ПроблемЪТ не е в броя автомобили
Проблема е, че задкормилните устройства за яко зле (доста от тях). Това са причините за задръстванията. (Основните)
Идва зеленото, лявата лента е заета, карам в дясната, която си е за направо (именно съм направо) и отпреде като реши някой да ми се тътрузи с 50-тина... и като ме остави на червено... умирам, псувам до 101 и обратно.
Ей такива са причините за задръстванията. Добре, като в този момент още стотина лейки на територията на София оставят зад себе си колеги на червеното... в следващия момент са още стотина... в по-следващия момент още... чисто и просто се получава задържане на автомобили на пътната мрежа => увеличаване времето на придвижване от т. А до т. Б.
п.п. не отричам, че където знам "разписанието на светофарите", за да ги хвана 4 поредни на зелена вълна яко понастъпвам, което не е по силите на всеки, но малко да се стреснат тия пред мен, ега ти. Да карат с по-смислена скорост, после ще ги изпреваря, когато се опразни лявата лента. Но да ме затапят по най-левашкия начин... еееееее....