Моля ви някой да помогне с една курсова работа на тема: "Функционално оразмеряване на електротехническата сглобена единица и функционално оразмеряване на електротехнически сглобени единици и съставните им части."
Ще съм ви изключително благодарна!!!
Tехническо документиране
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Добре, бе. Кое не разбираш? Нали ти искат чертежчета на детайлите и сборен чертеж? Дотук добре. При мен ги искаха на скици. Оразмеряването също не е трудно. Проследяваш си кое къде и готово.
Аз имах бобина ли, намотка ли и разни други детайли. Цялото май ми беше реле.
Коя специалност си? Щом за Т. Док. става на въпрос - КСТ, КТТ, Автоматика или...?
Сега се сетих. Някой знаеш ли да му трябва ръководството по Т. Док? Единствено то ми остана, което не съм продал. Имах физики, химии, механики, глупости... На преференциална цена го давам

Коя специалност си? Щом за Т. Док. става на въпрос - КСТ, КТТ, Автоматика или...?
Сега се сетих. Някой знаеш ли да му трябва ръководството по Т. Док? Единствено то ми остана, което не съм продал. Имах физики, химии, механики, глупости... На преференциална цена го давам
Пич,гледай сега..аз от "това,за което си пишем" ама капчица си нямам представа..гаджето ми ме помоли да му помогна, да се разровя из нета и ако мога да открия нещо..обаче никъде няма нищо, защото това биал тема, която никой не може да напише и няма от къде да се вземе..
За това, молбата ми към теб е следната: кажи дали ще можеш да я напишеш , като разбира се кажеш за какви пари става въпрос и за колко време ще можеш да се справиш..
Говорим за вариант трети (което изобщо не знам какво означава) и за срок - колкото се може по-скоро.
Моля те пиши!!!
За това, молбата ми към теб е следната: кажи дали ще можеш да я напишеш , като разбира се кажеш за какви пари става въпрос и за колко време ще можеш да се справиш..
Говорим за вариант трети (което изобщо не знам какво означава) и за срок - колкото се може по-скоро.
Моля те пиши!!!