Турски сериали

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Турски сериали

Мнение от Jamesmagno »

camel написа:ХУАН ПАДРЕ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Отец Хуан? :lol: :lol: :lol: :lol:

По темата - не мога да кажа, че ги следя, но се зазяпвам от време на време докато играя Хироус вечер и определено ми се струвта по-добри от латиноамериканските, пък не ми пречи това, че са турски. Нека си ги дават, по-добре от латиноамериканските или още повече от американските бози тип "Дързост и красота". Все е някакво разнообразие, че от 30 години тука се гледат Изаури, Касандри, Есмералди и пр. Пък и на мене ми е интересно от чисто културна гледна точка как тече животът там, какви са порядките и прочие, щото ние тука като чуем Турция си мислим само за фереджета и патриархални нрави.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Catherine написа:.. но се зазяпвам от време на време докато играя Хироус вечер ..
да си дойдем на думата :lol:
Изображение
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Catherine написа:по-добре от латиноамериканските или още повече от американските бози тип "Дързост и красота"
Абе чак по-добри... Не се наемам дса поставям едните над другите, всъщност.
Knights of the Cross
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

Абе тука проблясват чат-пат разни източни философии. Поне това, което съм гледала. Не е като латиносапунките, всичко да се свежда до това бременна ли е Есперанса и ако да, колко? :lol:

@ issoax: Heroes рулз :mrgreen:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Catherine написа:Абе тука проблясват чат-пат разни източни философии. Поне това, което съм гледала. Не е като латиносапунките, всичко да се свежда до това бременна ли е Есперанса и ако да, колко? :lol:
В интерес на истината турците малко са пооткраднали идеи от латино колегите си.

Снощи гледа ли Листопада? Ферхунде продължи с наглите си лъжи, за да се върне при семейството. Бременна друг път. Гюлшен не се подлъга. Добре я познава. А Неджля разнесе веднага мълвата, то Ферхунде това чакаше. А нали Али Реза е възпитан и културен човек и й предложи да се върне, като загърбят миналото.
Глупака Шевкет също й се върза. Седеф му го каза в очите оная вечер. :lol: :lol: :lol: :lol: Ако беше мъж досега да беше теглил сиктира на тая змия, просто да не й дава възможност да се прави на бременна, ега си.
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Ти доста си напреднал с мат`риала... Не разбрах, Неджля ли е бременна или снаха й в кая на краищата... :roll:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Не бре. Не ти е ясна постановката.
Али Реза и Хайрие са баща и майка на:
Фикрет (жена е)
Шевкет
Неджля
Лейля
Айше

Фикрет и Шевкет са най-големите. Неджля и Лейля кандидастват за вишо. А Айше е мъничка.

Значи змията е Ферхунде, жената на Шевкет. Тя се прави на бременна.

Еее, кой гледа тази вечер сериите? Оказа се, че майка й е жива :shock: :shock: :shock: Просто е била в затвора за убийство.
А Фикрет пусна мухата, че Ферхундето изневерява на глупавия й брат - Шевкет. Той проследи Ферхунде до мистериозното място на среща с непознат, оказа се, че срещата е с майка й.
Всички бяха посрамени и Ферхунде използва момента да ги обвини, че я натопяват винаги и че й нямат капчица доверие. В интерес на истината Ферхунде крие още много тайни.

Става интересно :) :) :)

От серия на серия все повече се убеждавам, че Али Реза е адски културен и възпитан човек.
Оная вечер като блъсна по масата... дори и на мен ми се сви сърцето. Този кротък човек да се ядоса... значи Ферхунде много нагази във въглените.
Изображение
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Catherine написа:Абе тука проблясват чат-пат разни източни философии. Поне това, което съм гледала. Не е като латиносапунките, всичко да се свежда до това бременна ли е Есперанса и ако да, колко? :lol:
Е, нямам удоволствието да съм се заглеждал особено много по гореспоменатите сериали, но не мисля, че един сапунен сериал може кой знае колко да проблесне с философия. Най-малкото, не мисля, че основно заради философията си, един такъв сериал печели зрители - него обикновено го гледат с други мотиви.
Knights of the Cross
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Оф, аз сега няколко дни болна вкъщи в Пловдив и се загледах.
Къде е Перла-та?!
Не беше ли той на мястото на Ферхонде и сие?
:mrgreen:
От сега нататък пак няма да имам телевизор в София, разчитам на резюметата на Бетон :mrgreen:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика

Мнение от proUSA »

Перла е само в понеделник
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Crematory написа:Не беше ли той на мястото на Ферхонде и сие?
И аз си мислех, че е с 'о', ама е с 'у'.
Пък произношението е изкилифирчено, ама да не навлизаме в подробности.
Турска романтика.
http://video.eksenim.mynet.com/hay_axi_ ... esi/74464/
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Бетон, защо Али Реза не насърчи съседското момиче да е по настоятелно към сина му, за да могат да се отърват от Ферхунде?
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Развод как да е, не се приема в Турция. Такива им са обичаите. Това е моето обяснение.

Пък и нали сега Ферхунде е "бременна"... :lol: :lol: :lol: :lol: Евентуално после може глупака Шевкет да се осъзнае и да я разкара.
Изображение
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Чудно защо Фикрет не я припозна като единствената възможност да разкара Ферхунде. Радвам се че няма да разрушават къщата, макар Шевкет и Ферхунде да живеят точно до трапезарията.

А Бетоне следиш ли "Брак с чужденец" Чудя се дали Назлъ ще оживее...
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”