Английски футбол - истинският футбол!!!!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Английски футбол - истинският футбол!!!!

Мнение от Scarface »

Балак е футболистът с най-много сребърни медали :lol:
Мисля, че има два сребърни от Англия и един сребърен от ШЛ, както и сребърен от Карлинг Къп - всичко с Челси. Сребърен от Германия и още един от ШЛ - с Байер Леверкузен. Два сребърни медала от Европейско и от Световно първенство. Забележителното е, че през сезон 2007/2008 има сребърен от Висшата Лига, Карлинг Къп, ШЛ и Европейското. Дочух, че иска да осъществи трансфер в Италия, понеже вече е спечелил всичко сребърно в Англия :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Arcturus
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Arcturus »

От днес обявявам огромна парична награда за главата на тоя долен малоумник Бенитез. :!:
Изображение
СУ- ЮФ - МО - II Курс
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Ако ми говориш в цифри, може и да се размърдам :lol:
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Мнение от dataghost »

Чак ми е жал за Ливърпул. В много кофти ситуация - нямат достатъчно добри футболисти, нямат и финансов ресурс за попълнения, не им върви играта, постоянно ги дебнат големите клубовете за Масчерано, Торес, че и Джерард даже, а изпадането им от топ4 изглежда неминуемо.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Четох напоследък, че Челси искали да вземат Торес за 60 милиона лири. От една страна Торес ми е супер симпатичен играч и наистина ни трябва втори истински нападател, защото Дрогба вече е на възраст, а Анелка не е типичният таран, а дори и той отива на свършване. Най-много още 2 сезона да издържи.
Затова се надявам пролетта или лятото да се вземе един класен нападател. Защитници и полузащитници имаме бол. :D

А за Ливърпул - едно време много ги мразех, ама сега не толкова. Даже ми станаха симпатични последно време. Иначе се чудя дали проблемът е в треньора или в липсата на класни играчи. :roll:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз съм го казвал стотици пъти - в липсата на Шаби Алонсо :lol:
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Е колко дузпи да бие Франки. Се ще вкара. :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Arcturus
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Arcturus »

camel написа:Иначе се чудя дали проблемът е в треньора или в липсата на класни играчи. :roll:
И в двете, но най-вече в първото. Откакто съм фен на Ливърпул, не съм виждал толкова жалка и бездушна игра от наша страна. Липсват ни класни играчи на всички постове, най-вече в халфовата линия, където, например, се подвизават анонимни бразилци с повече от съмнителни качества. В атака пък да не говорим, там имаме един класен нападател в лицето на Торес, който е контузен през половината сезон, плюс един много обещаващ младеж като Н'Гог и толкова. Няма как да бъдем конкуретноспособни едва с двама чисто офанзивни играчи. В защита положението не е по-розово. Карагър, който трябва да ни е основен стълб, този сезон прави по 2-3 груби грешки на мач. Другите като Инсуа, Шкъртел и Джонсън са крайно непостоянни и паникьосани. Положението е много тежко и не виждам светлина в тунела, защото на собствениците хич не им пука какво се случва.
Изображение
СУ- ЮФ - МО - II Курс
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Рафата не е виновен.
Виновни са шефчетата....Рафа остана излъган с трансферната сума. Помниш, след като обещаха всички приходи от трансфери + 20 милиона... да си отидат за привличане на играчи как се замечтахме за Силва, Агуеро, Ето'О...Бари и т.н.
За да сбъдне тези мечти, Рафа жертва дори най-стабилния според мен в целия състав - Алонсо.
Вместо това го превариха за Бари (Който с оглед на трагичното си представяне...добре, че не дойде при нас), а парите взеха, че изненадващо свършиха след Джонсън...и за това трябваше да се пълнят дупки с най-чупливия играч в Италия и пенсионер от Гърция...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Дичо, ако Юнайтед пак спечелят титлата тази година, което никак не е невъзможно с оглед на адски слабите игри на Челси напоследък, Рафата няма да има никакво, ама никакво извинение, след като той пое отбора преди 5? години ако не се лъжа, през които най-доброто му постижение беше едно второ място в лигата. :? Просто феновете няма да понесат онова 19>18.

п.п. Бааа, напоследък много съм се разписал в тоя форум, бре. :shock:

- Of course not!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Рафата спечели ШЛ в най-ненормалния мач, който съм гледал някога...за това никога няма да кажа лоша дума за него...
...освен това напраи Ливърпул най-успешния отбор в ШЛ от началото на века...(като изключим тоя сезон)
А ти спомняш ли си Ливърпул при Жерар Олие...средняшки отбор, който радваше феновете си като играеше в УЕФА...едни там измислени 5 титли в 1 сезон...и смях на поразия....имахме (...май) 1 победа с/у Ман. Юн....с гол от пряк свободен на Дани Мърфи....
Рафа направи Ливърпул модерен отбор...с голяма скаустка мрежа, модерни бази и т.н. Рафата........ му...виж подписа на Arcturus..бихме Юнайтед с 1:4...нещо, което всеки техен фен ще си спомня до края на живота...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

А лудия мач срещу Алавес?
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Дичо, най-успешният отбор в ШЛ, а и изобщо на 21 век е Барселона. :wink:
Няма такава тотална доминация по времето на Рийкард, а да не говорим за шестзвездния Гуардиола, шапка му свалям.

Друг е въпросът, че в мача с Милан си го имаше и късметът при пропуска на Шевченко в продълженията и ако трябва да сме честни и доста случайния гол на Шмицер. Не че казвам, че Ливърпул не бяха гиганти в тоя мач, ама и фортуна беше с тях. :D А ако говорим за луди мачове - сложи и онова митично 4;4 с Челси. Ако трябва да бъда честен след тоя мач започнах да уважавам Ливърпул. :bounce:

А относно това, че бихте Юнайтед с 4:1. Това е хубаво, ама тоя мач се оказа безсмислен. Аз ако трябва да избирам любимият ми отбор да падне веднъж с 1:4 у дома от кръвния враг или да вземе 3 поредни титли, то със сигурност избирам второто. Също така не забравяй, че след като Рафата дойде, имаше един период от 2-3 години, когато Юнайтед ви биеше навсякъде и всеки път с по 1:0/2:1 и т.н. Чак последните два сезона се окопитихте срещу тях. А и тук трябва да си спомняш срамните загуби на Пул 0:3 от Евертън, 1:4 и 1:3 от Челси на "Анфийлд", 3:6 и 1:3 от Арсенал на "Анфийлд", 1;2 от Бърнли пак на вашия стадион, дори и 0:1 от ЦСКА пак там. Така де - монетата има и две страни. :D

- Of course not!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Не казвам, че Рафата е фрашкан само с успехи...
Но виж първите години на Фърги - безспорния пример за успешен треньор за мен: до 1990 поста му е мега несигурен, защото не печели нищо и са били яко боксова круша... и то при неособено амбициозни конкуренти ...
Сега Рафата е в много по-конкурентна среда: Хегемона Манчестър, Чичко-паричковците Шити и Челси, фабриката за таланти Арсенал...и те така...
При хармония между ръководство и треньор...и с финансиране адекватно спрямо целите...Рафа ще се справя отлично...убеден съм...
Но знаеш как е...не се става шампион на Англия с милион или два, а с много повече :)
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Дичо, Рафата пръсна над 80 млн. паунда за трансфери, не е като да няма пари. И може и да няма парите на Абрамата или
на арабите от Сити или на американския милиардер в Юнайтед, ама си имаше възможност да направи добри трансфери. А той какво направи - купи Алонсо и Торес(много добър трансфери), като накрая продаде Алонсо. А между тези двамата в Пул дойдоха купища анонимници като онова дърво Каут, Бабел, Н'гог, Агер, а да не говоря за направо смешния трансфер на Кийн. Е не можеш да харчиш 20 млн. за играч и да го закотвиш на скамейката. :shock:

- Of course not!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”