Аз ли, едва ли мога да кажа, че съм свикнал на разточителен режим, но да тръгна да изброявам какво съм свикнал да ям и ям не ми се струва подходящо за форум на университет. Сигурно и стола ще се посещава, ако готвят хубаво, че от време на време ми липсват гоздбите на баба
Пък за общежитието, на кратко, то ще е в студентски? А аз, свръзвам студентски с вечен купон, малко мизерия и тн. Не мога да кажа, че не съм купонджия, ама не мога да кажа и че съм. Като ми дойде настроението - разбира се, но 24/7 да ми дрънчат на главата, не е за мен
Пък и искам да съм си сам в стая, заради покоя и личното пространство, пък и ако забия някоя мацка, да мога да си я оправя на спокойствие, пък и без мацки, да мога да си наостря кинжала на спокойствие
С тея откровения не знам дали не бих изял едно отстраняване от форума, но се надявам модераторите да са добри, или поне вече да са в новогодишно настроение.
П.С. За храната, поне мога да твърдя, че имам изграден навик. Защото ми се наложи последните 4 години да живея напълно сам и да си правя сметката. Та не зная как са цените в Софийско, но в Кауфланда в моят град - Сливен, спокойно се храних, дори съвсем леко разточително с 300-350 на месец за храна.