обективен
Ясен си ми.Докато бъде не бъде закрит ...
Между другото, приятел на бащата на един мой приятел (не се ебавам!) е част от администрацията на един клуб от Пловдив (нарочно не разкривам кой), и като разправяше веднъж на няколко ракийки кви неща има, какви отбори купуват мачове, съдии, какви невероятни схеми има в първенството, се хванах за главата. Знаех че е корумпирано, но не чак толкова.
Което беше по-интересно, че въпросния човек не спомена нищо за Левски не за друго, защото нямаше информация. Иначе една негова констатация - "Няма отбор в А група който не е купувал/продавал мач." ми изглежда все по-вярна.
Корупцията в ЦСКА е пословична - то не бяха скоци срещу Костадинов, не бяха взимани 2 на n-та маймуни когато не е имало пари, да не говорим за корупцията в ДЮШ!
От слуховете, които се носят пък за Гриша Ганчев и негови схеми направо да си се замае главата.
Лечковия отбор сума ти мачове е купил.
Свиленград са продавали мачове на 2 отбора от А група (тогава бяха Б). Целия град знаеше че са уговорени мачовете
Но едно ми е чудно - как така изкараш Левски единствената чернилка на БГ футбола. Това няма нищо общо с "обективност". Това си е чиста проба хейтърство. Еми хубаво, мрази, твое право е.
Лошото е, че трупа БГ палячо-журналисти пишат и те подобни неща, само че без да знаят - търси се масовата истерия, лесното оправдание за неуспех. Та въпросните палячовци използват тези неща за да добият популярност, а лошото е, че има хора, които им се връзват.
Към Бетон: Нали следиш БГ първенстото, сефте ли чуваш такива грандомански изказвания? Не си ли слушаш Вили? "Аз отказах еди-кво си интервю, защото бях на семинар в Барселона" (точно когато Барса играят за Световната клубна купа и са далееече от Барселона) Дучето: "Ако ни свирят като на Левски, мачовете няма да завършват" и подобни още колкото искаш.