Какво ви направи щастливи днес?
Една мноого хубава новина, която се отнася до едно мноого тайно нещо, което се отнася до едно скооорошно събитие, което се отнася до един мноого специален човек и една изненада...
А дали е приятна, или не - ще се разбере по-късно.. Мухахахахаа
Бтв - и това, че влязох в нета точно, когато трябваше... И това, че поспах и че времето е хубаво...Абе - рай!
Бтв - и това, че влязох в нета точно, когато трябваше... И това, че поспах и че времето е хубаво...Абе - рай!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
На екскурзията Ловеч-Търново-Казанлък-Карлово във великия списък с богопомазаните избранници пичът по упражненията е включил и една колежка, на която много се кефя!!!
Ще се разлепим от лигавене, дискутьечки и концерт на ТЕ на мегдана в Ловеч
Дано някъде има поне 1 нормален стилен Хаус Клуб ......
Срещнах се с прекрасните си съфорумници
Едно момче от клуба по дебати, което не познавам продължава да ме поздравява ентусиазирано
Видях се с две любими приятелки
Срещнах Стефчо след година и половина - пак ултра случайно, както и тогава
Срещнах се с прекрасните си съфорумници
Едно момче от клуба по дебати, което не познавам продължава да ме поздравява ентусиазирано
Видях се с две любими приятелки
Срещнах Стефчо след година и половина - пак ултра случайно, както и тогава
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Сега това не ме направило щастлив, развеселих се само.
За обед си имах луканки, бирички, ... обаче нямах салаткаааа. Отидох във Фантастико. Видях печени пиперки и веднага ми се приядоха и реших да си взема. Пастата ми за зъби привършваше и като минах покрай пастите за зъби, си взех една (марка не казвам, за да не направя реклама на Колгейт). Отивам към касата и касиерката ми маркира първо салатката, после пастата за зъби... и ме изгледа сякаш... Платих си, взех си касовия бон, но останах озадачен. Връщам се и започвам да похапвам. Отварям салатката и чета - "печени пиперки с чесън"
Ама добре беше направена.
За обед си имах луканки, бирички, ... обаче нямах салаткаааа. Отидох във Фантастико. Видях печени пиперки и веднага ми се приядоха и реших да си взема. Пастата ми за зъби привършваше и като минах покрай пастите за зъби, си взех една (марка не казвам, за да не направя реклама на Колгейт). Отивам към касата и касиерката ми маркира първо салатката, после пастата за зъби... и ме изгледа сякаш... Платих си, взех си касовия бон, но останах озадачен. Връщам се и започвам да похапвам. Отварям салатката и чета - "печени пиперки с чесън"
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
реших да си разбия касичката най-накрая...събирам в нея стотинки от година и половина и първо мислех да видя колко съм събрала за РД-то ми, но се отказах тогава и реших, че ще е покрай бала...и определено сумата, която преброих ми хареса и сега съм happy и кроя планове какво да си купя 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: