Лига Европа 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Re: Лига Европа 2009/2010

Мнение от dataghost »

обективен
Докато бъде не бъде закрит ...
Ясен си ми.

Между другото, приятел на бащата на един мой приятел (не се ебавам!) е част от администрацията на един клуб от Пловдив (нарочно не разкривам кой), и като разправяше веднъж на няколко ракийки кви неща има, какви отбори купуват мачове, съдии, какви невероятни схеми има в първенството, се хванах за главата. Знаех че е корумпирано, но не чак толкова.

Което беше по-интересно, че въпросния човек не спомена нищо за Левски не за друго, защото нямаше информация. Иначе една негова констатация - "Няма отбор в А група който не е купувал/продавал мач." ми изглежда все по-вярна.

Корупцията в ЦСКА е пословична - то не бяха скоци срещу Костадинов, не бяха взимани 2 на n-та маймуни когато не е имало пари, да не говорим за корупцията в ДЮШ!

От слуховете, които се носят пък за Гриша Ганчев и негови схеми направо да си се замае главата.
Лечковия отбор сума ти мачове е купил.
Свиленград са продавали мачове на 2 отбора от А група (тогава бяха Б). Целия град знаеше че са уговорени мачовете :D

Но едно ми е чудно - как така изкараш Левски единствената чернилка на БГ футбола. Това няма нищо общо с "обективност". Това си е чиста проба хейтърство. Еми хубаво, мрази, твое право е.

Лошото е, че трупа БГ палячо-журналисти пишат и те подобни неща, само че без да знаят - търси се масовата истерия, лесното оправдание за неуспех. Та въпросните палячовци използват тези неща за да добият популярност, а лошото е, че има хора, които им се връзват.

Към Бетон: Нали следиш БГ първенстото, сефте ли чуваш такива грандомански изказвания? Не си ли слушаш Вили? "Аз отказах еди-кво си интервю, защото бях на семинар в Барселона" (точно когато Барса играят за Световната клубна купа и са далееече от Барселона) Дучето: "Ако ни свирят като на Левски, мачовете няма да завършват" и подобни още колкото искаш.
Последно промяна от dataghost на 20 Дек 2009, 18:01, променено общо 1 път.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Не изкарвам Левски единствената чернилка , а най-голямата.Не преиначавай.

А колко съм ти ясен .... на футболен запалянко ми е ясно, колко съм му ясен. :wink:

The names of the future are stamping of impatience.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

dataghost написа:Към Бетон: Нали следиш БГ първенстото, сефте ли чуваш такива грандомански изказвания? Не си ли слушаш Вили? "Аз отказах еди-кво си интервю, защото бях на семинар в Барселона" (точно когато Барса играят за Световната клубна купа и са далееече от Барселона) Дучето: "Ако ни свирят като на Левски, мачовете няма да завършват" и подобни още колкото искаш.
Били се поизложи. Ако беше казал Еспаньол... никой нямаше да провери. Такива покани - иди, дойди. Ама става дума за Барселона.

А за Дудучето не ми говори. Не го понасям тоя дебелак. Лично аз, не обременявам никого с мнението си. Почти му бях забравил изцепката.
Правилно се досети за това велико изказване :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
Arcturus
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Arcturus »

Zahariev написа:че докато Левски не бъде затрит в България футбол няма да има.
Спри хероина.
Изображение
СУ- ЮФ - МО - II Курс
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Много вярно е това твърдение :!: :!: :!: :!:

Лошото е, че ЦСКА няма да има с кого да се занимават :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Arcturus написа:Спри хероина.
Няма да навреди, ако изплюете за няколко години сребърната лъжица, и на вас, и на останалите. Ще спрете да се превъзбуждате след всяка загуба, може да се отърсите от чобанизираните глорихънтъри по трибуните, пък и ние няма да гледаме противния фейс на НСПП и локомотивеца Гонзо. :wink:
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Бeтон написа:
Zahariev написа:докато Левски не бъде затрит в България футбол няма да има.
Напълно съм съгласен :!: :!: :!: :!:
И с какво закриването на Левски ще помогне на българския футбол? Ще се спре корупцията ли или Цска ще станат европейски гранд ? Само дето Левски няма да бъде закрит толкова лесно. :wink: Наздраве! :JC_cheers:
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Наздраве. :cheers:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Само силно комплексирани мозъчета могат да родят подобна идиотщина. Мишки, Левски го е имало много преди вас, ще го има и след вас. Поздрави. :wink:
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2536745

Самият Боби Михайлов признава:
За четирите години откакто аз съм президент Левски е ставал три пъти шампион и четири пъти е играл в Шампионската Лига. Смешно е да се твърди, че съм против Левски или Изпълкома е против отбора", каза Михайлов

Смешно е, където и да е в Европа шампиона да не играе в ШЛ, а втория в класирането - на негово място и да се огъзи веднага :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Лефски е източника на всички интриги.

Пак казвам аз, Захариев и тн... може всички да купуват/продават, но най-големите наглеци са Лефски.

А дивашки изпълнения с бутоните в глезените по време на дерби и наставления: "Трябва да развалиме мача", просто не коментирам.
Baggins написа:Само силно комплексирани мозъчета могат да родят подобна идиотщина. Мишки, Левски го е имало много преди вас, ще го има и след вас. Поздрави. :wink:
Продължавай да забавляваш.
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Бeтон написа:.....

Окей, не мога да разбера само защо продължаваш да бълваш помия. Целият форум разбра мнението ти за "Левски". ЦЕЛИЯТ. Сигурно ще се изненадаш ако ти кажа, че този отбор може да съществува и без твоята "обич", понеже половината България, и ако не половината, то поне повече от хората, подкрепящи оранжения отбор, са били за "Левски", са, и винаги ще бъдат. Тази проста логика ясно говори, че този отбор не може да бъде закрит и това нещо ще остане само мечта на някои крайни хейтъри, които за жалост ще си умрaт с нея, а "Левски" ще продължи да съществува.
Всичко останало е едно просто дразнене и бълване на помия, което, ако трябва да бъдеш честен, не си видял нито от мен, нито дори от Билбо (който дори спря да се заяжда с ЦСКА), нито от кой да е левскар в тоя форум. Може би си забелязал тенденцията "говедата" да се държим най-прилично в тоя форум. :D
Бетоне, магистър ще ставаш, братко. Айде да се държим като големи мъже. :wink:
Последно промяна от camel на 21 Дек 2009, 00:14, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Arcturus
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Arcturus »

На Бетона трябва да му подарим вуду кукла на Гонзо за Коледа, май чак тогава ще спре да плюе в тази тема. :mrgreen:
Изображение
СУ- ЮФ - МО - II Курс
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Ама, колеги, аз не се заяждам с вас.

:scratch:

Опитвам се да коментирам фактите около А група. Тази година се получава най-честното първенство от много години насам и някои искат да го развалят с интрижки.

Ей това ме дразни. :evil: :evil: :evil:

Само да станем шампиони и ако влезем в ШЛ със СЕГАШНИТЕ ИГРАЧИ (а те бяха некадърни за "правилните" схеми на Мъри), тогава трябва да замълчат всички.

Трифон Попов каза, че зимна селекция НЯМА ДА ИМА. :) Евентуално ако се появила изгодна оферта, тогава.
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Значи когато твоят отбор е първи в класирането, ТОГАВА И САМО ТОГАВА първенсвтото е честно, така ли?

:lol:
Продължавай да забавляваш, не спирай.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

camel написа: Всичко останало е едно просто дразнене и бълване на помия, което, ако трябва да бъдеш честен, не си видял нито от мен, нито дори от Билбо (който дори спря да се заяжда с ЦСКА), нито от кой да е левскар в тоя форум. Може би си забелязал тенденцията "говедата" да се държим най-прилично в тоя форум. :D
Вие все пак се криете от 3 месеца :) А за преди това можеш и сам да се разровиш.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”