Tехническо документиране

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

bambukita
В началото бе словото

Tехническо документиране

Мнение от bambukita »

Моля ви някой да помогне с една курсова работа на тема: "Функционално оразмеряване на електротехническата сглобена единица и функционално оразмеряване на електротехнически сглобени единици и съставните им части."
Ще съм ви изключително благодарна!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Аз мога! Обаче съм се заклел пред Господ и гробовете на прадедите ми, да не пипам повече инженерни глупости в живота си!

За меито ли става на въпрос?
bambukita
В началото бе словото

Мнение от bambukita »

да :cry: ако наистина можеш да ми помогнеш ще съм ти ужасно благодарна и даже ще почерпя!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

:shock: Няма да съм аз.Нищо не разбрах, освен ,че има повторение в заглавието, което идва ли е стилистическа грешка :roll:
И все пак, ТУ нямате ли форум, там със сигурност ще има някой, който до разбира повече. При нас няма инженерни спецалности и това ни е доста далече...Освен на Илиян, де :wink:
bambukita
В началото бе словото

Мнение от bambukita »

има форум, но там още по-малко могат да ми помогнат, защото никой не влиза..ако все пак някой може да помогне с нещо ще съм му много благорадна!!!наистина е много важно :(
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Добре, бе. Кое не разбираш? Нали ти искат чертежчета на детайлите и сборен чертеж? Дотук добре. При мен ги искаха на скици. Оразмеряването също не е трудно. Проследяваш си кое къде и готово. :P Аз имах бобина ли, намотка ли и разни други детайли. Цялото май ми беше реле.
Коя специалност си? Щом за Т. Док. става на въпрос - КСТ, КТТ, Автоматика или...?

Сега се сетих. Някой знаеш ли да му трябва ръководството по Т. Док? Единствено то ми остана, което не съм продал. Имах физики, химии, механики, глупости... На преференциална цена го давам 8) 8)
bambukita
В началото бе словото

Мнение от bambukita »

Пич,гледай сега..аз от "това,за което си пишем" ама капчица си нямам представа..гаджето ми ме помоли да му помогна, да се разровя из нета и ако мога да открия нещо..обаче никъде няма нищо, защото това биал тема, която никой не може да напише и няма от къде да се вземе..
За това, молбата ми към теб е следната: кажи дали ще можеш да я напишеш , като разбира се кажеш за какви пари става въпрос и за колко време ще можеш да се справиш..
Говорим за вариант трети (което изобщо не знам какво означава) и за срок - колкото се може по-скоро.
Моля те пиши!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Сега видях. К'ва тема :shock: :shock:
В меито откога искат литературни произведения? :shock: :shock: :shock:
Ама така или иначе не съм навит, честно. Потърси некъде другаде. Варненци нямат ли си форум? Аре да спрем да мърсим форума на Святия университет с глупости. Не си попаднала на подходящото място. :!: Очевидно е отвсякъде. :x
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”