Какво се прави на "Упражнение"?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Astral4o написа:Всички са с тази нагласа и дори така правят,но най-мн до 2рия семестър 8)
Пак е нещо :wink: :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Raya_Alexandra написа:Въй, хора, мене само да ме приемат веднъж в СУ, на всички упражнения ще ходя, всичко ще си уча... не ви лъжа! Само да ме вземат... :wink: :P
ЕВАЛА! САМО ТАКА! ЗНАЧИ ИМАШ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ!
Аре и на лекциите, че не ги видях в поста :roll: Половин работа не е работа :evil:
И най-голямото удовлетворение е, когато влезнеш по-първо желание и си знаеш, че за това си родена и просто това ти е мястото. Вервай ми, изживяванията по аудитории и стаи ше са простооо....
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

Аре и на лекциите, че не ги видях в поста :roll: Половин работа не е работа :evil:
И най-голямото удовлетворение е, когато влезнеш по-първо желание и си знаеш, че за това си родена и просто това ти е мястото. Вервай ми, изживяванията по аудитории и стаи ше са простооо....
Мда, така е, най-якото нещо е да си влезеш по първо желание и колкото и да ти писва от някои неща, които учиш (а такива със сигурност има, дори не са много малко...), да знаеш, че просто това е твоята специалност. [/quote]
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

iliyan написа:
Raya_Alexandra написа:Въй, хора, мене само да ме приемат веднъж в СУ, на всички упражнения ще ходя, всичко ще си уча... не ви лъжа! Само да ме вземат... :wink: :P
Искам и ааааааааз :cry: :cry: А, и на лекции ще ходя, мноу ясно! 8) 8)

Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

идеалисти :twisted: :twisted: :twisted: !!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

iliyan написа:

A да те приемат на първо класиране първо желание е още по-страхотно :D :D :D :D
Изображение
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

lorie написа:A да те приемат на първо класиране първо желание е още по-страхотно
Аз съм такъв изрод. :wink:
Аватар
Void
В началото бе словото

Мнение от Void »

Raya_Alexandra написа:
iliyan написа:
Искам и ааааааааз :cry: :cry: А, и на лекции ще ходя, мноу ясно! 8) 8)
да е,то и з така си мислех като ме приеха,ама познай след 3-4 лекция хич няма да ти е до тва някакъв дъртак да ти мрънка и ти да пишеш до пришки по пръста и след тях,като си има винаги зубрачи и зубрачки и ксероски за лекциите.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

lorie написа:A да те приемат на първо класиране първо желание е още по-страхотно :D :D :D :D
Въобще не крия, че при мен стана на третото класиране. Важното е, че стана. :!: :!: :!: :!: Две седмици по-късно за мен не са никакъв проблем. :wink: :wink: :wink:
Просто си знаех, че оценка от рода 3.75 или 4.00 ме устройва. И за какво като невидял да се бъхтя за 6.00? Изкарах си 3.75 като пич и затова стана на третото класиране.

п.п. За някои и пето класиране да има, пак не могат да се домъкнат до първото си желание!
Аватар
Void
В началото бе словото

Мнение от Void »

Аз винаги съм си мислела,че не си струва да зубриш като идиот и да се лишаваш от кво ли не,само и само да те приемат.Като си спомням кандидатстуденския,някакви разревани имаше,баси,като че ли живота им зависи от това.Болни мозъци. :lol: Ако имаш поне малко мозък в България все някаде ще те приемат,ако това,което кандидатстваш поне малко ти е на сърце и разбираш от него. :wink:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Void написа:да е,то и з така си мислех като ме приеха,ама познай след 3-4 лекция хич няма да ти е до тва някакъв дъртак да ти мрънка и ти да пишеш до пришки по пръста и след тях,като си има винаги зубрачи и зубрачки и ксероски за лекциите.
Важното е да погледнеш с любов и желание на нещата, тогава онзи който ти говори няма да е "някакъв дъртак"... :wink:

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Void написа:Ако имаш поне малко мозък в България все някаде ще те приемат,ако това,което кандидатстваш поне малко ти е на сърце и разбираш от него. :wink:
Добре. Съгласен съм. Наистина, с едно кандидатстване не свършва света. Обаче тези хора, които са ревали, може да са били приети другаде :?: Напълно мога да го повярвам. Въпросът е СУ, батковото 8) Другаде е все едно...... нищо :P
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

iliyan написа:Въпросът е СУ, батковото 8) Другаде е все едно...... нищо :P
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

don_angelitto написа:
lorie написа:A да те приемат на първо класиране първо желание е още по-страхотно
Аз съм такъв изрод. :wink:

Ми ту :lol:
Toto-I will remember
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Joker написа:"Кадрите решават всичко!" беше казал чичко Сталин! :wink:
Ако си седите само вкъщи и си учите, то минете в задочно обучение, хем таксите са по-малки. 8)
Скромният ми опит от Меката на висшето образование - Оксфорд е че на занятия се ходи, за да се разпитват преподавателите. Питайте за всичко, за което могат да ви попитат на изпитите, така ще го знаете. Само че за това предварително трябва да знаете за какво става въпрос, значи пак трябва четене! Почти порочен кръг, а? :roll:
Параграф-22
Ubi concordia, ibi victoria!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”