ИЗБОРИ за Студентски съвет и ръководството му
Модератори: svetlio.varna, peterdi, agenta
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: ИЗБОРИ за Студентски съвет - 2.12.2009
Изпреварил си ме. Даже бях тръгнал Конституцията да цитирам. 
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и аз се шокирам. Би трябвало информацията да се споделя за всички, а не само за избрани. В крайна сметка вие се борите за всичките студенти от университета, не само за тези от вашия фкаултет и за тези, които са ви подкрепили.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Момчето са го подкрепили приятели и познати - просто връща жеста...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Даже при положение, че си от определен факултет и са те избрали хора само от него, искаш да ми кажеш че ако някой от друг факултет се обърне към теб за съдействие и ще го отрежеш, понеже той си имал друг представител?
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако и другите са като него...
Ще си спомняте за някои хора с умиление...
Ще си спомняте за някои хора с умиление...
Into the endless we ride... 
-
Христо-Димитров-ИФ
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
1. Не виждам защо се заяждате след като така или иначе съм си написал пощата и може който си иска, дори и г-н СС да влиза и да ми пише...
2.1. Всеки да си знае работата аз съм от ИФ и най-вече ме интересуват и най-добре разбирам колегите от този факултет.Не съм компютърно програмиран и естествено,че ще помогна ,когато ме помолят учтиво , но не и по презумция.
2.2. Уважавам хората, които са се надигнали от банките в аудиториите си да дойдат да гласуват не за някой друг, а за мен ,който им е обещал това, което съм написал в началото на тази тема.
Мисля, че излишно ме нападнахте. Аз съм принципен човек, който уважава тези, които ме уважават и вярват в мен и способностите ми.
2.1. Всеки да си знае работата аз съм от ИФ и най-вече ме интересуват и най-добре разбирам колегите от този факултет.Не съм компютърно програмиран и естествено,че ще помогна ,когато ме помолят учтиво , но не и по презумция.
2.2. Уважавам хората, които са се надигнали от банките в аудиториите си да дойдат да гласуват не за някой друг, а за мен ,който им е обещал това, което съм написал в началото на тази тема.
Мисля, че излишно ме нападнахте. Аз съм принципен човек, който уважава тези, които ме уважават и вярват в мен и способностите ми.
член на Алтернативното студентско представителство - който се интересува от идеята и структурата му да ми пише ЛС
- Bushmen
- Драскач
- Обратна връзка:
Не, ти направи гаф и настояваме от теб да се извиниш за него. А не като всеки политик да почнеш да се правиш на света вода ненапита. Ти си представител на целия университета и ако Цанко и Драган от Богословския факултет те питат какво става в СС трябва да им докладваш, ясно?
"Както и обещах ви предоставям общата поща на която подкрепилите ме (а явно и други , но вече е въпрос на личен морал) могат да се информират относно СС през моите очи" - чувствам морала си в перфектно състояние днес и въпреки това се интересувам какво се случва в Студентския съвет, независимо от чии очи
"Както и обещах ви предоставям общата поща на която подкрепилите ме (а явно и други , но вече е въпрос на личен морал) могат да се информират относно СС през моите очи" - чувствам морала си в перфектно състояние днес и въпреки това се интересувам какво се случва в Студентския съвет, независимо от чии очи
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Признавам си, че доверието ми към колегата от моя факултет ХД силно намаля, но това си е мой, а не негов проблем. 
-
The_Guide_Of_The_Student
- От дъжд на вятър
Колеги, вместо да се карате за глупости, наближават изборите за председател на този студентски съвет.
За наследничката на сс са уговорени приблизително поне 27-28 гласа, колкото са необходими за избора.
Целта както и след предишния мандат е новоизбраната да покрие далаверите на предишното ръководство.
Освен това когато чуете някой да се оправдава и да казва, че някакви лоши, завистливи хора се опитват
да опетнят някой безкрайно честен далавераджия, ще се спомене вероятно думички от рода на "реваншизъм".
Както и други далавераджии, които започнаха да изтърват кокала и да оревават, че имало репресия, реваншизъм,
а всъщност би трябвало да се говори за спазване на закона.
Ако някой иска може да спомене на учредителното събрание примерно "затвор" или "отстраняване",
"наказателно преследване" и веднага г-жи уплашените да не би да се спазят законите ще отклонят темата,
като може би ще кажат, че толкова перфектна организация като сс никога не е имало.
Е, има проблеми, но толкова много неща са свършени досега. Парите са усвоени до дупка
или ще има вайкане ако не са успели да изпукат всичко до последната стотинка.
Ако можете, доведете медии, опишете цирка
За наследничката на сс са уговорени приблизително поне 27-28 гласа, колкото са необходими за избора.
Целта както и след предишния мандат е новоизбраната да покрие далаверите на предишното ръководство.
Освен това когато чуете някой да се оправдава и да казва, че някакви лоши, завистливи хора се опитват
да опетнят някой безкрайно честен далавераджия, ще се спомене вероятно думички от рода на "реваншизъм".
Както и други далавераджии, които започнаха да изтърват кокала и да оревават, че имало репресия, реваншизъм,
а всъщност би трябвало да се говори за спазване на закона.
Ако някой иска може да спомене на учредителното събрание примерно "затвор" или "отстраняване",
"наказателно преследване" и веднага г-жи уплашените да не би да се спазят законите ще отклонят темата,
като може би ще кажат, че толкова перфектна организация като сс никога не е имало.
Е, има проблеми, но толкова много неща са свършени досега. Парите са усвоени до дупка
или ще има вайкане ако не са успели да изпукат всичко до последната стотинка.
Ако можете, доведете медии, опишете цирка
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Отговарям ти веднага: Нищо. Защото все още няма работещ СС, поради простата причина, че първото Общо събрание ще се проведе в сряда и на него ще бъдат избрани ръководните органи.Bushmen написа:Не, ти направи гаф и настояваме от теб да се извиниш за него. А не като всеки политик да почнеш да се правиш на света вода ненапита. Ти си представител на целия университета и ако Цанко и Драган от Богословския факултет те питат какво става в СС трябва да им докладваш, ясно?
-
Христо-Димитров-ИФ
- В началото бе словото
Ако вярвате, че може да ми промените принципите и светогледа от някаква полуанонимна трибуна се лъжете, не съм ви някакъв първокласник, когото да поучавате - със сигурност грешите.
Аз съм човек на логиката и достойнството, ако беше така както казвате, изборите трябваше да са общи, а не по факултети. Щом на вас ви липсва чувство за логично следствие, това не е мой проблем и когато се сблъскам с подобни обвинения , ги пренебрегвам с лекота...нямам думи какъв фарс... и все пак дал съм си пощата , просто не ми го побира ума...
Ако вашия морал не съвпада с моя и заради това ще се възползвате от това, което съм обещал на избирателите си няма проблем. Поел съм риск, който си заслужава според мен, не знам защо толкова драматизирате нещата. Всеки си има гледна точка и може да си я изразява, нима не е така?
Докато не получа нормална, логична обосновка повече няма да отговарям по този въпрос.
Аз съм човек на логиката и достойнството, ако беше така както казвате, изборите трябваше да са общи, а не по факултети. Щом на вас ви липсва чувство за логично следствие, това не е мой проблем и когато се сблъскам с подобни обвинения , ги пренебрегвам с лекота...нямам думи какъв фарс... и все пак дал съм си пощата , просто не ми го побира ума...
Ако вашия морал не съвпада с моя и заради това ще се възползвате от това, което съм обещал на избирателите си няма проблем. Поел съм риск, който си заслужава според мен, не знам защо толкова драматизирате нещата. Всеки си има гледна точка и може да си я изразява, нима не е така?
Докато не получа нормална, логична обосновка повече няма да отговарям по този въпрос.
член на Алтернативното студентско представителство - който се интересува от идеята и структурата му да ми пише ЛС
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Часът и мястото на събитието били сменени в последния момент, ако трябва да се вярва на един имейл, който получих. Говори се нещо за 19:00 в Южното крило.
Ти ела в 17:00 в конферентната, ще има хора отпред.
Приятно встъпване в СС на новите членове!
Ти ела в 17:00 в конферентната, ще има хора отпред.
Приятно встъпване в СС на новите членове!
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вълкът козината си менял, но нрава не... Винаги правят така, особено преди важни събрания, но този път не им се получиNorwegian Wood написа:Часът и мястото на събитието били сменени в последния момент
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
19 часа в 21 аудитория на Исторически факултет
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Както обикновено, ИФ подслонява фрондата...