[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7
Във Варна съм.Бяхме си навън с приятелите, както си трябва.Всички се върнаха - кой от Холандия,кой от Англия.Баща ми запали камината у нас.Досега си стоях на столчето от слонова кожа и си четох книжка на чаша вино ..... абсолютната идилия.
Не искам отново да се връщам в селото.Но имам още достатъчно време на това прекрасно място.
Утре ще си правим домашно събиране с много уииски уан джъткане и наргилета.Красота.
Не искам отново да се връщам в селото.Но имам още достатъчно време на това прекрасно място.
Утре ще си правим домашно събиране с много уииски уан джъткане и наргилета.Красота.
The names of the future are stamping of impatience.
- SheAndHerDarkness
- Да живей словото
- Специалност: Индология
- Курс: първи
Аз пък днес се зарадвах много на снега, цял ден съм в прекрасно настроение, получих си първата заплата
И на всичкото отгоре милото ми сготви вечеря 
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Телефончето ми е туууууууууууууууууууууук
Прекрасното ми хубаво чисто новичко телефончеееееееееееееееееееее
Прекрасното ми хубаво чисто новичко телефончеееееееееееееееееееее
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

със здарве да си го ползваш .. като гледам колко си радостна предполагам че дядо коледа е объркал подаръците и ти е донесъл нещо по хубаво грозотията която беше споменала че искаш
-->

-->

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
SheAndHerDarkness написа:Аз пък днес се зарадвах много на снега, цял ден съм в прекрасно настроение, получих си първата заплата![]()
И на всичкото отгоре милото ми сготви вечеря
Nice
А аз сега отивам да направя първата маза за зимата.Мазата е свещено място.Там са складирани няколко бутилки уииски,тютюн за наргилета и пури за ядрена война........ и ни чакат, при все , че войната не е почнала.
Неземния кеф да си си в къщи.
The names of the future are stamping of impatience.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кхъ-кхъissoax написа:със здарве да си го ползваш .. като гледам колко си радостна предполагам че дядо коледа е объркал подаръците и ти е донесъл нещо по хубаво грозотията която беше споменала че искаш
-->
Точно с този смартфон съм. В интерес на истината, въпросната "грозотия" е най-доброто устройство, появявало се на пазара в последните 2 години. Човек като теб, който учи във ФМИ и разбира от тези неща, би трябвало да е способен да оцени това.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

ахаMidwinterSun написа:В интерес на истината, въпросната "грозотия" е най-доброто устройство, появявало се на пазара в последните 2 години
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Желаеш да ми посочиш друг смартфон, с по-добра батерия, по-добро съотношение цена/функции и по-качествена изработка на тялото?
Моля, очаквам твоето предложение.
Моля, очаквам твоето предложение.

- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Веднага да ти посочва HTC или айде HP смартфоните, че са по-евтини. На Gigabyte телефона също е доста добър. Или пък Sony Ericsson P1i. 230 лв си бях намерил телефон с 2 карти, телевизия, wifi и GPS.
Имаше 2 проблема - първия, че не му знаех марката (!!!), и втория, че докато се наглася да купувам, хората го взеха.
Имаше 2 проблема - първия, че не му знаех марката (!!!), и втория, че докато се наглася да купувам, хората го взеха.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
не исках да задълбаваме че ще стане спор а това
телефончето наистина е мн грозно но пък батерията му е с 20 - 40% по добра от повечето други тел цената спрямо функции те си е доста добре също .. признавам си качествена изработка на тялото нямам идея какво значи .. за това си и замълчах понеже моите критерии са различни .. ся тия телефони дето dataghost ги е пуснал по тия критерии отстъпват доста на грозното патенце
/SE P1i .. ти майтапиш ли сее
/
беше по скоро базик .. нз Силвето защо се впрегна толко мнissoax написа:със здарве да си го ползваш .. като гледам колко си радостна предполагам че дядо коледа е объркал подаръците и ти е донесъл нещо по хубаво грозотията която беше споменала че искаш
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Сега си видях мнението и мааалко съм объркал за p1i. Но на Gigabyte Gsmart серията ми пълни душата. Ей това щях да взимам - http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_i350-2072.php на далавера, но ....
Сериозно, да ви питам като по-разбиращи, какво търсите в един смартфон ? GPS, Wifi, Windows Mobile 6.1 (или друга), и ... какво още ?
Сериозно, да ви питам като по-разбиращи, какво търсите в един смартфон ? GPS, Wifi, Windows Mobile 6.1 (или друга), и ... какво още ?
Blue is the colour, football is the game
да ми харесва на външен вид това най важнотоdataghost написа:Сега си видях мнението и мааалко съм объркал за p1i. Но на Gigabyte Gsmart серията ми пълни душата. Ей това щях да взимам - http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_i350-2072.php на далавера, но ....
пп май няма да е зле да си направиш една нова темичка че имам чувството че ще ни се скарат в най скоро време
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти пък в тоя Gsmart какво видя?
За подобно нещо никога не бих дала пари.
HTC и HP си струват, обаче хайде ми намери функционалния еквивалент на Е71 под тяхната марка и да сверим цените?
А какво да търсиш в един смартфон: батерия! - това е първото. После гледаш процесор. После гледаш за стабилно wi-fi. GPS-а е прее*ана работа, всички го имат. А операционната система каквато и да е, все е бъгава и се налага да се форматира и ъпгрейдва горе-долу на 6 месеца.
А под качествена изработка на тялото имам предвид да не се разпада, когато го изпуснеш. Или да се изтърква. Или да се поврежда от удар. Копчетата да са стабилни, да се натискат ясно и отчетливо и да не се развалят. До момента съм имала един-единствен телефон, чиито копчета са издържали и не са се развалили, докато съм го ползвала - един изключително стабилен Сони Ериксон, който отново беше един от най-добрите телефони на пазара, но поради не особено добре изпипания си дизайн беше изключително непопулярен.
А тук вие искате да оспорите най-добре продавания qwerty телефон някога
Че дори Блекбъритата не са стигли такива продажби.
И за да останем в темата все пак - баща ми си хареса подаръка
И се въздържа от това да прави кисели физиономии и да се фръцка като ощипана госпожица че не искал подаръци. Това е направо постижението на годината 
HTC и HP си струват, обаче хайде ми намери функционалния еквивалент на Е71 под тяхната марка и да сверим цените?
А какво да търсиш в един смартфон: батерия! - това е първото. После гледаш процесор. После гледаш за стабилно wi-fi. GPS-а е прее*ана работа, всички го имат. А операционната система каквато и да е, все е бъгава и се налага да се форматира и ъпгрейдва горе-долу на 6 месеца.
А под качествена изработка на тялото имам предвид да не се разпада, когато го изпуснеш. Или да се изтърква. Или да се поврежда от удар. Копчетата да са стабилни, да се натискат ясно и отчетливо и да не се развалят. До момента съм имала един-единствен телефон, чиито копчета са издържали и не са се развалили, докато съм го ползвала - един изключително стабилен Сони Ериксон, който отново беше един от най-добрите телефони на пазара, но поради не особено добре изпипания си дизайн беше изключително непопулярен.
А тук вие искате да оспорите най-добре продавания qwerty телефон някога
И за да останем в темата все пак - баща ми си хареса подаръка

Винаги е хубаво да започнеш отначало 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 76#p687576 насълзиха ми се очите чак