Право първи курс 2009-2010г

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
devil_wish
В началото бе словото

Re: Право първи курс 2009-2010г

Мнение от devil_wish »

Най-накрая и аз успях да се сдобия с конспекта от Дачев, който беше в недоумение защо го нямаме, след като го е дал и на 1-ви и на 2-ри поток... Колеги, к'ви са тия мишкарски изпълнения от ваша страна не мога да разбера... Прекалената амбиция и желание да прецакаш другарчето не водят до нищо добро, най-вече за вас ;)

Ето го и въпросният конспект, ако има някакви проблеми с отварянето, пишете, за да го кача на друго място ;)

http://prikachi.com/images.php?files/1240530b.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1240536V.jpg
Nobody is perfect.
I am Nobody!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Благодарим! :cheers:
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от Jack Skull »

devil_wish написа:Най-накрая и аз успях да се сдобия с конспекта от Дачев, който беше в недоумение защо го нямаме, след като го е дал и на 1-ви и на 2-ри поток... Колеги, к'ви са тия мишкарски изпълнения от ваша страна не мога да разбера... Прекалената амбиция и желание да прецакаш другарчето не водят до нищо добро, най-вече за вас ;)

Ето го и въпросният конспект, ако има някакви проблеми с отварянето, пишете, за да го кача на друго място ;)

Няма абсолютно никакви мишкарски изпълнения.Конспектът беше даден на мен (Мила (2гр-1ви поток) и аз съм направила вс възможно,за да го разпространя.Дачев ми каза на мен, че са го питали- и да в недоумение е ,защото явно такива като тебе, колега, всяват смут.Не мога да разбера какво се пенявиш толко.Който не те е информирал, пеняви му се на него.Аз имах и имам най-доброто желание да го дам на вс този конспект.При мен дойдоха много хора,които го взеха,снимаха го и го върнаха,имаше и такива,на които им го пратих по меила.А относно прецакването- повярвай ми не си толкова значим,че да желае някой да те прецака.Въпреки всичко смея и да кажа ,че явно ти не си бил досатъчно добре информиран-виж и по предишните постове-който е искал конспект го е взел и го има.Явно влизаш и във форума ,а аз същата вечер като се прибрах в нас постнах инфото за конспекта.Така че следващия път,ако има нещо барем се информирай по добре преди да сееш хейт... :rr:
May I eat your eyes?
butterbutter
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от butterbutter »

Jack Skull написа:
devil_wish написа:Най-накрая и аз успях да се сдобия с конспекта от Дачев, който беше в недоумение защо го нямаме, след като го е дал и на 1-ви и на 2-ри поток... Колеги, к'ви са тия мишкарски изпълнения от ваша страна не мога да разбера... Прекалената амбиция и желание да прецакаш другарчето не водят до нищо добро, най-вече за вас ;)

Няма абсолютно никакви мишкарски изпълнения.Конспектът беше даден на мен (Мила (2гр-1ви поток) и аз съм направила вс възможно,за да го разпространя.Дачев ми каза на мен, че са го питали- и да в недоумение е ,защото явно такива като тебе, колега, всяват смут.Не мога да разбера какво се пенявиш толко.Който не те е информирал, пеняви му се на него.Аз имах и имам най-доброто желание да го дам на вс този конспект.При мен дойдоха много хора,които го взеха,снимаха го и го върнаха,имаше и такива,на които им го пратих по меила.А относно прецакването- повярвай ми не си толкова значим,че да желае някой да те прецака.Въпреки всичко смея и да кажа ,че явно ти не си бил досатъчно добре информиран-виж и по предишните постове-който е искал конспект го е взел и го има.Явно влизаш и във форума ,а аз същата вечер като се прибрах в нас постнах инфото за конспекта.Така че следващия път,ако има нещо барем се информирай по добре преди да сееш хейт... :rr:
точно така е-Мила го написа това за конспекта отдавна във форума и даже го пращаше по имейлите на тези, които не могат да си го вземат... :D някой пак се изказва неподготвен :shock: :?
Аватар
devil_wish
В началото бе словото

Мнение от devil_wish »

Колеги, като тръгнете да правите нещо, правете го като хората.. Първо, не всеки има нет у дома си, да не говорим в София. Второ, след като е написано във форума, се предполага, че трябва да бъде качено пак във форума, а не пратено на 1,2,3 или n брой хора... Ние сме 300 човека, от които поне една трета не са или поне допреди 2 дни не бяха чували за тоя прословут конспект. Какво пречеше да кажете пред цялата зала: "Така и така, има нов конспект" или да помолите отговорниците на всяка група да дойдат при вас, да го снимат и разпространят, за да е сигурно, че ВСЕКИ ще го получи...? Няма значение в крайна сметка, но не е етично да говорите, че някой друг е неинформиран, след като вие, на които е възложено да съобщите за това, сте го направили... хммм, да кажем по не най-адекватния начин!
Nobody is perfect.
I am Nobody!
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

devil_wish написа:Колеги, като тръгнете да правите нещо, правете го като хората.. Първо, не всеки има нет у дома си, да не говорим в София. Второ, след като е написано във форума, се предполага, че трябва да бъде качено пак във форума, а не пратено на 1,2,3 или n брой хора... Ние сме 300 човека, от които поне една трета не са или поне допреди 2 дни не бяха чували за тоя прословут конспект. Какво пречеше да кажете пред цялата зала: "Така и така, има нов конспект" или да помолите отговорниците на всяка група да дойдат при вас, да го снимат и разпространят, за да е сигурно, че ВСЕКИ ще го получи...? Няма значение в крайна сметка, но не е етично да говорите, че някой друг е неинформиран, след като вие, на които е възложено да съобщите за това, сте го направили... хммм, да кажем по не най-адекватния начин!
Дачев каза пред цялата зала "така и така" има нов конспект, даде го на мацката, която слезе от последните редици в левия сектор, всички чуха Дачев, всички видяха мацката (без да имам каквито и да е претенции да мога да кажа кой къде я е гледал и дали в това време си е мислил за конспекта). Тя взе конспекта, завъртя дупето и се качи обратно. Не те знам кой/коя си ти Девил Уиш, но предполагам, че си момиче или че си отсъствал/а след като не си я забелязала. А иначе цялата зала разбра и отговорниците сами трябваше да отидат в почивката при нея и да и вземат телефонния ном... искам да кажа конспекта и да си го копират. Та не знам вашия отговорник къде е блял, нито защо ти си недоволна и даваш акъл, след като конспекта е качен във форума, всеки може да си го свали, без значение в къде е и всички са щастливи :lol:
devil_wish написа:Ние сме 300 човека, от които поне една трета не са или поне допреди 2 дни не бяха чували за тоя прословут конспект.
Е стествено, че една трета не са и чували. Как да чуят, като повечето групи от първи поток не са парламентарно представени в 272 аудитория за лекцията на Дачев :lol:
devil_wish написа:"Какво пречеше да кажете пред цялата зала...
То веднъж в края на октомври един перушанко, хем младеж беше, висок, едър, със силен глас, му отне 20 минути да привлече вниманието на аудиторията, за да каже две думи за зарибявка за Банско на 8 декември.... Какво остава някое момиче да се опита да вземе думата :lol: :lol: :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Бе айде да обвиним Дачев, че не го е дал по време на лекцията по ППУ, когато са двата потока и да прекратим кавгата, а :) :) :D
stillife
В началото бе словото

Мнение от stillife »

Изпитът по ОТД писмен или устен ще е ? :roll: В смисъл такъв , че на минали първокурсници са им били и двата изпита писмени т. е. и по ППУ , и по ОТД в писмена форма . По ППУ изпитът е писмен доколкото разбрах . Ако някой от вас знае със сигурност какъв ще е изпитът по ОТД ( писмен или устен ) при проф. Л. Дачев нека да ми отговори , pls . :) :) :)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Изпита е писмен :) Първия семестър устен е само ИБДП :)
stillife
В началото бе словото

Мнение от stillife »

Много ти благодаря , _sonrisa_ :) :) :) Успех на изпитите ! :)
eventually
В началото бе словото

Мнение от eventually »

Стана ли ясно на коя дата е изпитът по ибдп?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ми май още не е казал, но трябва да е някъде към 8 фев. :)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

По ИБДП изпитът е в различни дни за различните групи - стандартно се изпитват по 2 групи на ден.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Scorpion написа:По ИБДП изпитът е в различни дни за различните групи - стандартно се изпитват по 2 групи на ден.
...което въобще не е честно....последните групи ще имат близо седмица и половина повече време да учат за разлика от първите...а за обемен материал като ИБДП това си е голям плюс,особено както Токушев няма да успее да предаде последните 5-10 теми и ще трябва сами да си ги четем :( Но здраве да е!
butterbutter
Пишете, о, братя

Мнение от butterbutter »

RA[sgB] написа:
Scorpion написа:По ИБДП изпитът е в различни дни за различните групи - стандартно се изпитват по 2 групи на ден.
...което въобще не е честно....последните групи ще имат близо седмица и половина повече време да учат за разлика от първите...а за обемен материал като ИБДП това си е голям плюс,особено както Токушев няма да успее да предаде последните 5-10 теми и ще трябва сами да си ги четем :( Но здраве да е!
e не може всички групи да са в един ден... :lol: а иначе за тези неща се мисли при записването
Заключено

Обратно към “Други”