайче, за което да ги хванеш
) и още по деликатно му ги сложи на леглото. Или направо на възглавницата. Абсолютно сигурна съм, че ще схване намека.
Мен днес един колега ме изуми в това отношение - ама с обратен знак, в общи линии. Чак се бях засилила да пиша в съответната тема, защото наистина ме шашна, ама ми стана тъжно, че подобно нещо ме впечатлява, при условие, че си е съвсем в реда на нещата. И се отказах.
Но добре го е научила майка му, факт. Представям си да ги събера с твоя съквартирант.

Мен днес един колега ме изуми в това отношение - ама с обратен знак, в общи линии. Чак се бях засилила да пиша в съответната тема, защото наистина ме шашна, ама ми стана тъжно, че подобно нещо ме впечатлява, при условие, че си е съвсем в реда на нещата. И се отказах.
Но добре го е научила майка му, факт. Представям си да ги събера с твоя съквартирант.
В края на ноември
В края на ноември
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Да бе наистина е смешно, аз след като се разбеснях и аз изпаднах в истеричен смях, как може да си на 20 и да се наакаш и най-важното .... да го оставиш в центъра на стаята.Monkey D. Luffy написа:Е как да ни се смеяZahariev написа:Единия съквартирант си оставил нааканите (буквално) гащи на пода до мойто легло .... отвратително.Иначе е член на Студентски съвет.
Аз съм много спокоен човек, но досега съм викал ..![]()
![]()
Търговец, Нещо подобно смятам да направя.Както се дресират кучета .... буташ му муцунката , в това което е направило и то се учи да не го прави.
The names of the future are stamping of impatience.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Една работа, на която бях на интервю в началото на октомври. И я отказах по мое желание.
Сега се сещат пак за мен
Не знам на какво се дължи.
п.п. случката с посраните гащи (и сигурно задник) ми хареса.
Сега се сещат пак за мен
Не знам на какво се дължи.
п.п. случката с посраните гащи (и сигурно задник) ми хареса.