ТУРИЗЪМ ;)
Re: ТУРИЗЪМ ;)
здравейте, някой случайно да има програмата за 5-я семестър от някои минали години , понеже ми трябва да се ориентирам как горе долу ги разпределят , че естествено толкова рано никой не е направил новата програма 
- NO_NAME
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: първи
Ей хора айде да се съберем в един общ чат иии да се уговорим примерно 1-2 дена преди откриването на учебната година в СУ да се видим,за да не тъпеем там и да се чудим кой кой е.
Какво ще кажете.Ако сте съгласни кажете един час и ден иии да си побъбрим. 
-
bonboncheto
- В началото бе словото
цвети, приеми ме в скайп . дадох ти вече 2 пъти пълномощно
а fntsy ти емил ли се казваш?
а fntsy ти емил ли се казваш?
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Айде, ГГФ-то. Успешна нова учебна година. С повечко пиене и купони и по-малко учене, но със същите отлични оценки.

Честит празник-много здраве,щастие,любов и успехи!
Искам да ви питам какъв бал ми трябва,за да ме приемат туризъм?/момиче съм/По география как се подготвяхте?Ако се готвя по сборника на Славейков,достатъчно ли ще е да изкарам висока оценка?
Искам да ви питам какъв бал ми трябва,за да ме приемат туризъм?/момиче съм/По география как се подготвяхте?Ако се готвя по сборника на Славейков,достатъчно ли ще е да изкарам висока оценка?
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
31.2 ще стигне за туризъм. Но все пак не си прави сметки колко трябва да изкараш на изпите, защото сметките винаги излизат криви. Учиш за 6 и квото стане. Относно учебника на Славейков... достатъчен е. Аз учих по него и имах 5.63. Важното е да четеш сериозно.
-
C w e e t y
- В началото бе словото
аз имам намерението да уча туризъм, но ми е интересно това с езиците... колко часа се учи езикът, с който си влязъл, и колко се учи 2рият език... И попринцип и 4те семестъра ли се учат? и някаква представа дали има италиански?
мерси предварително!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
1. Семестрите са 8, а не 4 като единият (шести) се води стаж, т.е. трябва да работиш - няма лекции, упражения и съответно езици. Езиците се учат и през 7-те семестъра, да.
2. Италиански има.
3. Първи език(с който си влязал) се учи 1h и 30 min, а втория(избираемия) - 4h, разбира се, това е на седмица.
2. Италиански има.
3. Първи език(с който си влязал) се учи 1h и 30 min, а втория(избираемия) - 4h, разбира се, това е на седмица.
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Здравейте! Искам да попитам студентите от първи курс Туризъм кога имат лекцията при Пенин, на която той показва разни интересни неща от различни места по света?
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Е, аз да си питам хората...пък и знам ли може да не е всяка седмица или нещо друго
- NO_NAME
- В началото бе словото
lLady_MooN_RaiN написа:Здравейте! Искам да попитам студентите от първи курс Туризъм кога имат лекцията при Пенин, на която той показва разни интересни неща от различни места по света?
Ех този Пенин.Ами Втория семестър имаме при него.Лично на нас ни чете лекции всеки вторник (2 часа лекцията и 1 час ни показва разни снимки от местата където е бил).Общо взето всички сме във възторг от него.
Искам да попитам,може ли от др.специалност от др. факултет да се прехвълиш туризъм?