Боби, предвид факта, че подаръкът за рождения ти ден още е у нас (а живеем буквално на 5 минути), подобно закъснение от един-два дни си е пренебрежимо малко.
Даже направо смятам да ти честитя новата година, да не стане така, че да се чуем покрай рождения ден на Киро през февруари, да речем.
Илияне, ти сам си ги изредил.

Ама поне не можаха ли да сложат някаква такава... по-чиста личност с биография, мината с белина поне от благоприличие... То че пак ще има определени интереси, за които само можем да гадаем, пак ще ги има - но поне да не ставаме за смях. Ама шшшшт, че нали вече ни следят... сега се чудя как да си формулирам мнението за новия директор на старозагорската опера така, че да си нямам проблеми с Големия брат. Ужас!
* Забележка - да не приемете сериозно последното изречение! Аз не съм от особено стресираните от това следене на виртуалните ни действия (макар да не го намирам за правилно, демократично, бла-бла-бла). Ако са стигнали дотам, че кореспонденцията ми да представлява оперативен интерес за дадени служби и органи, значи България е решила всичките си останали проблеми и аз бих била много, много щастлив човек.