Турски сериали
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
Re: Турски сериали
Ти мани сериалите, а ми и в новините пробиха тия мангали

It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Зарибяващи са. Нелош сюжет, актьорите си играят. Какво му има?allshallperish написа:Бетон, що не се учудвам, че ги гледаш тия![]()
![]()
Не знам защо политика намесвате и в тази тема.
Като няма друго какво да се каже, един вид като пълнеж
Наистина се позанимайте с Haberler по Българската Пенсионерска Телевизия.

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Те пък днешните турци колко са турци ..... чисти балканци.Нямат голяма разлика с нас.
Обикновени хора, които си живуркат живота.
Но е така, трябва да се съглася с камел, че под турско робство сме били 500, а под американско само 20.
На кого му пука, щом ги радва да си ги гледат.
Обикновени хора, които си живуркат живота.
Но е така, трябва да се съглася с камел, че под турско робство сме били 500, а под американско само 20.
На кого му пука, щом ги радва да си ги гледат.
The names of the future are stamping of impatience.
Ако бяхме попаднали под американско, досега да сме дръпнало светлинни години напред, ама както и да е, темата не е за това.
А турските сериали дразнят не само с мелодиите и звученето си, не само с това, че са в централно време, което е донякъде разбираемо, а просто защото обемат наистина много от най-гледаното време и излиза, че с цели часове не можеш да се отървеш от тях. Ако и да беше само един, пак нямаше да ми харесва, но щеше да е в границите на нормалното, на разбираемото. А заливането на ефира с едни и същи глупости с цели часове си е чисто безобразие. Хубаво, че рядко сядам да гледам телевизия.
А турските сериали дразнят не само с мелодиите и звученето си, не само с това, че са в централно време, което е донякъде разбираемо, а просто защото обемат наистина много от най-гледаното време и излиза, че с цели часове не можеш да се отървеш от тях. Ако и да беше само един, пак нямаше да ми харесва, но щеше да е в границите на нормалното, на разбираемото. А заливането на ефира с едни и същи глупости с цели часове си е чисто безобразие. Хубаво, че рядко сядам да гледам телевизия.
Knights of the Cross
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Абе, вие луди сте луди. Някой помни ли, какви тъпотии даваха по тв преди да почне масовото излъчване на турски сериали? Все същите тъпотии с уговорката, че почти не съм ги гледал и може пък и да си струват.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Бетон, естествено, че ще говориш така, след като ги гледаш
. Пък аз говоря от името на човек, който горе-долу знае сюжета в Черната Перла и е гледал един епизод. Еми тъпо е. И не знам какво толкова се прехласвате по тоя тип сериали. Бетон, разбирам да си около 30 годишен с дете вкъщи, да нямаш какво да правиш по цял ден. Ама...
ники, тъпотии винаги е имало. Въпросът е, че МАСОВО се прекланят пред турските сериали. Забелязвам, че хора слушащи чалга им се кефят /повечето/
. Значи няма нужда да казвам какъв капацитет тр да си
.
ники, тъпотии винаги е имало. Въпросът е, че МАСОВО се прекланят пред турските сериали. Забелязвам, че хора слушащи чалга им се кефят /повечето/
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Ники: Да, обаче латиноамериканските простотии го дават от край време и човек повече или по-малко е свикнал с тях - ако не друго, то поне да не го дразнят толкова много. Турските, с изцяло неприятното им излъчване, са още поне една категория над тях.
Knights of the Cross
- ники
- Легендарен флуудър
Като няма латиноамерикански, ще се прехласват по турските. На хората им се гледат сериали. Всеки гледа по поне 2 сериала, пък били те и в Интернет.
Е, не е всеки, но да, доста хора харесват сериалите. Единствените сериали, по които аз например "се прехласвам", са комедийни. А сапунките са си съвсем друго нещо, защото наистина човек може да попадне на стойностен сериал, а на стойностна сапунка - съмнявам се.ники написа:Като няма латиноамерикански, ще се прехласват по турските. На хората им се гледат сериали. Всеки гледа по поне 2 сериала, пък били те и в Интернет.
Knights of the Cross
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ти можеш ли да ги определиш като "стойностни"?ники написа:И все пак всеки сам си определя, кое е стойностно.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
Не съм ги гледал. Всеки си определя за себе си. Баба ми, разбира се, няма да гледа ОТ местопрестъплението, а нещо, което по-близко до нея.
Е, в този случай се радвам, че тези сериали не са "близко до мен".
А за това, кое е стойностно и кое - не, не е винаги лична преценка. За определянето на стойностното си има критерии и т.н. Друг е въпросът, че не е задължително да харесваш нещо стойностно. Само да не му придаваш характеристиките на такова.
А за това, кое е стойностно и кое - не, не е винаги лична преценка. За определянето на стойностното си има критерии и т.н. Друг е въпросът, че не е задължително да харесваш нещо стойностно. Само да не му придаваш характеристиките на такова.
Knights of the Cross
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Наскоро имаше подобна тема, но нз дали по телевизията или по вестниците. СТАРИТЕ ХОРА НЕ ИСКАТ да ги свързват с турските сериали. Мисля, че за тях е още по-обидно
.
Томи : Аз например съм си изградила мнение, че нормален човек не може да слуша чалга. Това си ми е нагласата към тоя тип музика и не мога да мисля друго. Ето защо определям тая музика като "нестойностна". За себе си и въобще. Ако някой дойде и ми обясни точно кое й е стойностното може пък да се примиря... Но такъв няма да дойде. Просто тва ми е мнението и за сапунките. Най-лошото е, че хората се зарибяват дори като гледат 1-2 серии. Аз може да съм скептик, но ако нямам какво да правя и изгледам 2-3 серии може и аз да почна... НЕ, със сигурност няма да стане. Подяволите, гледах сериали, когато бях на 10 сигурно. Смятай какъв капацитет тря да си.
Томи : Аз например съм си изградила мнение, че нормален човек не може да слуша чалга. Това си ми е нагласата към тоя тип музика и не мога да мисля друго. Ето защо определям тая музика като "нестойностна". За себе си и въобще. Ако някой дойде и ми обясни точно кое й е стойностното може пък да се примиря... Но такъв няма да дойде. Просто тва ми е мнението и за сапунките. Най-лошото е, че хората се зарибяват дори като гледат 1-2 серии. Аз може да съм скептик, но ако нямам какво да правя и изгледам 2-3 серии може и аз да почна... НЕ, със сигурност няма да стане. Подяволите, гледах сериали, когато бях на 10 сигурно. Смятай какъв капацитет тря да си.