ми почти.Или дори да не е .Пак на такъв прилича и дразниЦиндил-Пиндил написа:Метросексуален = педераст?
За метросексуалните "мъже"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Защо всички са против мъжете, които се поддържат . Според мен метросексулните и педалите нямат нищо общо. Трябва ли само жените да се подлагаме на мъчения от типа на кола-маски и прочие. Я малко и мъжете 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
именно!!! единствената причина, поради която не ми харесват. или представяш ли си да те оглежда как ти е направена коламаската и да си коментирате кой при коя козметичка ходи за педикюр, ужас!!!everyday_ написа:е да де...ама ми е някакво гадно такова като легна до един мъж и той да е по гладък от мен (говоря за гърдите например)...айде краката не ми правят впечатление...ама се комплексирам някакво...все пак аз ли съм от жеснки пол или той
иначе много одобрявам един мъж да се поддържа, ама всичко да е в границите на разумното...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ra4e^f
- Форумно зомби
/ще говоря в единствено число,защото само един случай съм имала,а и не е редно всички да ги поставям/е под общ знаменател,нали;)/Void написа:Някоя от вас правила ли е секс с метросексуален мъжИнтересно ми е к`во ще е усещането и какви пози ще иска.Искам да се изпраскам с такова мъжленце.Нежничко,обезкосмено с мека кожа
.Баси писна ми от рунтави потни селяци с лош дъх и корем
По-хубаво да се подържа,от колкото не.Ама метросексуалните падат ли си по жени?
ОПределено си падат по жени,поне в началото;)Относно секса,по-пасивна роля приема.Жената да еотгоре,тя да го 'глези',почти никво внимание не обръща на момичето,в смисъл такъв,той да и достави удоволствие. Общо взето е това..като мн други мъже
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
хм, разочаровах са, оставам си хетероra4e^f написа: /ще говоря в единствено число,защото само един случай съм имала,а и не е редно всички да ги поставям/е под общ знаменател,нали;)/
ОПределено си падат по жени,поне в началото;)Относно секса,по-пасивна роля приема.Жената да еотгоре,тя да го 'глези',почти никво внимание не обръща на момичето,в смисъл такъв,той да и достави удоволствие. Общо взето е това..като мн други мъже
Така, виждам че доста потребители са дали "компетентни мнения" та в този ред на мисли и аз да дам: ЗА МЕН МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ са еволюиралата форма на сегашните мухлясали и въшлясали БГ кочове които могат само да псуват, да се уригват и най-накрая да удавят всичко туй в бутилка ефтина ракия, рамо до рамо с някоя тъпа и луда минда която ги търпи. Слава на бога че се появиха, защото както беше тръгнало само гейовете ни щяха да стават за показване пред света - а ние в Европа влизаме...Евала Бекъм, евала Руши 
LOVE IS A FORCE OF NATURE
Красивото момче на аватара съм АЗ!!!
Красивото момче на аватара съм АЗ!!!