Тая нощ не помня нищо, освен че бях в Панчарево на езерото, но какво беше, защо беше...
Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Re: Шантави сънища
Хахахах
Ми ако има някой интересен (и го помня), ще го пиша
Тая нощ не помня нищо, освен че бях в Панчарево на езерото, но какво беше, защо беше...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Е сигурно си отишъл дотам с трамвай номер 198, който не се движи от няколко десетилетия... 
- chaplata
Абе като се замисля имаше някаква чавдарка и си викам, добре бе, по тия линии не пускаха ли хубави автобуси, каква е тая чавдарка 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Ти поне сънуваш миролюбиви неща. Аз тази нощ сънувах как сме в колата и изведнъж като в някой филм на ужасите изскочи някакъв мъж отнякъде, хилейки се уродливо и почна да ме дърпа през прозореца, а аз осъзнавайки, че сънувам, пак почнах уж да викам "Помощ!" и даже май виках "Наште, помагайте!", осъзнавайки, че само те могат да ме събудят, защото сестра ми не е е вкъщи, а брат ми няма шанс да ме чуе. Вероятно всъщност съм бълнувала тихичко, въпреки умишления ми опит да викам, за да ме събудят. Но никой не ме събуди и си изживях целия гаден кошмар и после като се събудих вече бях объркана дали не се е случило наистина. Шантава работа...
I wanna fall from the stars straight into your arms
- chaplata
Записвам се за Евровизия. Пращам мейл на "7/8 Рекърдс" (с продуцент Слави Трифонов) и описвам подробно личните си данни, телефон за контакти, и разбира се двете песни, както си му е регламента. Почти бях убеден, че ще спечеля - песните бяха нещо уникално и двете. Наближава Евровизията - отговор няма. Ден преди събитието звъня на Слави и го питам, абе какво става, кога трябва да отивам за репетиции ала-бала, а той ми вика "За какво говориш? Че аз нищо не съм получавал от тебе". Е побеснях
За първи път конкурса да се провежда в България (Варна), и аз да не мога да участвам!
Впрочем, ако се напъна, мога да се сетя как звучеше едната песен (случвало ми се е насън да ми идват мелодии в главата), беше нещо като концерт за пиано и оркестър
Впрочем, ако се напъна, мога да се сетя как звучеше едната песен (случвало ми се е насън да ми идват мелодии в главата), беше нещо като концерт за пиано и оркестър
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Аз па сънувах, че сестра ми ражда. Беше много фрапиращо.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- chaplata
Сънувам как с Флъфи сме в зоопарка. Първо тя ми направи една снимка с чаплите (само че как изведнъж се озовах в клетката им не знам
), а след това чухме страшен взрив някъде наоколо. Замириса на пушек. Пред нас имаше табелка с надпис "Кон с гранатомет"
И наистина видяхме как търчи един кон, на гърба му вързан гранатомет с кръгов барабан, и с него обстрелваше останалите животни. А след него една крава с*реше гранати, които се взривяваха 
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Дарко, ти какви лекарства пиеш точно?
Ако може и мен да ме снабдяваш...яко изглежда 
- chaplata
Честно казано не знам как ги мътя такива... оная вечер гледах хепи трий френдс преди лягане
А за да сънувам сънища в соц-софия явно е защото гледам снимки от онова време 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Т'ва FarmVille не ми се отразява добре, около 2 след полунощ минах 14 левъл и през ноща сънувах само коне, крави и вълци 
- chaplata
А тая нощ сънувах, че Армин ван Буурен преподава в НБУ
Имам лекции по миксиране при него и си говорим на немски. Даже на тръгване от НБУ пътувах с него в автобус 73, говорихме си за Армада мюзик (продуцентската му компания), ама дойде една контрольорка и го глоби, защото нямаше билет

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Искам да има бутон, който да блокира сънуването. Честно, сериозно и отговорно го заявявам. Не за постоянно, но поне временно.
Няма такава психария като моята.
Ужасно травмиращо е понякога, а лошото е, че в последните няколко дни пак ме подхвана.
Няма такава психария като моята.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
сънувах шах
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Седя с някого на голяма ледена плоча над земята, в небето и обсъждаме климатичните промени. Аз му казвам: "Да бе.. тея се оплетоха вече в лъжите си - ту разправят, че идва ледников период, ту, че има глобално затопляне!". В същия момент плочата се разпуква и политам надолу - не падам, а летя.
Изведнъж се оказваме със сестрата и мама над зимен Париж - в някакъв квартал и от един покрив отмъкваме коледни картички. На гърба им пише, че струват 10-15 цента и започваме да обсъждаме цените на българските и френските картички.
Решихме да си вземем по един такъв спомен от всички места по света...

Изведнъж се оказваме със сестрата и мама над зимен Париж - в някакъв квартал и от един покрив отмъкваме коледни картички. На гърба им пише, че струват 10-15 цента и започваме да обсъждаме цените на българските и френските картички.
Решихме да си вземем по един такъв спомен от всички места по света...
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Шшшшшшшшшш егати съня... Та .. озовавам се аз в някаква сграда , май Софийския.. И чакаме маса народ да бъдем настанени за изпита по литература..Ама една дълга опашка доооо вратата и обратно..Аз съм някъде там, в морето от народ, и до ушите ми достига информация, че се пада Алеко Константинов с неговия сладур Бай Ганьо..И понеже имам време се обаждам на майка ми, която се оказва вкъщи..Какво прави тя там докато на мен ми предстои пържене..не е ясно
и все пак :
"-Мамо, отвори грамадната синя папка под масата с темите ми и намери "Пътуващият човек на Алеко Константинов" БЪрзо!!!!
-Тфа долу горе къде е?
-Амиии след Вазов, преди Славейков..
И по телефона чувам как премята джобовете на папката от единия към другия край : ЛюС! на едната страна Люс! На другата.. и точно когато го намери.. беше мой ред да влизам... Но по-важното бе , че успя да ми каже първото изречение от увода..
Шанс да се случат такива красоти на изпита....
"-Мамо, отвори грамадната синя папка под масата с темите ми и намери "Пътуващият човек на Алеко Константинов" БЪрзо!!!!
-Тфа долу горе къде е?
-Амиии след Вазов, преди Славейков..
И по телефона чувам как премята джобовете на папката от единия към другия край : ЛюС! на едната страна Люс! На другата.. и точно когато го намери.. беше мой ред да влизам... Но по-важното бе , че успя да ми каже първото изречение от увода..
Шанс да се случат такива красоти на изпита....
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс