Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от p_e_t_i_a »

какво означава ксенофоб
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от krinabs »

Човек,който мрази чужденците и всичко чуждестранно...думата идва от гръцки (xenos -чужд и phobos - страх)
и представи си това го пише в речника :shock: :shock: :shock:
Soulmates never die
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Ксенофобите мразят чужденците
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

мерси за разяснението
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

похвалете се нещо,бъдещи ченгета :)
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя
Специалност: Право

Мнение от lordivan »

Разяснете какво ще рече совалка 10х10 - 100 или 200 метра?

Това е за военния, не за мвр-то.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

А стига бе - не си правил совалки :shock:
окс, както и да е - совалка е когато.. Представи си две линии, начертани, в твоя случай, на разстояние 10 м една от друга. Казват "старт!" , ти тръгваш от едната линия, тичаш до другата, докосваш чертата и се връщаш обратно. И така докато се навъртят 100м ( или съответно 200) :)
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя

Мнение от lordivan »

Знам какво е совалка - просто едната бройка е отиване и връщане или само отиване до другата черта на 10м. - цялата работа е или 100, или 200 метра. Въпроса ми е 100 ли е?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

предполагам, че 100. Иначе щеше да е 10х20
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя

Мнение от lordivan »

При това положение изпита е повече от подарък - това това 100 метра за 30 секунди и на 2 кила грозданка се минава.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

е все пак не е гладко бягане :) но пък и аз не мога да ти кажа със сигурност дали е 100 м, пробвай да питаш някой, държал изпита :)
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

Здравейте! Тази година завършвам училище и мисля да кандидатствам в академията на МВР,но имам доста въпроси без отговори. Искам да помоля някой,който учи там да ме намери в скайп,за да посъбера малко информация - скайп: to6o_playboy
Благодара предваритено!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Не уча там, но бях приета, така че поне за изпитите мога да ти отговоря - питай :lol:
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

1. Интересува ме какъв е минималния бал за мъже, с който миналата 2009г. приемаха в академията за кандидатстващите с история и български език :?:
2. Видях, че миналата година психотестът и физическия изпит за регион Стара Загора са се провели на 4-и юни,възможно ли е тази година тези изпити да са на същата дата :?:
3. Какви въпроси горе-долу ти задават на психотеста :?:
4. Миналата година, след всички изпити, колко кандидати останаха и за колко места се бореха (за мъже,с история и български език) :?:

:!: Може да имам още въпроси,за които не се сещам в момента :compress:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

За баловете си потърси информация на сайта на университета- там има, само малко трябва да се поразровиш
Иначе за психотеста ... такаам :lol: Първо ти дават една книжка с общообразователни въпроси - география, граматика, математиак и тн. всеки модул се прави за време ( което е малко! ) не се шашкай ако времете не ти стигне за всичките въпроси, не е фатално. най-кофит е при математиката, защото задачите са 20 ( и не че са сложни, но са си за смятане - процинети и тн.) ,а времето беше към десетина минутки.. Последният модул от тази книжка е IQ тест - предполагам, че си решавал - ако не, реши няколко, няма да са ти излишни. Особеното е, че има въпроси само тези да сложиш сладващата картинка в редицата, а не текстови ( бтв еидният от въпросите в математика беше от IQ тест - за една риба и дето трябва да си изчислиш там мерките - почти навсякъде се среща )
като свърши този модул имате 30 мин почивка, след което почва втората част. Пак ти дават една книжка, този път с въпроси за теб ( мисля, че бяха някъде около 130 - спокойно , за 30 ин ги направих :mrgreen: ) При нас вариантите за отговор бяха : категорично не, като цяло не, донякъде да, изцяло вярно. На всеки от въпросите трябва да отговориш с един от тези отоговори. Като цяло много се повтарят въпросите свързани с алкохол, наркотици и тн. Иначе иам въпроси от сорта на - Определяте ли се като вълк единак? и по-надолу : Умеете ли да работите в екип? ; Определяте ли се като лидер? имате ли велики идеи ( :mrgreen: ) Приятелите ви определят като перфекционист..? и тн ( хммм доста помня от тоя изпит бе.. :) )
След като решиш и този въпросник ви пускат за час и половина да ходите някъде доакто обработват резултатите. После ви събират и ви казават кои отиват на устно субеседване с психолог, кои минават веднага и кои не минават. Аз бях от хората, дето ходиха на на събеседване ( за което много се радвам, понеже исках да си обясня някои от отговорите) . По принцип всички, които ходят на срещата с психолог освен ако нещо съвсем не сгафиш :)
и след цялата тая процедура накрая разбрахме, че от 22-ма човека - 12 момчета и 10 момичета ( първия ден, преди физическия, където също отпаднаха хора) сме останали 2 момичета и 4 момчета :)
Туй то - мисля че бях достатъчно подробна :lol: акоимаш други питания - давай смело :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”