2009

Архив на всички останали категории.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: 2009

Мнение от Crematory »

Е, кво, изневери, разводи, изневери, раздели, уволнение :lol:
От където и да го гледаме просто няма как 2010 да е по-зле :lol:
Е, през 2009 все пак завърших :)
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Хм...2009...ще си отиде с един доста силен финал на учебната година, доста противоречива в личните отношения и гигантски положителна относно уроците..Какво очаквам от 2010..? Очаквам да видя "кандидат-студентът е приет." Очаквам да се махна от противния ми клас и да не прекарам секунда повече с него.Очаквам много предизвикателства и сблъсък с живота в истинския смисъл на думата!
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Мила написа:Бе само на мен ли ми се вижда ненормално на 20 години да правите равносметки, камо ли пък да давате обещания? Има още мнооооого вода да изтече, докато се стигне до някакви сериозни житейски изводи - поне аз за себе си.

Както с всяка отминаваща година - пораснах малко, но още има накъде.

Ще си правя равносметки, обещания и т.н., щото кво като съм на 20?
Тая година ме състари и се чувствам на 40!!!!!!!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Никак не го усещам и едва сега го осъзнавам, но 2009 г. се оказва изключително важна, дълга, наситена с нови и важни познанства, неуморима активност в много начинания, пътувания и случки година. Баф. Не се бях замислял... Супер! :)
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

2009 беше много добра за България, най-вече заради провала на наглото комунистче Станишев. :twisted:
А за мен направо бе вълшебна. Въпреки това през 2010 ме чакат много по-важни неща. Дано да се справя.

На всички останали пожелавам прекрасна година, изпълнена с емоции, любов и успехи от всяко естество.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Проблемни сесии...проблемно записване в горен курс...
.проблемни настанявания по общежития...проблемни домакинки...
..една година без тютюнопушене...но с тенденциозно увеличаващо се марихуанопушене...
...прекрасна 7+ месечна връзка с прекрасна жена до мен...
....вдъхновяваща, съдбоносна, историческа изборна победа с последвали няколко партийни разочарования,
.....EXIT Festival 2009...като Event на годината...
......Много Drum'n'Bass...много Dubstep...много партита...много ивенти...
........Съкращаване от работа...разни оферти...разни работи...малко житейски опит и повече безсънни нощи
.........Драстично намаляване на количеството изпит алкохол за сметка на бири и гореспоменатото...
..........Рискова инвестиция в акции на почти фалирала корпорация...с усилено чакане за развръзка...

Бе...общо взето година на много житейски "първи копки"...а за 2010 си пожелавам повече завършени проекти...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
the_flower
В началото бе словото

Мнение от the_flower »

Можете ли да ми кажете как стой въпроса със изпитите, интересува ме кой изпити са задължителни при кандидатстване, защото аз искам да кандидатствам със география на българия и български и литература, та въпроса ми е има включена и математиката като задължителен изпит и какви са самите изпити, тестове ли са?
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

the_flower написа:Можете ли да ми кажете как стой въпроса със изпитите, интересува ме кой изпити са задължителни при кандидатстване, защото аз искам да кандидатствам със география на българия и български и литература, та въпроса ми е има включена и математиката като задължителен изпит и какви са самите изпити, тестове ли са?
Първо, въпросът ти не е за тази тема. Отнеси го към съответните теми на Географския факултет и към Българска филология.
Второ, отвори букварчето и виж как стои въпросът с писането на "и" и "й". Със сигурност ще ти послужи за кандидатстването, особено за това с литература.
Трето, за тази работа си има справочници, които излизат всяка година.
Knights of the Cross
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Фундаментална година. Съвсем буквално. Остава да построя нещо върху фундамента.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

2009 година започна зле за мен и завърши на гребена на вълната :drunken: Надявам се вълната да продължи с подобна скорост и 2010 година. Защото няма как да не се радвам... на успехите си в професионално/образователно равнище; на невероятното момиче, с което се запознах и за чиито обятия копнея; на страхотните приятели, с които споделихме екскурзии, купони, почивки и концерти; на родителите си, които в един важен момента бяха зад мен и ми дадоха правилни съвети, за да станат нещата толкова добре, както са сега...

Не мога да повярвам, че една година може да ти донесе толкова хубави емоции наведнъж, понякога си мисля, че всичко през втората половина на 2009 беше като огромен сън... като моите сънища :lol: Иска ми се да продължи и тази година, ще направя всичко по силите ми да продължи :)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

доволна година мина си мирно и тихо по график .. почти всички планове направени в края на 08 са осъществени останалите са в напреднала фаза .. единствената година от мн време насам в която си употребих цялата отпуска за почивка /то ми се беше паднало и мързелът така че нормално :lol: / .. за тая се очертава да залягаме повече над учебниците .. че и някаква любов покрай това :roll: .. както се казва ще поживеем ще видим :)
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Нямате представа колко се кефя, като чета, че годината е минала супер за приятелите ми! И аз нямах представа, че ще се кефя толкова! :)
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

"Живот като на филм, живот като на кино..." - ето с какво късметче започнах 2009та... (: и с едно наум, че това са само "врели некипели"... и филмите нямат място в реалния живот [да бе, да...].
Съвсем спокойно мога да я разделя на 2 части [годината]...
І. Януари - май... обърнах гръб на целия свят и той на мен. Бях тъжна, ядосана, зла, разочарована, недоверчива... безнадеждна. Бях сива иии си поплаках за толкова много неща... забравяйки, че с всяка загуба, печелим. Какво? Вече е въпрос на избор - ти избираш какво и защо да загърбиш, в името на себе си (най-вече). Преценявах хората... и започнах да ги виждам в различна светлина. Бях толкова намръщена на живота... че не ме интересуваше кой за какво се бори... исках спирка, исках въздух. Исках повече време за себе си...
Април... месецът на големите надежди и голямото очакване... на първото страхотно-зареждащо ДА... на първото пътуване с нов приятел, който определено ще запазя за цял живот (така ми се иска)... :]
Май – щях да откача... чаках, чаках, чаках... потъваха ми гемиите, отчайвах се... и не вярвах, че слънцето свети еднакво силно за всички... и отново много, много пътувах, докато чаках... стъпих на места, за които и други биха мечтали... напълних очите и сърцето си завинаги (:
Юни... о, чудото се случи! (: бях там, за където мечтах години, години, години... и нямаше по-пълно и по-благодарно сърце от моето... биеше силно, обичаше силно... страхуваше се... и пазеше...
Цялото лято много пътувах. Ама много! Рядко имаше уикенд да съм си вкъщи... радвам се, че го направих(ме) толкова вълнуващо и запомнящо се... Август нарочно пропуснах мореееето.. чаках... отново... за кой ли път... хубавите неща ставали бавно... е, при мен се случваха много бавно! Но се случиха... 18.08 (: 18:59... (: и светът отново беше едно по-добро място... за живот... за усмивки... за любов... за мен (: нямам думи да опиша усещането... какво е да си част от това, в което години наред си влагал обичта и цялото си сърце... за което си мечтал... а то е дори по-хубаво от сън. Просто защото е реално. И те зарежда, влюбва, настървява да гониш хубавото и да изтискваш чудесата от всеки свой ден... защото те са там, просто трябва да ги видиш (: Станах себе си. Станах и нещо повече... сърцето ми вече беше пълно. И биеше... като че ли за първи път.
2009та е година, която се радвам, че преживях! Добра, лоша, сива, цветна, мрачна и ленива... бърза и закачлива... много тиха и невероятно шумна... хаотична... изнервена... безкрайно добра... и вечно замечтана... моят спомен... и моето НАГОРЕ! Защото пътят е само един и връщане назад не искам. Краят на 2009та ми донесе страшно много надежда... положителна енергия... и най-невероятния, емоционален, пренаситен от чувстване рожден ден... казват, че твоят си ден бил специален... е, моят беше... най-... (: споделен... споделен... споделен... (:
Научих се да липсвам. Научих се да допълвам. Научих се да падам. Но станах и продължих. Спечелих време. Спечелих нови хоризонти. Запознах се и със себе си... най-накрая.
Подариха ми мечта... направих я реална. И ще продължа да се боря за нея, да я обичам, пазя и подреждам високо – сред звездите... защото не е за изпускане... защото е нов живот... и любов, която няма на себе си равна (:
Научих се да не ценя прекалено много чуждото мнение. Защото само аз за себе си знам кое е важно и от кое боли. Научих, че да си егоист е полезно. Но и това е качество, което ми липсва. Като много други... и какво от това :] Какво от това, когато 2009та ме срещна с хора, които наистина мога да нарека приятели... които ме подкрепяха, усмихваха, разбириаха... с които пътувах - много, много пътувах... Какво от това, че нещо ми е липсвало, когато вече имам всичко... 2009та ми даде стимул за живот! Стимул за нов живот! Нова любов! И ново, по-добро себе си! Това беше най-пълната ми година! Една от най-емоционалните... и тази, която винаги ще помня. С едното наум..., че ако се повтори, едва ли бих я преживяла така успешно :D все пак всичко си има граници (;
23:45, 31.12.2009... и просто 1 бързо прибягване през изминалите точно 12 месеца... колко различно беше всичко от онова, което бях преживяла до тогава... колко добро, колко лошо, колко вълнуващо... и колко много "пораснах", благодарение на 2009та...
Късметът за 2010 е „Летвата високо вдигаш – в службата стремглаво се издигаш.”... и точно това е, което предстои... не утре, не и други ден..., но тогава, когато съм готова за следващия шеметн скок нагоре :] поредната страхливо-свита в ъгъла мечта е на път да стане реалност... трябва обаче да се потрудя оооще мъничко за нея... и най-накрая да си повярвам... (:

На всички пожелавам това, за което са мечтали! Нека бъде реално... за да бъдете щастливи. Човек усеща себе си много повече в нещастието, отколкото в хубавите моменти... и все пак – нека положителните спомени бъдат повече... за да има повече усмихнати лица (: повече влюбвания в мечтите (и не само) и повече забързани вдишвания... (:
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
Lorito
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Lorito »

2009-та година беше повече добра, отколкото лоша :lol: Любимите ми моменти бяха през лятото с приятелите ... Особено рожденият ми ден :P Любов нямаше или по-точно не беше споделена :roll: Но пък имах подкрепата на приятелите 8)
2010-та година ще е много вълнуваща, защото ще завърша (надявам се) :lol: и бих искала да бъда приета, където искам и да положа матурите и кандидат-студентските си изпити успешно :D
Изображение Und doch, welch Glück, geliebt zu werden!
Und lieben, Götter, welch ein Glück!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Други”