За да сме красиви (само за момичета)
Модератор: Плазмодий
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Re: За да сме красиви (само за момичета)
Здравейте!Четох коментарите до тук и намерих полезни съвети.Бих искала и да споделя скормното си мнение.За да изглежда една жена добре тя трябва да е във форма.Нали знаете мъжете как си избират гадже: 1.Трябва да я видят без дрехи 2.Без грим и 3. Евентуално как изглежда майка й.Аз също се гримирам (червило,молив и спирала),но смятам,че е много по важно жената да тренира и да е във форма,за мъжете доколкото знам също.За това гримовете са си гримове,маските също ,но по-важно е да се тренира,да се пият повече течности (кожата не се дехидратира и запазва добрия си вид) и да се приемат повече витамини
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Това ми напомни за един мой чалнат съученик, който в час по литература направи следната култова перифраза на емблематичните стихове от Вапцаровото стихотворение "Завод":BLUSH написа:Нали знаете мъжете как си избират гадже: 1.Трябва да я видят без дрехи 2.Без грим
Жена без дрехи и без грим –
озъбено, свирепо куче.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тва е от Култура Ми ЯнкоScorpion написа:Това ми напомни за един мой чалнат съученик, който в час по литература направи следната култова перифраза на емблематичните стихове от Вапцаровото стихотворение "Завод":BLUSH написа:Нали знаете мъжете как си избират гадже: 1.Трябва да я видят без дрехи 2.Без грим
Жена без дрехи и без грим –
озъбено, свирепо куче.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
bez-drehi
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
Колежке личното ми мнение е следното.. за да е красива , истински красива една жена, тя трябва да е без грим, без задръжки, без предразсъдъци и по възможност БЕЗ ДРЕХИ

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Дай да те видиме тогава дали си истински красива 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
аа и за сайтовете за запознанства ли требе да се пращат смс и вече 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Това си е сериозен бизнес и сериозна работа, която определя съдби, едва ли не. Естествено, че регистрацията трябва да се плати.
Не става дума да си изтеглиме ФИФА434143412 + future pack, последния сборен албум Планета Голем Снег Хитс или СОЛ 56563634, където детектив Хофман и Джил Тък продължават да безчинстват.

Не става дума да си изтеглиме ФИФА434143412 + future pack, последния сборен албум Планета Голем Снег Хитс или СОЛ 56563634, където детектив Хофман и Джил Тък продължават да безчинстват.

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не беше лошо, като темата е "само за момичета", ДА ОСТАВИТЕ И ЕДНО МОМИЧЕ ДА НАПИШЕ НЕЩО В НЕЯ... 
Into the endless we ride... 
хах хубава темичка до към 15та страница къде където кристо и бавария си казват тежката дума 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да не забравяме, че красотата е относително нещо... и особено зависи от промилите.
Като се спомена горе за СМС-и...
някой има ли рег в madami.bg
Като се спомена горе за СМС-и...
някой има ли рег в madami.bg

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Имам нужда от съвет относно това как да третирам отвратителен врастнал косъм на една доста деликатна зона. Иде ми да се гръмна, за няма и 2 дни се образува отвратителна подутина, а гадното нещо явно е задълбало доста надълбоко. И преди съм се справяла с подобно чудо, но накрая ми остана релефен белег от него :// Как да го оправя без да се сдобивам с поредната стигма?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Къде е тоя косъм? Освен да го изчакаш да "избие", за да не си правиш рани, друго не виждам.MidwinterSun написа:Имам нужда от съвет относно това как да третирам отвратителен врастнал косъм на една доста деликатна зона. Иде ми да се гръмна, за няма и 2 дни се образува отвратителна подутина, а гадното нещо явно е задълбало доста надълбоко. И преди съм се справяла с подобно чудо, но накрая ми остана релефен белег от него :// Как да го оправя без да се сдобивам с поредната стигма?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
На възможно най-деликатната от всички деликатни зони
Много е дълбоко, почти не се вижда през кожата. Ако го оставя, ще започне да набира гной. :/ От друга страна и няма как да го изкарам оттам с игла.
Много е дълбоко, почти не се вижда през кожата. Ако го оставя, ще започне да набира гной. :/ От друга страна и няма как да го изкарам оттам с игла.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Е, ама да идеш на лекар за един косъм е малко... Виж го там как ще тръгне... и тогава действай. Иначе се чудя за някакво мазило. Сега чета в един форум, че можеш да помолиш някой със стерилна игла да се пробва да ти го махне. И все пак чета, че е добре да идеш на лекар да ти го махне, понеже ставали някакви възпаления и дори и да ти спадне и пр., няма гаранция че скоро няма пак да се появи. Цепвало се с местна упойка, не боляло... Знам ли. Както си решиш.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.