При положение че минималния бал от тази година е бил 21 дали ще има драматични промени през 2010 според теб?_sonrisa_ написа:petromirkolev написа:5.60 матура х 3 + 5.50 английски език + 4.90(матура БЕЛ) ????????
Единен приемен изпит в СУ !
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
petromirkolev
- В началото бе словото
- Курс: друг
Re: Единен приемен изпит в СУ !

Как да заспя, ако утре е край... Как да умра, ако няма рай...
Аз не съм _sonrisa_, но мисля, че ще е добре да вземеш под внимание факта, че тазгодишният бал се е образувал от оценките, получени на изпита за СУ, а матурите не са участвали изобщо. Така че вероятността балът да е по-висок нараства. Теб всъщност те интересува колко ще са кандидатите с по-висока оценка от твоята, без значение от матура или от изпит. Пожелавам успех! 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Няма как да се гадее за баловете , все пак ще има и хора, които ще се явяват на изпити, а техните оценки ще са много определящи 
А иначе някой по-горе ме беше питал каква специалност съм - право,
а латинския е във вторник от 18 и нещо някъде ( не помня точно
)
А иначе някой по-горе ме беше питал каква специалност съм - право,
а латинския е във вторник от 18 и нещо някъде ( не помня точно
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Taka e!_sonrisa_ написа:Само за латинския бтв - ако някой има такова желание да го учи - може да идва на нашите лекициии асистетката е сладка
-
petromirkolev
- В началото бе словото
Нов въпрос.
Ако ме приемат с матурата, трябва ли да правя нещо? Тоест трябва ли да подавам документи за изпити и да не се явя на тях примерно, такива неща?
Или просто като излезат резултатите и почнат класиранията отивам в УНИ-то и подавам документи?
Тая година кога ще почва семестъра, тоест дали лятото ще има време за бачкане по морето?
Ако ме приемат с матурата, трябва ли да правя нещо? Тоест трябва ли да подавам документи за изпити и да не се явя на тях примерно, такива неща?
Или просто като излезат резултатите и почнат класиранията отивам в УНИ-то и подавам документи?
Тая година кога ще почва семестъра, тоест дали лятото ще има време за бачкане по морето?

понеже наближавала 2012 тая година семестъра нямало да почва .. нямало смисъл простоpetromirkolev написа:Тая година кога ще почва семестъра, тоест дали лятото ще има време за бачкане по морето?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Чух, че семестъра щял да почва в началото на септември.
Компютърни науки 1 курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ами предполагам, че ще трябва да платиш поне един изпит - то така или иначе документите с попълнените специалности се подават, когато се плащат таксите, така че надали ще изпуснат и ти да им дадеш едни 30 лв. Иначе до колкото помня като се попълват документите има в дясно едно поленце, където трябва да отбележиш дали искаш оценката от матурата ти да се използва за кандидатсване 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
При записването вече ще ти е късничкоpetromirkolev написа:Нов въпрос.
-
petromirkolev
- В началото бе словото
Чакай сега. Първо не се ли подават документи за какви изпити искаш да се явиш и чак като излезат резултатите да подаваш нови с реда на специалностоте които искаш?
Доколкото разбирам трябва да подам документи за редовния изпит, ама да отбележа нещо си за ДЗИ и мога да не се явя на изпита.
А след това чакам да излезат резултатите от изпита и да почнат класиранията?
Тоест не са ли 2 етапа с документите - 1-ви за изпитите, втори за класиранията, или е само един.
Те тея дипломи се взимат юни бре
Пък изпита по френски е на 6-ти юни.
Нищо, тя мойта диплома си е в мене вече, даже почти половин година прах хвана
Доколкото разбирам трябва да подам документи за редовния изпит, ама да отбележа нещо си за ДЗИ и мога да не се явя на изпита.
А след това чакам да излезат резултатите от изпита и да почнат класиранията?
Тоест не са ли 2 етапа с документите - 1-ви за изпитите, втори за класиранията, или е само един.
Те тея дипломи се взимат юни бре
Нищо, тя мойта диплома си е в мене вече, даже почти половин година прах хвана

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Документите за предварителните изпити се подават отделно, предполагам че на 6 юни ти е предварителния изпит. Документите за редовните изпити и за подреждането на специалностите се подават едновременно... Не е като при кандидатстването след 7 клас, когато 100 пъти се подават документи. 
-
petromirkolev
- В началото бе словото
За жалост тая година няма предварителен изпит по френски език, за него става дума. А редовния е на 6-ти юни
Тоест през май месец отивам в секцията за подаване на документи в моя град, записвам се за изпит по френски и нареждам специалностите? И след това докато другите кандидат-студенти се потят в София аз си чопля семки и чакам да проверят всичко и след това класиранията, така ли излиза
Тоест през май месец отивам в секцията за подаване на документи в моя град, записвам се за изпит по френски и нареждам специалностите? И след това докато другите кандидат-студенти се потят в София аз си чопля семки и чакам да проверят всичко и след това класиранията, така ли излиза

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
И черпиш по една бира като дойдеш в Студентски градpetromirkolev написа:За жалост тая година няма предварителен изпит по френски език, за него става дума. А редовния е на 6-ти юни![]()
-
petromirkolev
- В началото бе словото
Само да дойда, пиша ви на всички форумци дето сте помoгнали и вадя касата бира

П.С. Ами за БАЛ-а , мога ли да използвам 2-ри път оценката от матурата като оценка от чужд език?
10 стотни са си 10 стотни 
П.С. Ами за БАЛ-а , мога ли да използвам 2-ри път оценката от матурата като оценка от чужд език?

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Ако схемата на балообразуването го позволява, да. Можеш да провериш това на сайта или в стар справочник (или в краен случай от миналогодишен заек
), ако няма промени за тая година естествено
В схемата трябва да пише, че се взема по-виисоката оценка от ДЗИ и редовния час, иначе не. Така че виж на сайта на СУ за твоята специалност.