Вицове
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Тема за вицове...:)
Адвокат към съдия - Да, вярно, че подсъдимият е малолетен и съвсем хладнокръвно е убил двамата си родители... но все пак нека бъдем снисходителни към едно кръгло сираче.
---
Бракоразводен процес. Съдията пита жената:
- Защо искате развод?
- Ами, той не ме задоволява.
Женски глас от залата:
- Да, бе! Всички задоволява, само тебе не може...
Мъжки глас от залата:
- Абе, мани я тая, нея никой не може да я задоволи...
---
Попитали Радио Ереван:
- Защо подводниците в Албания плуват нагоре надолу?
- Защото гребците трябва да си поемат въздух.
---
Майчино напътстви преди сватбата:
- Дъще, никога недей да спориш с мъжа си! Направо започвай да плачеш.
---
Пиян мъж пътува в автобус и една жена му казва:
- Вие сте пиян!
- А пък вие сте супер грозна!
- Вие сте много пиян!
- А вие сте най-грозната жена, която съм виждал!
- А вие сте най-големият пияница, които съм виждала! - казва жената и го поглежда доволно, тъй като е негов ред, но той няма на къде да увеличава повече. Тогава пияният започва да се смее с цяло гърло.
- Какво смешно има тук бе? - пита го тя.
- Такова, че аз утре ще изтрезнея!
---
В дискотеката младеж се доближава до девойка:
- Извинете, танцувате ли?
- Да.
- Слава Богу, защото си помислих, че ви е хванал ток.
---
Бракоразводен процес. Съдията пита жената:
- Защо искате развод?
- Ами, той не ме задоволява.
Женски глас от залата:
- Да, бе! Всички задоволява, само тебе не може...
Мъжки глас от залата:
- Абе, мани я тая, нея никой не може да я задоволи...
---
Попитали Радио Ереван:
- Защо подводниците в Албания плуват нагоре надолу?
- Защото гребците трябва да си поемат въздух.
---
Майчино напътстви преди сватбата:
- Дъще, никога недей да спориш с мъжа си! Направо започвай да плачеш.
---
Пиян мъж пътува в автобус и една жена му казва:
- Вие сте пиян!
- А пък вие сте супер грозна!
- Вие сте много пиян!
- А вие сте най-грозната жена, която съм виждал!
- А вие сте най-големият пияница, които съм виждала! - казва жената и го поглежда доволно, тъй като е негов ред, но той няма на къде да увеличава повече. Тогава пияният започва да се смее с цяло гърло.
- Какво смешно има тук бе? - пита го тя.
- Такова, че аз утре ще изтрезнея!
---
В дискотеката младеж се доближава до девойка:
- Извинете, танцувате ли?
- Да.
- Слава Богу, защото си помислих, че ви е хванал ток.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Трима приятели - пожарникар, данъчен инспектор и митничар седнали в ресторант да хапнат и пийнат.
Накрая сервитьора им донесъл сметката - 350 лв.
Пожарникарят погледнал сметката и казал на сервитьора - "Я дай всички документи по противопажарната безопастност на обекта!"
Сервитьорът взел сметката и изчезнал. След 5 минути се върнал с нова сметка от 250 лв.
Тогава данъчният се обадил - "Я донеси касовата книга, свидетелството и т.н. да видим дали няма нещо нередно!"
Сервитьорът отново взел сметката и изчезнал. След 5 минути се върнал с нова сметка от 200 лв.
Тогава се обадил митничарят - "Ами добре 200 лева, 200 лева. Давай ги и да си ходим!
Накрая сервитьора им донесъл сметката - 350 лв.
Пожарникарят погледнал сметката и казал на сервитьора - "Я дай всички документи по противопажарната безопастност на обекта!"
Сервитьорът взел сметката и изчезнал. След 5 минути се върнал с нова сметка от 250 лв.
Тогава данъчният се обадил - "Я донеси касовата книга, свидетелството и т.н. да видим дали няма нещо нередно!"
Сервитьорът отново взел сметката и изчезнал. След 5 минути се върнал с нова сметка от 200 лв.
Тогава се обадил митничарят - "Ами добре 200 лева, 200 лева. Давай ги и да си ходим!
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
Всичките са много добриБавария написа:
Урок по английски. Питат Иванчо:
- Преведи словсъчетанието "член-кореспондент".
- Pеnis рараrассi.
- Каква е приликата между жената и урагана?
- И двете идват с духане, а после отнасят къщата.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Защо е полезно крава да пасе джойнт?
Първо,на кравата й е кеф....
Второ - от млякото какъв кашкавал става....Хапваш и владееш силата да си мобилен в немобилното и да галиш кълбовидните мълнии по йоните
Първо,на кравата й е кеф....
Второ - от млякото какъв кашкавал става....Хапваш и владееш силата да си мобилен в немобилното и да галиш кълбовидните мълнии по йоните
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Трима приятели си говорят, единият казал:
- Абе, да знаете моята тъща като почина и ние и взехме най-хубавото място на гробищата, точно под един вековен дъб.
Тогава и вторият казал:
- Абе и моята тъща като почина и взехме много хубаво място на гробищата, точно под един орех.
Третия мислил, мислил, извадил мобифона си и звъннал на тъща си:
- Ало, майко какво правиш.
- Ами какво да правя, нищо ослушвам се тук за някоя клюка.
- Ослушвай се, ослушвай се, ама ти докато се ослушваш те хората взеха хубавите места!
..................................
Възрастен човек, с много болести, отива на лекарски преглед. Докторът:
- Предписвам ти кални бани.
- Докторе, ще ми помогнат ли? - пита обнадежден пациентът.
- Не, но поне да свикваш с пръстта!
....................................
- Какво е това, което има 4 крака и една ръка?
- Щаслив питбул.
- Абе, да знаете моята тъща като почина и ние и взехме най-хубавото място на гробищата, точно под един вековен дъб.
Тогава и вторият казал:
- Абе и моята тъща като почина и взехме много хубаво място на гробищата, точно под един орех.
Третия мислил, мислил, извадил мобифона си и звъннал на тъща си:
- Ало, майко какво правиш.
- Ами какво да правя, нищо ослушвам се тук за някоя клюка.
- Ослушвай се, ослушвай се, ама ти докато се ослушваш те хората взеха хубавите места!
..................................
Възрастен човек, с много болести, отива на лекарски преглед. Докторът:
- Предписвам ти кални бани.
- Докторе, ще ми помогнат ли? - пита обнадежден пациентът.
- Не, но поне да свикваш с пръстта!
....................................
- Какво е това, което има 4 крака и една ръка?
- Щаслив питбул.
Американец и българин умират и попадат в Ада. Дявола им предлага да избират едно от двете: български ад или американски ад. Естественно грешниците се интересуват каква е разликата…
Дявола:
- В българския ад ще ядете по две кофи лайна на ден, а в американския само една кофа.
Съответно българина плюе на всичко и избра българския ад. Американеца иска по-доброто и избира американския ад.
След една година се срещат. Американеца:
- Ти, приятелю направи много лош избор! Аз сутринта изяждам една кофа лайна и цял ден съм свободен.
Българина:
- Нищо подобно. В нашия ад е българска работа – ту лайната не са докарали, ту кофите не стигат за всички…
Дявола:
- В българския ад ще ядете по две кофи лайна на ден, а в американския само една кофа.
Съответно българина плюе на всичко и избра българския ад. Американеца иска по-доброто и избира американския ад.
След една година се срещат. Американеца:
- Ти, приятелю направи много лош избор! Аз сутринта изяждам една кофа лайна и цял ден съм свободен.
Българина:
- Нищо подобно. В нашия ад е българска работа – ту лайната не са докарали, ту кофите не стигат за всички…
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
О неееееее.... последното ме разсмя.
Медицински форум
Новобранец: Пичове, имам проблем - дойде пациент, едното око работи, другото не - какво да правя! Спешно!!!
Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, егати ташака!!
Скалпел (ветеран в сайта): ..... му, писна ми от леваци!
Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума, използвайте търсачката. Първо предупреждение.
Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не виждате ли човека има проблем.
Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно.
Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми подскажеш как да го направя?
Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи - не знам тогава. Аз специализирам иглотерапия.
Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да ми помогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб - не помага!!
Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще се попикам!!!
Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли?
Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи - лявото или дясното?
Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук е забранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това по какви думи търси? С думичката "око"? А трябваше с "бинокуларус окулярус". Ето - [подбор от линкове] прочети за това как трябва да използваш търсачката във форума.
Новобранец: Гост2, а къде да търся очния нерв? Размених местата на очите, сега и двете не работят Срочно, какво да правя, скоро свършва упойката.
Гост3: А пациента от каква раса е - негроид или монголоид?
Скалпел (ветеран на форума): Гост3, а каква е разликата?
Гост3: Искаш да кажеш, че между негроид и монголоид няма разлика? Пък после наричаш Новобранеца левак
Доктор_лектор (постоянно присъствие): Между негроида и монголоида има разлика, това е факт.
Новобранец: Как да разбера расата?
Скалпел (ветеран във форума): Попитай пациента
Новобранец: Пациента е в безсъзнание. Може би му пише в паспорта?
Скалпел (ветеран във форума): Гост3, разлика има, но каква е конкретната разлика в нашия случай??
Гост3: Скалпел, очевидна. При негроидите очите са големи и ококорени, а монголоидите имат цепки на очите - може би на пациента просто са му стеснени очните цепки, и трябва да се цепнат със скалпела.
Новобранец: Благодаря Гост3! Цепнах клепачите - сега очните ябълки се вадят значително по-лесно. Размених ги още веднъж, не работят PS. За всеки случай цепнах ноздрите и ануса.
Новобранец: Ехо, има ли някой тук?
Новобранец: Е какво да правя в края на краищата?
Новобранец: Край, темата е закрита, аз го изпратих при очен лекар.
Скалпел (ветеран във форума): НОВОБРАНЕЦ, ТИ КАКВО, НЕ СИ ЛИ ОЧЕН ЛЕКАР???
Новобранец: Не, гинеколог съм.
Админ (администратор): Новобранец, второ предупреждение. Чети правилата. Тук е форум на очните лекари. Още едно предупреждение и- бан.
Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а-а!!! Гинеколог!!! Край, пускайте водата
Медицински форум
Новобранец: Пичове, имам проблем - дойде пациент, едното око работи, другото не - какво да правя! Спешно!!!
Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, егати ташака!!
Скалпел (ветеран в сайта): ..... му, писна ми от леваци!
Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума, използвайте търсачката. Първо предупреждение.
Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не виждате ли човека има проблем.
Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно.
Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми подскажеш как да го направя?
Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи - не знам тогава. Аз специализирам иглотерапия.
Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да ми помогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб - не помага!!
Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще се попикам!!!
Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли?
Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи - лявото или дясното?
Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук е забранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това по какви думи търси? С думичката "око"? А трябваше с "бинокуларус окулярус". Ето - [подбор от линкове] прочети за това как трябва да използваш търсачката във форума.
Новобранец: Гост2, а къде да търся очния нерв? Размених местата на очите, сега и двете не работят Срочно, какво да правя, скоро свършва упойката.
Гост3: А пациента от каква раса е - негроид или монголоид?
Скалпел (ветеран на форума): Гост3, а каква е разликата?
Гост3: Искаш да кажеш, че между негроид и монголоид няма разлика? Пък после наричаш Новобранеца левак
Доктор_лектор (постоянно присъствие): Между негроида и монголоида има разлика, това е факт.
Новобранец: Как да разбера расата?
Скалпел (ветеран във форума): Попитай пациента
Новобранец: Пациента е в безсъзнание. Може би му пише в паспорта?
Скалпел (ветеран във форума): Гост3, разлика има, но каква е конкретната разлика в нашия случай??
Гост3: Скалпел, очевидна. При негроидите очите са големи и ококорени, а монголоидите имат цепки на очите - може би на пациента просто са му стеснени очните цепки, и трябва да се цепнат със скалпела.
Новобранец: Благодаря Гост3! Цепнах клепачите - сега очните ябълки се вадят значително по-лесно. Размених ги още веднъж, не работят PS. За всеки случай цепнах ноздрите и ануса.
Новобранец: Ехо, има ли някой тук?
Новобранец: Е какво да правя в края на краищата?
Новобранец: Край, темата е закрита, аз го изпратих при очен лекар.
Скалпел (ветеран във форума): НОВОБРАНЕЦ, ТИ КАКВО, НЕ СИ ЛИ ОЧЕН ЛЕКАР???
Новобранец: Не, гинеколог съм.
Админ (администратор): Новобранец, второ предупреждение. Чети правилата. Тук е форум на очните лекари. Още едно предупреждение и- бан.
Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а-а!!! Гинеколог!!! Край, пускайте водата

Смъртта, буди мъж в леглото и казва:
- Идвам за Душата ти!
Мъжът се завърта сънено на другата страна, бута жена си и й казва:
- Душа, тебе търсят!
- Идвам за Душата ти!
Мъжът се завърта сънено на другата страна, бута жена си и й казва:
- Душа, тебе търсят!
Това ми е един от любимите :
Психиатрична клиника, а до нея войскова част. Между двете - висока ограда. Пациент на клиниката отива при главния лекар.
- Изобретих нов уред. Казва се бълбукатор!
- Я да видя!
Пациента взима една кофа, прави в нея много дупки, след това я пуска във вода. Чува се "бълбук-бълбук-бълбук-бълбук".
- Ти си абсолютен идиот! - казва главния лекар, взима кофата и я мята през оградата.
...
В района на войсковата част минава на проверка генералът. Върви покрай оградата, по едно време спира, гледа озадачено земята...
- Какви разсипници! Кой изхвърли този бълбукатор тука, бе? И то съвсем нов...
Психиатрична клиника, а до нея войскова част. Между двете - висока ограда. Пациент на клиниката отива при главния лекар.
- Изобретих нов уред. Казва се бълбукатор!
- Я да видя!
Пациента взима една кофа, прави в нея много дупки, след това я пуска във вода. Чува се "бълбук-бълбук-бълбук-бълбук".
- Ти си абсолютен идиот! - казва главния лекар, взима кофата и я мята през оградата.
...
В района на войсковата част минава на проверка генералът. Върви покрай оградата, по едно време спира, гледа озадачено земята...
- Какви разсипници! Кой изхвърли този бълбукатор тука, бе? И то съвсем нов...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Телефонно обаждане в пожарната:
- Ало, пожарната ли е?
- Да.
- Слушайте сега да ви разправя за какво става дума... Значи, преди три години имаше у нас един купон. Един приятел донесе трева. Свихме цигарки, повечето я изпушихме. Обаче оставихме малко и посяхме в една саксия.
- И какво?
- Порасна голяма, даде реколта и на следващата година пушихме от нея. После я преместихме в една голяма саксия от фикус и я сложихме на терасата.
- Е?
- А миналата година пак правихме един купон. И един идиот да вземе, че да ритне саксията от терасата...
- Е?
- Ами всичко се разпръсна из двора, обаче взе, че се хвана долу в пръстта и сега целия ни двор е обрасъл с тая трева.
- Абе ние тука сме пожарна, за какво ми ги разправяш тия неща?
- Именно! Искам да ви кажа, като идвате да гасите пожара да не изпотъпчете тревата в двора!
- Ало, пожарната ли е?
- Да.
- Слушайте сега да ви разправя за какво става дума... Значи, преди три години имаше у нас един купон. Един приятел донесе трева. Свихме цигарки, повечето я изпушихме. Обаче оставихме малко и посяхме в една саксия.
- И какво?
- Порасна голяма, даде реколта и на следващата година пушихме от нея. После я преместихме в една голяма саксия от фикус и я сложихме на терасата.
- Е?
- А миналата година пак правихме един купон. И един идиот да вземе, че да ритне саксията от терасата...
- Е?
- Ами всичко се разпръсна из двора, обаче взе, че се хвана долу в пръстта и сега целия ни двор е обрасъл с тая трева.
- Абе ние тука сме пожарна, за какво ми ги разправяш тия неща?
- Именно! Искам да ви кажа, като идвате да гасите пожара да не изпотъпчете тревата в двора!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Един студент отива на изпит с три бутилки вносен алкохол, дава ги на професора и му казва:
- Пишете ми три!
- Благодаря, ще взема само две!
Двама студенти се връщат по нощите от купон. Пътуват в тролея и единият изведнъж започва трескаво да си пребърква джобовете:
- ..... му! Къде ми е билета? Загубил съм си билета.
- Карай бе, за какво ти е тоя билет, ние вече почти стигнахме.
- Как за какво! Бях си завил закуската в него
Студент по ветеринарна медицина влиза на изпит и професорът му задава следния въпрос:
- Може ли да се направи аборт на крава?
Студентът много се замислил и професорът като видял това, му казал да излезе навън в коридора да си помисли и като се сети да се върне и да му отговори. Студентът излязъл и тръгнал да се разхожда много умислен. По пътя срещнал един приятел, който го попитал за какво се е замислил.
- Абе, мисля си, дали може да се направи аборт на крава?
- Ей, майна, в какво си се забъркал бе!
- Пишете ми три!
- Благодаря, ще взема само две!
Двама студенти се връщат по нощите от купон. Пътуват в тролея и единият изведнъж започва трескаво да си пребърква джобовете:
- ..... му! Къде ми е билета? Загубил съм си билета.
- Карай бе, за какво ти е тоя билет, ние вече почти стигнахме.
- Как за какво! Бях си завил закуската в него
Студент по ветеринарна медицина влиза на изпит и професорът му задава следния въпрос:
- Може ли да се направи аборт на крава?
Студентът много се замислил и професорът като видял това, му казал да излезе навън в коридора да си помисли и като се сети да се върне и да му отговори. Студентът излязъл и тръгнал да се разхожда много умислен. По пътя срещнал един приятел, който го попитал за какво се е замислил.
- Абе, мисля си, дали може да се направи аборт на крава?
- Ей, майна, в какво си се забъркал бе!
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Събрали се бай Ганьо, американеца и французина. И решили да проверят къде най-много крадат. Американеца ги завел в Америка и взел страхотна кола под наем... Седнали в един McDonald's и паркирали отпред. Когато излезли колата я нямало. После отишли във Франция. На сутринта след като излезли от хотела, французина оптишъл да си купи вестник от бутката, сложил си дипломатическото куфарче между краката и дал парите на продавача. След това се навел да си вземе куфара, но него го нямало, бил откраднат. Бай Ганьо като пристигнали в София гостите му, той ги взел с една стара ЗАЗ-ка (ЗАЗ или Таврия е руска кола на по-старите й модели двигаттелят е отзад). Двигателят й естестнвено бил отзад. На един наклон колата спряла. Бай Ганьо излязъл, отворил предния капак и се провикнал:
- Малей, откраднали са ми двигателя!
- Малей, откраднали са ми двигателя!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Всички мъже подозират за тайните фантазии на жените за двама мъже. Но нито един мъж не знае каква е същността на фантазията: единият мъж да чисти, другият да готви ...
колко непросветен съм бил
колко непросветен съм бил
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Най тъп виц !!!
В Монголия имало конкурс за двойници и всички победили.