Лига Европа 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Re: Лига Европа 2009/2010

Мнение от dataghost »

Zahariev написа:И вие не победихте Рома.

Това не беше довод.
Разглеждате Лацио и Рома като абсолютно равни отбори, а не е така.Както и 2рия отбор на Рома правеше опити за игра, а тези на Лацио просто обхождаха терена.

Не гледате обективно. ;)
Не съм виждал по-нагъл и безочлив пост. Честито на печелившия.

"Ама те с резервите ви играха" ... "ама,ама,ама те не ви играха сериозно"... забавляги :D Абсурд е такива сериозни "доводи" да ми развалят настроението че да се хвана да им отговрям .

Истината е една - Левски - #46, ЦСКА - #48, при това с най-слабия Левски от години насам. Всичко останало е пълнеж на (не)разбирачи.
Последно промяна от dataghost на 19 Дек 2009, 20:51, променено общо 1 път.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Като човек , който има на аватара си играч от английски клуб средна класа , мнението ти не се взема под особено внимание.

Отборите са различни, а вие сравнявате сякаш Цески и Лесека са играли срещу един отбор.

Когато Лацио искаха победата - си я взеха с 0 - 4.

В случая Черно Море и Литекс са най-добре, защото не стигнаха до момента с излагането в груповата фаза. ;)

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)

Мнение от Reaver »

ники написа:Да не забравяме, че и вас Лацио ви унижиха пред собствена публика и то една идея повече от нас.
Нас Лацио ни унижиха пред собственната ни публика с първия си отбор, вас Рома с втория, третия. Виждаш ли разликата?

Zahariev написа:И вие не победихте Рома.

Това не беше довод.
Разглеждате Лацио и Рома като абсолютно равни отбори, а не е така.Както и 2рия отбор на Рома правеше опити за игра, а тези на Лацио просто обхождаха терена.

Не гледате обективно. ;)
А на мен довода ми е че и двата отбора бяха с резервите си. Било то втория, третия не знам си кой отбор.А това кои резерви как са играли слабо не ме интересува. Някой беше направил сравнение с Динамо Москва, така че айде моля ви се не правете сравнение на това кой се влачил по терене, кой не се.
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Нека са играли с резервите си.

Резервите равни ли са ? Не. Точно за това в първия си пост по темата, споменах, че явно Рома имат по-светло бъдеще. ;)

А иначе Динамо Москва са по-голям отбор от Дебрецен. ;)

Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)

Мнение от Reaver »

Какво ме интересува дали резерва "А" от Рома е равна на резерва "А" от Лацио? Тук до такава степен издребнявате, че направо ще падна от стола.Факт е и двата отбора бяха с резервите си. Едните биха, другите паднаха.Няма какво да спорим повече.

Ето сега пак оправдания като на ученичка ми даваш в стил "ама този е по - добър от онзи" ... бла бла бла. Както казах Динамо Москва е бледо копие на отбора от предни години.Трябва ли да ти го пояснявам още?Еми браво биха ни Дебрецен. Еми как няма да ни бият, като и ние сме слаби? Не си крива душата, Левски за мен в момента е слаб отбор.
Литекс гордите бъдещи шампиони пак паднаха от трактористи и комбайнери.Е да де те са оправдани - "Мъри им е виновен".Ние тогава май бяхме с "титана" на треньорството Вили Вуцов, ама ние нямаме право да се оправдаваме с треньори това е само за ЦСКА и Литекс.
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Ок, човек, надявам се да осъзнаеш колко глупава е първата част на поста ти.

Малко като "Какво ме интересува дали Манчестър Юнайтед и Лийдс са еднакво силни .... победата над едните е равносилна на победа над другите.Стига сте издребнявали, като ги сравнявате."

Двата резервни отбора са изградени от различни по качество играчи.Не зная как по-добре да го обясня, честно.

Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Е в момента ти даваш егати примера за сравнение...Лийдс, които доскоро се бориха да не изпаднат от ПЪРВА ЛИГА (Първа лига = бившата втора дивизия) и шампиона на Англия. Победата си е победа, факт. Те цесекарите си повтарят до ден днешен за противниците ни в Купата на УЕФА до четвърт финала, ама тва не променя факта, че беше четвърт финал, нали?
Повече не смятам да си губя времето с подобни обяснения
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Arcturus
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Arcturus »

Оф, не разбрахте ли, че колкото Левски сме Евроидиоти, толкова и ЦСКА. Аре стига сте правили дребни сметки, ставаме още по-жалки. 0, 1, 2, 3 точки, все е жалко. 0, 1, 2 гола, все достойно за смях. А колкото до Литекс, те са просто идиоти, защото гледат Европа единствено през телевизора.
Изображение
СУ- ЮФ - МО - II Курс
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН

Мнение от dataghost »

Що бе,Захариев, сигурно друго приказваше като влезе Левски в ШЛ и падаше наред от Барса, Челси и Вердер. Тогава нямаше значение срещу кои отбори са играли, нали така? Важното било, че падали и нямали точка. Сега на някой тогавашните приказки взеха да не им оттърват, та почнаха по доста жалък начин да се "извъртат".

А такова издребняване, като например че Лацио играха с 3ма титуляри (вратаря Муслера, капитана Роберто Баронио и защитника Диаките) и 2-3 резерви в първия отбор (поименно се сещам за Макинва),а Рома игра с детската градина, наистина няма смисъл, защото са пълнеж за заядливковци. Да не говорим, че Левски имаше 6/6 Залцбург, Виляреал и Лацио. ЦСКА имаше Фулъм, дето си играха изцяло с резервите за този турнир, БАЗЕЛ и Рома. Групите са еднакво тежки, според мен дори на Левски е по-тежка. Левски спечели три, ЦСКА - една. Левски има по-добра голова разлика. Левски е първия БГ отбор с победа като гост в Италия... не мога да разбера как се опитвате да отречете, че Левски се представи по-добре, т.е. най-малко зле.

А Zahariev, ти на кой отбор си фен? Черно Море, Спартак ? От чужбина ? Защото начина ти на писане няма много общо с фенщина, а доста повече прилича на плоско безпочвено заяждане.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз залагам на Черно Море :flower:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Ама много извъртате значи. Да извадим ли мненията от другите теми, в които се тупахте по гърдите, че пак ще играете в Шампионската лига. Месеци наред все си траехте с подвити опашки, накря взехте три точки в мач без значение срещу Лацио и отново си дигнахте самочувствието. Да, останахте 2 точки пред нас в групите, но това не значи, че цялостно поглднато сте се представили по-добре от нас. Не че ние не се провалихме в групите на, ама вие се провалихте навсякъде деба.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

ники написа:Ама много извъртате значи. Да извадим ли мненията от другите теми, в които се тупахте по гърдите, че пак ще играете в Шампионската лига. Месеци наред все си траехте с подвити опашки, накря взехте три точки в мач без значение срещу Лацио и отново си дигнахте самочувствието. Да, останахте 2 точки пред нас в групите, но това не значи, че цялостно поглднато сте се представили по-добре от нас. Не че ние не се провалихме в групите на, ама вие се провалихте навсякъде деба.
Човекът си го каза по-горе: представихме се най-малко зле.
Иначе аз не се гордея от представянето на "Левски". Ама поне вече мога
да отговоря спокойно на въпрос, тип "1:17, 0 точки.". :wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Как може да се оправдавате с Овчата глава - Били Буцоф?
Защо да е по-зле от кауня? Нали асковлията Баткоф като го изрита, непосредствено след това взе Буцоф? А кой нормален сменя каквото и да било за нещо по-кофти? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама бъдете обективни :!: :!: :!: :!: :!:

Иначе се сещам за дебюта му при вас - точно срещу ЦСКА, а те бяха вече шампиони. Май равен свърши мача, а Лефски повече съжаляваха (нищо, че по дифолт е все така), Буцоф се изцепва: "Не, просто исках да им разваля празника"
Е няма такъв треньор в света :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Но на реванша нали Кокалеску ви водеше? И съдията до 75 -тата минута ви подпираше. :!: :!: :!: :!:
Май забравихте и за червения картон на един от БАТЕ? И след 75-тата вече трактористите дори взеха надмощие, нищо че бяха с човек по-малко, съдията свиреше 1 към 1, а вие отпаднахте физически :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
И после Ужилина ви отстрани :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

И това е гнусното във вашия "клуб", че сега нямате шанс за трофей, дори може ЕКТ да ги гледате по телевизора и вместо да си знаете мястото, всмисъл такъв: като изказвания, като вътрешна политика, всявате навсякъде интриги.

"Първенството можело да не завърши", се изцепва Гонзоолу.

Къф е тоя, бе? Един от 16-те треньори (дори не е и треньор) в А група.
И защо нямало да завърши първенството? Защо Лефски не е на първо място, за това ли?
Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Scarface написа:Аз залагам на Черно Море :flower:

Като ме питат от кой отбор съм отговарям така, защото нали съм от Варна ..... но иначе нямам любим отбор. :D

Мойто момче, дата, като обективен наблюдател, който не е нито за Левски , нито за ЦСКА имам мнението, че докато Левски не бъде затрит в България футбол няма да има.

Последните няколко години се скъсаха да купуват.Чичо ми работеше с един от ръководството им и тоя разказваше дори колко е лесна цялата работа.Сините просто спъват българския футбол.Те нямат футболисти.Някой от Левски отишъл ли е в голям европейски отбор. Гонзито го видяхме как го изхвърлиха от Франция.Да, продават ги в Турция, което навярно е много престижно, докато другите си жабуркат устите с отбори като Ман. Юнайтед и т.н.

Тая година , като им орязаха малко парите се видя колко добри надеждни отбори имаме всъщност. ;)
Последно промяна от Zahariev на 20 Дек 2009, 17:38, променено общо 1 път.

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Zahariev написа:докато Левски не бъде затрит в България футбол няма да има.
Напълно съм съгласен :!: :!: :!: :!:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”