Лафът за магарето важи за ВСИЧКИ факултети на СУ.Бeтон написа: Едно магаре да вържа пред ФМИ и да кандидатства, и с него ще се видите наесен
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Re: КСК 2010/1011 Математика
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Там ни беше Националния Рено Фест.RadoRado написа:Картинг писта![]()
Е вижте бившите ми колеги с клио к'во правят.
Днес си продадох колицата ща не ща
Яко пара ми казаха в сервиза, че ще струва ремонта, друг двигател не ми се вземаше... днес я купи един пич за жена си. Механик е човека и ще оправи мотора. Нямах никакво намерение да я продавам, много пари бях вложил в тая кола, обичах си я, грижих се за нея, но така се случват нещата в живота. Колата е като жената. Не знаеш кога ще ти изиграе к****** номер.
Ето изстъпленията от механа Булгари:
Аз се заливам от смях. Тоя се пробваше да сваля всяка жена.
Прякора "пиянката" му го лепнах аз.
Иначе певачката струваше - всичко пее от Стефани през Славка Калчева до Цеца Величкович и Драгана Миркович.
Последно промяна от Бeтон на 08 Яну 2010, 21:58, променено общо 4 пъти.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Неее, колега. Ти обърка лафа. А именно: магаре да се върже в двора на СУ, ще завършивечен студент написа:Лафът за магарето важи за ВСИЧКИ факултети на СУ.Бeтон написа: Едно магаре да вържа пред ФМИ и да кандидатства, и с него ще се видите наесенАз го чух за ФФ, когато започнах да се готвя за КСК 1999!
Сега е по-лошото, че ще влезе.
Иначе все още СУ си е марка.
Наистина го приемам това като голяма отговорност за мен. И да се роди бебенцето на госпожата, която замествам живо, здраво, с късмет.
И не отивам там да събирам пари за нова кола, това е вън от съмнение. А наистина за самата работа.
Иначе родителите ми са здрави, Господ здраве да им дава.

- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Бетоне, явно пиенето ти идва в повече, щом си се навил да преподаваш в гимназия, но все пак те поздравявам за проявената смелост и жертвоготовност в името на родното образование. Успех и наздраве! 

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Мерси, в момента празнувам и пия качествени питиета. Нямам жена до себе си, кофти стечение на обстоятелствата. Като пристигне новата кола, ще има.вечен студент написа:Бетоне, явно пиенето ти идва в повече. Успех и наздраве!
Колега, посрещнаха ме с килимче и подмитаха пътя с метли.вечен студент написа:щом си се навил да преподаваш в гимназия, но все пак те поздравявам за проявената смелост и жертвоготовност в името на родното образование.
Ще прозвучи, че ако съм футболист все едно ме привличат я на Олд Трафорд, я на Сантяго Бернабеу, я на Ноу Камп...
Голяма отговорност е за мен.
Aз НЕ съм влязъл по нежелание в педагогическа специалност, както се казва затова съм учил (в дипломата ми пише: професионална квалификация учител по математика и информатика), това мога да правя най-добре. Дет' се вика: мой дълг е, да обучавам децата. Затова е плащала държавата 4 години. Не отговарям за мои колеги, които влизат по нежелание, преписват на всеки изпит и работят друго. Всеки си преценява за себе си.
Пък и няма нищо по-хубаво да си предадеш знанията и опита на по-младите.
А колкото до магистратурата... прецених, че в образователната сфера и бакалавърската ми степен е значима (СУ е марка), хубаво е да имам някаква специализация в областта на ИТ технологиите.

- DuDuTy
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
- Курс: втори
Евала! Учениците усещат кога човекът, изправен срещу тях, върши работата си с желание и доста често го оценяват 
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Да, само и те да знаят, за какво са дошли. Но това става, когато тоя пред тях знае, за какво идва.
Нещата са обвързани. Защото ученето и преподаването са в "организационно единство", да ползвам лаф от книгите.
Иначе... Попадал съм на такива зверчета, които нямат умора... ооооооооооооооооооооо главата ми... Умнички, обачееее да им "впрегнеш" потенциала в полезна дейност не е лека работа. Аз затова съм казвал, че има 2 типа предизвикателства. Единият е звероукротителница, другият е когато обучаемите искат да знаят и още и още, и така се покача качеството на процеса.
Ох, аз малко да оставя учебника на пичовете Лозанов, Витанов и Недевски, последния не е пич, та да се подготвям за празничния концерт на даскалото.
Специални гости са Аксиния и Миро.
Снощи дори в подписа си сложих цитат от "Новата пепеляшка". Така като гледам във форума, май добре съм празнувал снощи

Нещата са обвързани. Защото ученето и преподаването са в "организационно единство", да ползвам лаф от книгите.
Иначе... Попадал съм на такива зверчета, които нямат умора... ооооооооооооооооооооо главата ми... Умнички, обачееее да им "впрегнеш" потенциала в полезна дейност не е лека работа. Аз затова съм казвал, че има 2 типа предизвикателства. Единият е звероукротителница, другият е когато обучаемите искат да знаят и още и още, и така се покача качеството на процеса.
Ох, аз малко да оставя учебника на пичовете Лозанов, Витанов и Недевски, последния не е пич, та да се подготвям за празничния концерт на даскалото.
Специални гости са Аксиния и Миро.

- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
off topic...
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Бетоне, честито.
Какво преподаваш - информатика или информационни системи ?
Какво преподаваш - информатика или информационни системи ?
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Информационни системи в училище
Математика на 10 клас профилирана подготовка, ИТ на 9 и 10 клас.
Така и така си подготвям урока за утре. Я вижте това примерче. Елементарно е, но ми е интересно от психологическа гледна точка кои свойства на коренуването ще ползвате. Тука в учебника тримата ни познати героя Лозанов, Витанов и Недевски правят на равното баир с това:
Рационализирайте знаменателя на дробта:
корен втори от 2/корен четвърти от 2
Ето ви по-готина.
Решете параметричното уравнение:
корен трети(а+х) - корен трети(а-х) = корен шести(а*а - х*х)
Отзиви от концерта
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 37#p691537
Математика на 10 клас профилирана подготовка, ИТ на 9 и 10 клас.
Така и така си подготвям урока за утре. Я вижте това примерче. Елементарно е, но ми е интересно от психологическа гледна точка кои свойства на коренуването ще ползвате. Тука в учебника тримата ни познати героя Лозанов, Витанов и Недевски правят на равното баир с това:
Рационализирайте знаменателя на дробта:
корен втори от 2/корен четвърти от 2
Ето ви по-готина.
Решете параметричното уравнение:
корен трети(а+х) - корен трети(а-х) = корен шести(а*а - х*х)
Отзиви от концерта
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 37#p691537

Имам един въпрос,че не съм много наясно как се прави класирането. Ако не ми стигне бала за спецлиалност компютърни науки примерно, където минималният бал е най-висок и чакам трето класиране, като и след него не ме приемат мога да ли запиша друга специалност, за която балът ще ми стигне или нищо няма да мога да запиша за тази година?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ако си писал само КН и не ти стигне бала, да - една година ще пропуснеш.
Но ако си писал след него РК, СО, ВН, Е...
ще влезеш в некое от тех
Но ако си писал след него РК, СО, ВН, Е...

Ако до трето са останали места за въпросните... 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
a ако след 3то класиране има свободни места в някоя спец няма ли да може да запише в тях 
Ами така и така май става практика да има четвърто класиране... Може и да може. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.