Моля помогнете !!! Търся едно момиче...

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Моля помогнете !!! Търся едно момиче...

Мнение от invisible »

може и изобщо да не я познава само да те базика :roll: аз бих се обзаложил даже :lol:

пп толкова ли ти е кофти че се опитваш да го "прикриеш" с "хаха" във всеки пост :scratch:
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Еми, не му е добре. И на тебе нямаше да ти е в такова положение... :|
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Който наистина иска да се види с някоя мацка в която се е влюбил от пръв поглед ( ако това дори може да е възможно, но това е др. тема) ще и поиска скайп/телефон/повече информация къде и какво учи...Ако е забравил да го направи това - значи за какво влюбване става въпрос.Глупости на търкалета.Аз ако съм влюбен - и до тях ще искам да я изпращам, веднага ще вкарам оферта за среща, ще взема координати...
Айде ако човека и е загубил координатите е др. работа, но не мисля, че темата е за това.Пък и ако мацето е толкова интересно поне да го беше попитал коя специалност в СУ е...Не ми се връзват нещата тук.Или човека не я търси за това за което казва или просто падам от стола от смях как може някой да търси човек през форум сред всички първокурсници в СУ , вместо да вземе тел/скайп/ел. поща на място, когато е бил на метър разстояние от мацето...

Съвет към човека - пич, яко си се издънил и шансовете да намериш тази мацка са изключително малки.Да не говорим, че тя едва ли ще иска да си има работа с теб след като така си забравил тогава, а занимаваш целия форум с тази дреболия.Някак си не звучи мъжкарски.Другият път като ти хареса някоя мадама - първо разбери къде учи и какво , после и вземи координатите и я покани директно на среща. :salute:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Да ве, верно. Аз ако трябваше да пиша за всички пропуснати... да съм задръстил форума.

next, както се казва.
Изображение
Аватар
casio
В началото бе словото

Мнение от casio »

Batbayan написа:Който наистина иска да се види с някоя мацка в която се е влюбил от пръв поглед ( ако това дори може да е възможно, но това е др. тема) ще и поиска скайп/телефон/повече информация къде и какво учи...Ако е забравил да го направи това - значи за какво влюбване става въпрос.Глупости на търкалета.Аз ако съм влюбен - и до тях ще искам да я изпращам, веднага ще вкарам оферта за среща, ще взема координати...
Айде ако човека и е загубил координатите е др. работа, но не мисля, че темата е за това.Пък и ако мацето е толкова интересно поне да го беше попитал коя специалност в СУ е...Не ми се връзват нещата тук.Или човека не я търси за това за което казва или просто падам от стола от смях как може някой да търси човек през форум сред всички първокурсници в СУ , вместо да вземе тел/скайп/ел. поща на място, когато е бил на метър разстояние от мацето...

Съвет към човека - пич, яко си се издънил и шансовете да намериш тази мацка са изключително малки.Да не говорим, че тя едва ли ще иска да си има работа с теб след като така си забравил тогава, а занимаваш целия форум с тази дреболия.Някак си не звучи мъжкарски.Другият път като ти хареса някоя мадама - първо разбери къде учи и какво , после и вземи координатите и я покани директно на среща. :salute:

Колега звучиш ми се едно някакси на сила съм те накарал да четеш тая тема. :shock:
Както казах можеш да прочетеш по-стари мнения,Ани ми каза специалност,но аз
просто я забравих.Това за теб може да са дреболий,но за мен не точно.
АнИ Се НаМеРи Но...............
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

А защо не си записа като знаеш , че забравяш?Защо не и взе телефона?Защо не се уговорихте нещо?
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
casio
В началото бе словото

Мнение от casio »

Batbayan написа:А защо не си записа като знаеш , че забравяш?Защо не и взе телефона?Защо не се уговорихте нещо?
СИтуациата колега е много специфична...........
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

има ~90 специалности, хващаш списъка и почваш да зачеркваш. в знакът на четиримата шерлок казва, че като изключиш невъзможното, получаваш истината. още повече, че щом ти е казала кво учи, ама си забравил, едва ли е право или арабистика или циркови изкуства. остават 87.

като сведеш възможностите до 10 или по-малко, спокойно можеш да провериш програмите на въпросните специалности и да ходиш да stalk-ваш пред разнообразни зали и аудитории.

ако първоначалните ти условия са верни, до две седмици ще имаш успех. естествено, за правилното изпълнение на задачата ще трябва рано или късно да си подхванеш гъза и да станеш от компютъра.

друг е въпросът какво ще й кажеш, като я намериш накрая. "аз прекарах две (+) седмици от живота си в намирането ти" не е добра откриваща реплика - а може би е, кво знам аз.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Не може да зачерква току-тъй. :evil:

Виждал съм в Плаза колежки и от... и от... Богословския.

Колежката ми ся... Иранистика е завършила, един път са я "завлекли" на чалга, иначе слуша де да знам и аз какво, май Tiesto и подобни, аз я тероризирах с фолку :oops: :oops: :oops: докато ми движеше колата, ама тя не се оплакваше, дали от учтивост или щото съм пич... не ме интересува :P :P :P :P
Имах предвид, че не може да отписваш - тая от еди къде си - вън от списъка :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

е що да не може, като е чул веднъж, все ще се сети. само му трябва малко визуален стимул под формата на красиво подредения списък със специалности
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

абе все си мисля че ако наистина искаше да я открие до сега да го е направил 100 пъти не да се обяснява с
casio написа: Ани се намери,но колегата който я познаваше
не дава повече информация за нея нищо не казва
писа съобщение,че уж той ще я налазва хахахаха пожелах му успех и до там.
Изображение
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Пич - пробвай с хипноза.Така ще се сетиш какво ти е казала, но след цирка тук във форума едва ли мацето ще иска нещо по-така от теб...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Ти продължавай да даваш такива съвети... още малко ще го посъветваш да пие липов чай, да си прави топли компреси и да носи обезателно плетени чорапи от баба му :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

После пак питай, мацето ще му се навие ли.
Изображение
Аватар
casio
В началото бе словото

Мнение от casio »

:o много яки предложения :?
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Касио,
един страничен въпрос: Откак видя перфектната мацка не можеш да спиш, това е ясно, но с някоя друга.... сещаш се, де? :wink:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”