Лига Европа 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
- Arcturus
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Лига Европа 2009/2010
Ще ми кажете, че вие не сте се крили след мачове като онзи с Миньоро. 

СУ- ЮФ - МО - II Курс
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
ДилдоBaggins написа:забавляваш
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2536790
феновете на Лефски написа:Не ни остана нищо друго освен задължителна шампионска титла и гонене на по-добро представяне в Европейските клубни турнири.
Само да припомним фактите:
(в подписа са вече)

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Бате, поведохте веднъж за 10 години и ти вече в подписа си го сложи 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Нека се радва детето, един път на десет години им се случва дето викаш. А след още десет я го има Гришата, я не.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Дилдо (обръщам се така към теб...с нескрита радост, че аз измислих това обръщение, а то взе, че стана така популярно)
....та....Дилдо, аз пък на теб ти пожелавам да се радваш на зимната пауза...па и ние да ти се нарадваме...че току виж изчезнеш пак след първия кръг...
....та....Дилдо, аз пък на теб ти пожелавам да се радваш на зимната пауза...па и ние да ти се нарадваме...че току виж изчезнеш пак след първия кръг...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Не се бях обърнал към теб ама колко му е ?
Много злоба, много нещо...не е лесно да си номер 48 де. 

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Оффффф... Те ще гостуват на Ботяф...Дичоу написа:....та....Дилдо, аз пък на теб ти пожелавам да се радваш на зимната пауза...па и ние да ти се нарадваме...че току виж изчезнеш пак след първия кръг...
Я го има тоя клуб, я го няма. Селяка няма да го продаде, това трябва да е ясно на всички, дори и в Пловдиф.
Обаче 17-тия кръг играят с Кюмюр на Гереня. Тогава май ще изчезнат за няколко месеца

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Тоя клуб едва го бихте с клизма като домакини с два жълти картона за бавене на играта. Ботев си остава най-неуспешното гостуване в историята на Левски (по-губено и от това на Българска армия) - откакто има А група, статистиката сочи 28 загуби за сините срещу 18 техни победи (само 9 преди селския). До 1971 до 1997 г Левски имат ТРИ победи (за 27 г). Като отбележим и най-унизителната победа на Герена, която е наше дело, не ми говори колко бил предрешен тоя мач. Тука изобщо не говорим за единайсеторките, а за залога.Бeтон написа:Оффффф... Те ще гостуват на Ботяф...Дичоу написа:....та....Дилдо, аз пък на теб ти пожелавам да се радваш на зимната пауза...па и ние да ти се нарадваме...че току виж изчезнеш пак след първия кръг...
Я го има тоя клуб, я го няма. Селяка няма да го продаде, това трябва да е ясно на всички, дори и в Пловдиф.
Обаче 17-тия кръг играят с Кюмюр на Гереня. Тогава май ще изчезнат за няколко месеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Да, да. Вадиш факти, когато в Ботев играха Васил Василев (вр.), Наско Сираков, Аян Садъков, Георги Марков, Костадин Видолов, Анастас Петров.
И дънихте говедцата много яко
95-та някъде бях на мач Добруджа - Ботев, точно тези играха за Ботев и Добруджа би с 1:0
А Ботев бяха играли (или им предстоеше) финал за купата.
И дънихте говедцата много яко
95-та някъде бях на мач Добруджа - Ботев, точно тези играха за Ботев и Добруджа би с 1:0
А Ботев бяха играли (или им предстоеше) финал за купата.

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не ме дразни, момченце!
Най-напред си прави устата за мацката, сега ще ми критикува най-артистичният отбор в А група за всички времена
...
Най-напред си прави устата за мацката, сега ще ми критикува най-артистичният отбор в А група за всички времена
Into the endless we ride... 
-
teammember
- В началото бе словото
- Специалност: sport
Прогнозите ми за днес:
Хамбургер - Фулъм : 1, гол/гол, над 2,5 гола.
-----------------------------------------------------------------------------
Вероятен състав
Двубоя заради контузии пропускат Торес, Инсуа, Шкъртъл и Аурелио, а заради спор с треньора Риера. Вземайки това в предвид очаквам следната титулярна единайсеторка: Рейна, Джонсън, Карагър, Киргиякос, Агер, Бенаюн, Масчерано, Лукас, Бабел, Джерард и Кайт.
Прогноза
Надявам се привържениците на Ливърпул да изживеят още една запомняща се европейска нощ, но факторите това да са случи са малко. Според мен негативно влияние ще окажат три фактора: дългото пътуване от Англия до Мадрид, двубоят в понеделник вечер и отсъствието на Торес. Все пак Ливърпул не веднъж са показвали, че в трудните ситуации са най-силни. Прогнозата ми е за X, a очаквания резултат 1-1 или 0-0.
Блог за Ливърпул - http://myliverpoolway.blogspot.com
Хамбургер - Фулъм : 1, гол/гол, над 2,5 гола.
-----------------------------------------------------------------------------
Вероятен състав
Двубоя заради контузии пропускат Торес, Инсуа, Шкъртъл и Аурелио, а заради спор с треньора Риера. Вземайки това в предвид очаквам следната титулярна единайсеторка: Рейна, Джонсън, Карагър, Киргиякос, Агер, Бенаюн, Масчерано, Лукас, Бабел, Джерард и Кайт.
Прогноза
Надявам се привържениците на Ливърпул да изживеят още една запомняща се европейска нощ, но факторите това да са случи са малко. Според мен негативно влияние ще окажат три фактора: дългото пътуване от Англия до Мадрид, двубоят в понеделник вечер и отсъствието на Торес. Все пак Ливърпул не веднъж са показвали, че в трудните ситуации са най-силни. Прогнозата ми е за X, a очаквания резултат 1-1 или 0-0.
Блог за Ливърпул - http://myliverpoolway.blogspot.com
-
teammember
- В началото бе словото
Вероятен състав
Рафа Бенитез е изправен пред най-важния двубой за сезона. За сежаление участие в срещата няма да могат да вземат контузените Торес, Шкъртъл, Аурелио, Инсуа и Кели. Риера очаквано не е попаднал в групата, а Макси няма картотека за европейските турнири. Под въпрос за двубоя са контузените Кайт и Нгог. Двамата офанзивни футболисти ще преминат късен фитнес тест. С оглед всички проблеми съпътстващи червените Рафа сподели, че може да заложи на Акуилани и Бабел, които раздвижиха играта срещу Бърнли. Очакваната от мен титулярна единайсеторка е: Рейна, Джонсън, Карагър, Киргиякос, Агер, Бенаюн, Лукас, Масчерано, Бабел, Джерард и Кайт. Очаквам Рафа да заложи на по-сигурна халфова линия, което ще доведе до поставяне на резервната скамейка на Акуилани. Мисля, че холандеца Дирк Кайт ще вземе участие в двубоя, дори да се наложи да играе на инжекции.
Прогноза
Кой ще продължи към финала в Хамбург е изключително трудно за предвиждане. Защитата на Ливърпул вече цял сезон демонстрира непостоянност, а нападението на Атлетико е доста резултатно. Според мен Ливърпул ще успее да постигне победа удома, за което ще допринесе много публиката на "Анфийлд". Въпроса е дали тази победа ще донесе и класиране във финалният двубой? Според мен да, за това и прогнозирам знак 1 и над 2,5 гола.
Време е да се роди герой, както каза капитан фантастик.
Рафа Бенитез е изправен пред най-важния двубой за сезона. За сежаление участие в срещата няма да могат да вземат контузените Торес, Шкъртъл, Аурелио, Инсуа и Кели. Риера очаквано не е попаднал в групата, а Макси няма картотека за европейските турнири. Под въпрос за двубоя са контузените Кайт и Нгог. Двамата офанзивни футболисти ще преминат късен фитнес тест. С оглед всички проблеми съпътстващи червените Рафа сподели, че може да заложи на Акуилани и Бабел, които раздвижиха играта срещу Бърнли. Очакваната от мен титулярна единайсеторка е: Рейна, Джонсън, Карагър, Киргиякос, Агер, Бенаюн, Лукас, Масчерано, Бабел, Джерард и Кайт. Очаквам Рафа да заложи на по-сигурна халфова линия, което ще доведе до поставяне на резервната скамейка на Акуилани. Мисля, че холандеца Дирк Кайт ще вземе участие в двубоя, дори да се наложи да играе на инжекции.
Прогноза
Кой ще продължи към финала в Хамбург е изключително трудно за предвиждане. Защитата на Ливърпул вече цял сезон демонстрира непостоянност, а нападението на Атлетико е доста резултатно. Според мен Ливърпул ще успее да постигне победа удома, за което ще допринесе много публиката на "Анфийлд". Въпроса е дали тази победа ще донесе и класиране във финалният двубой? Според мен да, за това и прогнозирам знак 1 и над 2,5 гола.
Време е да се роди герой, както каза капитан фантастик.
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Прогнозата за Хамбургер - Фулъм беше ЕБАХТИ FAIL-a.
1 - ца ... не
гол/гол ... не
2.5 гола ...
срещата си завърши 0:0
1 - ца ... не
гол/гол ... не
2.5 гола ...
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
-
teammember
- В началото бе словото
Не задължавам никой и не казвам, че прогнозите ми са 100% изпълним. Просто споделям мнение, както всички останали.