Като се започне с Икарусите, Чавдар-мановете и другите морги на (гр)адския.The Darkness Within написа:И всяка втора кола на вторични суровини - лесно решение на проблема със задръстванията
София - Транспорт.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: София - Транспорт.

Да ни направят университетчитата в по-малко населените места.
С удоволствие ще си взема саковете и няма да стъпя в София.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
"хаха"
някой е в новогодишно настроение и ръси хумор
Има много хубави градове, които са подходящи за академично развитие. С по-малко престъпност, кръчми, дискотеки и други форми на разврат.
С удоволствие бих изравнила Студентски град със земята.
някой е в новогодишно настроение и ръси хумор
Има много хубави градове, които са подходящи за академично развитие. С по-малко престъпност, кръчми, дискотеки и други форми на разврат.
С удоволствие бих изравнила Студентски град със земята.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
После не се сърдете като ви е*** и бият по дискотеките.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Мисля, че и в Силистра има.Prudence написа:Да ни направят университетчитата в по-малко населените места.

Има филиал на Русенския и май на някъв земеделски колеж. Но качеството според мен там е уникално слабо, като гледам кой го завършва това. А и мечтата ми беше да вляза в СУ.
Внимавай какво си пожелаваш, защотро може да се сбъдне.
Внимавай какво си пожелаваш, защотро може да се сбъдне.
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Колеги, прецаках системата - преди НГ си заредих картата за 3 месеца на старата цена. А трябваше за 10 години директно... 
Don't think you are, know you are!
ха аз за 6м .. лелката на гишето даже се чудеше дали може толкова много ама мина 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Колеги, казвайте какво е необходимо за тия модерните карти, че докато се уредя с кола ще съм на грипозните 94.
На работа съм в 133-то.
На работа съм в 133-то.

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В руското? Жална ти майка с тези олигофренчета... 
Into the endless we ride... 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Не позна, колега.
Представиха ме на повечето 9-ти и 10-ти класове, на които ще преподавам.
Знаеш ли колко бяха въодушевени децата?
Някои:
Здрасти, как си (с изпъната дясна (лява) ръка)?
Сякаш сме приятелчета от ма'алата. Събота и неделя ще има да мислят новия млад "балък" как да го започнат от понеделник.
Ясни са ми като момини пазви. По Информационни технологии са оформени, по математика - почти, просто трябва с моята ръка да им напиша оценките... Ноооооооооооо да не се надяват, че ще го обърнат на разговори за дискотеки, както беше в първа английска по време на стажа. Там аз съм си виновен, че се изтървах да кажа, къде ще ходя вечерта...
Представиха ме на повечето 9-ти и 10-ти класове, на които ще преподавам.
Знаеш ли колко бяха въодушевени децата?
Някои:
Здрасти, как си (с изпъната дясна (лява) ръка)?
Сякаш сме приятелчета от ма'алата. Събота и неделя ще има да мислят новия млад "балък" как да го започнат от понеделник.
Ясни са ми като момини пазви. По Информационни технологии са оформени, по математика - почти, просто трябва с моята ръка да им напиша оценките... Ноооооооооооо да не се надяват, че ще го обърнат на разговори за дискотеки, както беше в първа английска по време на стажа. Там аз съм си виновен, че се изтървах да кажа, къде ще ходя вечерта...

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хе-хе, и тук ще ти намерят цаката. Даже според мен са те почнали като си ги оставил да ти говорят на "ти"... 
Into the endless we ride... 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Опитваш се да ми припомниш за първа английска на стажа.
Баси лудницата дето се получи в едната паралелка. Ама то си беше за тях, де. Аз нали минах с 5.50, а те са се оакали повечето най-вероятно на идното контролно и са брали грижи в края на срока да си покачат оценките. Трябваше да питам ей тъй за шоуто, ама няма смисъл, понеже всичко е бистро като изворна вода.
Стига с тоя офтопик.
Направих си карта за (гр)адския. Модерна работа. Няма вече книжни карти със снимка от бележника за осми клас.
А какъв е смисъла да я доближаваш до валидатор? Какво прави това чудо? Връща True или False в зависимост дали текущата дата удовлетворява срока на зареждането и е предназначено за тази линия?
Стига с тоя офтопик.
Направих си карта за (гр)адския. Модерна работа. Няма вече книжни карти със снимка от бележника за осми клас.
А какъв е смисъла да я доближаваш до валидатор? Какво прави това чудо? Връща True или False в зависимост дали текущата дата удовлетворява срока на зареждането и е предназначено за тази линия?

Смисълът е да те цакат левче, ако не го направиш и решат да те проверяват.
Иначе уж било за да следят пътникопотока.
Иначе уж било за да следят пътникопотока.