Ако искате да добиете представа как се работи на юг в Щатите, прочетете това:
http://glasove.com/article-6282.php
Интересен разказ за черните и белите в Myrtle Beach, Южна Каролина.
Модератор: fluffy cloud
Into the endless we ride... 
На когото не му се работи лятото по курортите за мизерна заплата при над 12 часов работен ден.Zahariev написа:Кой луд ходи на тези бригади, да работи като роб на х'американците .....

Into the endless we ride... 
На когото не му се работи като роб на дебеловрати българи през лятото.Zahariev написа:Кой луд ходи на тези бригади, да работи като роб на х'американците .....
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

camel написа:На когото не му се работи като роб на дебеловрати българи през лятото.Zahariev написа:Кой луд ходи на тези бригади, да работи като роб на х'американците .....
Бтв, Гошко, за 12 часа (от които 6 прекарвах в лежане, моабети и даже игра на белот) в САЩ с моята мизерна заплатица въртях по 150 долара. Направо се чувствах егати роба.![]()
Бтв, ти тая година що не дойдеш с нас с Ваня?
Аз никога не съм работил за негри, а и да бих работил, ако говорим само за цвета на кожата -Zahariev написа:
Да, сигурно е по-добре да работиш за дебеловрати негри, отколкото за дебеловрати българи.
Мех, явно просто не си успял да си намериш нормална работа тук.
Мен и с нож да ме заплашват не бих отишъл да работя там.При все , че тук изкарвам 1000+
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
нямаше нужда да му отговаряш толкова изчерпателноcamel написа:...Zahariev написа:
Да, сигурно е по-добре да работиш за дебеловрати негри, отколкото за дебеловрати българи.
Мех, явно просто не си успял да си намериш нормална работа тук.
Мен и с нож да ме заплашват не бих отишъл да работя там.При все , че тук изкарвам 1000+
Надявам се отговорих на въпроса ти дали е по-добре. Ами да. И то в пъти.
...