Ето го и въпросният конспект, ако има някакви проблеми с отварянето, пишете, за да го кача на друго място
http://prikachi.com/images.php?files/1240530b.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1240536V.jpg
Няма абсолютно никакви мишкарски изпълнения.Конспектът беше даден на мен (Мила (2гр-1ви поток) и аз съм направила вс възможно,за да го разпространя.Дачев ми каза на мен, че са го питали- и да в недоумение е ,защото явно такива като тебе, колега, всяват смут.Не мога да разбера какво се пенявиш толко.Който не те е информирал, пеняви му се на него.Аз имах и имам най-доброто желание да го дам на вс този конспект.При мен дойдоха много хора,които го взеха,снимаха го и го върнаха,имаше и такива,на които им го пратих по меила.А относно прецакването- повярвай ми не си толкова значим,че да желае някой да те прецака.Въпреки всичко смея и да кажа ,че явно ти не си бил досатъчно добре информиран-виж и по предишните постове-който е искал конспект го е взел и го има.Явно влизаш и във форума ,а аз същата вечер като се прибрах в нас постнах инфото за конспекта.Така че следващия път,ако има нещо барем се информирай по добре преди да сееш хейт...devil_wish написа:Най-накрая и аз успях да се сдобия с конспекта от Дачев, който беше в недоумение защо го нямаме, след като го е дал и на 1-ви и на 2-ри поток... Колеги, к'ви са тия мишкарски изпълнения от ваша страна не мога да разбера... Прекалената амбиция и желание да прецакаш другарчето не водят до нищо добро, най-вече за вас
Ето го и въпросният конспект, ако има някакви проблеми с отварянето, пишете, за да го кача на друго място
точно така е-Мила го написа това за конспекта отдавна във форума и даже го пращаше по имейлите на тези, които не могат да си го вземат...Jack Skull написа:Няма абсолютно никакви мишкарски изпълнения.Конспектът беше даден на мен (Мила (2гр-1ви поток) и аз съм направила вс възможно,за да го разпространя.Дачев ми каза на мен, че са го питали- и да в недоумение е ,защото явно такива като тебе, колега, всяват смут.Не мога да разбера какво се пенявиш толко.Който не те е информирал, пеняви му се на него.Аз имах и имам най-доброто желание да го дам на вс този конспект.При мен дойдоха много хора,които го взеха,снимаха го и го върнаха,имаше и такива,на които им го пратих по меила.А относно прецакването- повярвай ми не си толкова значим,че да желае някой да те прецака.Въпреки всичко смея и да кажа ,че явно ти не си бил досатъчно добре информиран-виж и по предишните постове-който е искал конспект го е взел и го има.Явно влизаш и във форума ,а аз същата вечер като се прибрах в нас постнах инфото за конспекта.Така че следващия път,ако има нещо барем се информирай по добре преди да сееш хейт...devil_wish написа:Най-накрая и аз успях да се сдобия с конспекта от Дачев, който беше в недоумение защо го нямаме, след като го е дал и на 1-ви и на 2-ри поток... Колеги, к'ви са тия мишкарски изпълнения от ваша страна не мога да разбера... Прекалената амбиция и желание да прецакаш другарчето не водят до нищо добро, най-вече за вас
Дачев каза пред цялата зала "така и така" има нов конспект, даде го на мацката, която слезе от последните редици в левия сектор, всички чуха Дачев, всички видяха мацката (без да имам каквито и да е претенции да мога да кажа кой къде я е гледал и дали в това време си е мислил за конспекта). Тя взе конспекта, завъртя дупето и се качи обратно. Не те знам кой/коя си ти Девил Уиш, но предполагам, че си момиче или че си отсъствал/а след като не си я забелязала. А иначе цялата зала разбра и отговорниците сами трябваше да отидат в почивката при нея и да и вземат телефонния ном... искам да кажа конспекта и да си го копират. Та не знам вашия отговорник къде е блял, нито защо ти си недоволна и даваш акъл, след като конспекта е качен във форума, всеки може да си го свали, без значение в къде е и всички са щастливиdevil_wish написа:Колеги, като тръгнете да правите нещо, правете го като хората.. Първо, не всеки има нет у дома си, да не говорим в София. Второ, след като е написано във форума, се предполага, че трябва да бъде качено пак във форума, а не пратено на 1,2,3 или n брой хора... Ние сме 300 човека, от които поне една трета не са или поне допреди 2 дни не бяха чували за тоя прословут конспект. Какво пречеше да кажете пред цялата зала: "Така и така, има нов конспект" или да помолите отговорниците на всяка група да дойдат при вас, да го снимат и разпространят, за да е сигурно, че ВСЕКИ ще го получи...? Няма значение в крайна сметка, но не е етично да говорите, че някой друг е неинформиран, след като вие, на които е възложено да съобщите за това, сте го направили... хммм, да кажем по не най-адекватния начин!
Е стествено, че една трета не са и чували. Как да чуят, като повечето групи от първи поток не са парламентарно представени в 272 аудитория за лекцията на Дачевdevil_wish написа:Ние сме 300 човека, от които поне една трета не са или поне допреди 2 дни не бяха чували за тоя прословут конспект.
То веднъж в края на октомври един перушанко, хем младеж беше, висок, едър, със силен глас, му отне 20 минути да привлече вниманието на аудиторията, за да каже две думи за зарибявка за Банско на 8 декември.... Какво остава някое момиче да се опита да вземе думатаdevil_wish написа:"Какво пречеше да кажете пред цялата зала...
...което въобще не е честно....последните групи ще имат близо седмица и половина повече време да учат за разлика от първите...а за обемен материал като ИБДП това си е голям плюс,особено както Токушев няма да успее да предаде последните 5-10 теми и ще трябва сами да си ги четемScorpion написа:По ИБДП изпитът е в различни дни за различните групи - стандартно се изпитват по 2 групи на ден.
e не може всички групи да са в един ден...RA[sgB] написа:...което въобще не е честно....последните групи ще имат близо седмица и половина повече време да учат за разлика от първите...а за обемен материал като ИБДП това си е голям плюс,особено както Токушев няма да успее да предаде последните 5-10 теми и ще трябва сами да си ги четемScorpion написа:По ИБДП изпитът е в различни дни за различните групи - стандартно се изпитват по 2 групи на ден.Но здраве да е!