Кастинг за актьори и статисти
Модератор: fluffy cloud
Re: Кастинг за актьори и статисти
Как трябва да бъде снимката Headshot или ?...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Няма задължителен формат
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
ок мерси много!
мисля скоро да направя няколко снимки и да ги пратя... XD
мисля скоро да направя няколко снимки и да ги пратя... XD
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Направете и малко cumshot снимки 
-
кой повика кой почука
- Драскач
на теб шега ти се струва ама на мен това All stars produc ми звучи като Big tit All starsL'Inspecteur написа:Направете и малко cumshot снимки

- KeepOnDreaming
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика - Задочно
- Курс: първи
Дъщерна фирма на Universal? И продуцентът си търси потенциални статисти в някакъв форум?
Звучи ми малко нереално, но пък то в нашата държава всичко се случва... нищо чудно и да е вярно 
It's not the age that matters, but the life in your years.
- Linna
- От дъжд на вятър
- Специалност: География
- Курс: първи
KeepOnDreaming написа:Дъщерна фирма на Universal? И продуцентът си търси потенциални статисти в някакъв форум?Звучи ми малко нереално, но пък то в нашата държава всичко се случва... нищо чудно и да е вярно
Tук съм съласна. Такива "фирми" бол в София. Дайте 50 лв да ви направят снимки и ви изпращат с думите " Ще ви се обадим." , да ама не ... всеки знае , че винаги определени лица се снимат в определени реклами или филми малко връзки и всеки може да влезне.
Геолого - географски факултет.
Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Тая тема е бижу, направете я важна, моля ви
Гус'дин продуцент, аз съм нол добра, от малка мама ма снима под сякакаф ъгал и казва, чи съм нол красива и талантлива. Мама казва, чи съм най-талантливата и чи щи стана звизда някой ден. Сега си търса спонсур да ми купи билет за Нйу Йорк, чи там казват било гулямуту шобизнес. Мола ви са, удубрети ма.
С либоф - Сийка
А сега сериозно - с такива агенции има смисъл човек да се занимава, ако е там за купона и да се излигави с приятели примерно. Или наистина му трябват каквито и да е пари спешно.
Брат ми е участвал като статист, приятелят ми също. Не си е работа, доколкото знам. Ама ако са повече хора познати, може да е забавно.
СЪжалявам, че събуждам темата след толкова време, ама сега го отварям тоя раздел и паднах под стола, много яка тема, браво.
Гус'дин продуцент, аз съм нол добра, от малка мама ма снима под сякакаф ъгал и казва, чи съм нол красива и талантлива. Мама казва, чи съм най-талантливата и чи щи стана звизда някой ден. Сега си търса спонсур да ми купи билет за Нйу Йорк, чи там казват било гулямуту шобизнес. Мола ви са, удубрети ма.
С либоф - Сийка
А сега сериозно - с такива агенции има смисъл човек да се занимава, ако е там за купона и да се излигави с приятели примерно. Или наистина му трябват каквито и да е пари спешно.
СЪжалявам, че събуждам темата след толкова време, ама сега го отварям тоя раздел и паднах под стола, много яка тема, браво.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

Аз съм на четиринадесет години . Много искам да се занимавам актьорство , но съм малък
и все пак да питам дали е възможно да получа някаква роля . От София съм !
" Заповядайте на адрес София, ул Йоан Екзарх 10 за да създадем вашият профил. " , мисля че е в София ,но щом неможе .. ок
Здравеите!Много искам да съм актьор,но съм на десет години.Участвал съм в две пиеси и в двете бях главен герои много искам да се снимам в филм моля ви пишете ми тук в форума или на моя емаил което е mitaka_3239@abv.bg а скаипа ми е miti_015 господин пръдоцент ако може да ми намерите роля в някои филм много ви благодаря моля пишете ми.
и съм от софия
ето ми профила в facebook http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 0235324260
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се подигравай на момчето! Това са били екопиески, поставени от Пора и Петерди и главният герой е бил храстче, което са поливали, май или

Into the endless we ride... 
Моля ви намерете ми роля моля,моля,моля пиесите са малкия принц и приятелство