Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!

Мнение от HeyGod »

Една обява от по-предните страници с малко update.

Две познати си търсят хора за апартамент в Стрелбище.Ето и тяхната обява.
Здравейте
През юни аз и 1 моя колежка наехме апартамент в Стрелбище и в момента си търсим 1 съквартирантка. Апартаментът е мнн уютен и приятен..напълно обзаведен,на хубаво място..абе супер си е Състои се от кухня+трапезария ,хол,2 спални,балкон и 2 бани. Та ако някой проявява интерес телефона ми е 0883/313135 ,да звънка..
Наема е 160лв на човек.За сега сме 3 момичета.Съжителство в стаята с друго момиче.
Аз ще вкарам и малко подробности - намира се на ул.Дедеагач 12.Момичетата са много точни и приятни хора.Съответно от Варна и Бургас.Учат в НБУ,ако е от значение.Хазяйна им е супер човек. Всичко си работи и е на 6.
Транспорт има до навсякъде - трамвай до цент.гара, тролей до СУ, 102 до студентски, 204 до Орлов мост.Наблизо има доста магазини,южен парк е на 10 мин пеша от квартирата.

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

По-надолу още снимки,понеже форумът явно има ограничения ...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Втората част от снимките:

ИзображениеИзображение Изображение Изображение
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
melba
В началото бе словото

Мнение от melba »

Здравейте :) ,
предишния път когато публикувах обява тук останах много доволна от отзивите и открих каквото търсех \ не беше в този раздел\.
Сега пускам тук една обява, която се надявам да има същия успех.

Предлагам

Давам под наем четиристаен апартамент в Младост 3, намиращ се на около 2 км. от Бизнес парка. Комуникативно място, добра връзка с градски транспорт, както и на около 100 м. от следващата спирка на метрото, от сегашната е на 3 спирки - 5-7 минути с автобус. Намира се близо до няколко големи магазина Хит, Била, Кауфланд, Фантастико, училище и детска градина.

Апартамента се състои от три спални, голям хол, кухня, баня с тоалетна и отделна тоалетна, два остъклени балкона с ПВЦ дограма, картон отвътре и ламинат - направени на зимни градини, с чиста площ от 108 кв.м.

Напълно обзаведен - поръчкова кухня със всички уреди: печка с керамичен плот, хладилник, миялна, пералня, сушилня. Спалня напълно обзаведена, в хола мека мебел. Банята е с вана. Жилището има интернет, цифрова телевизия, три инверторни климатика, камина с въздушна риза в хола с въздуховодите изведени до всички стаи има ТЕЦ /ползва се топла вода/. Трайни настилки: ламинат и плочки в целия апартамент, стени на гипсови шпакловки и латекс. Външна изолация, ПВЦ дограми, външни и вътрешни щори навсякъде.

Югозападно изложение. 8 последен етаж. Покрива е направен миналата година по най-новите тенденции на покривните технологии - съборено е всичко старо, обработено е и след това е напръскано със 5 см. пяна, която образува безшевно корито, а отгоре има 3 слоя нанесена УВ защита.

Апаратмента е ремонтиран основно преди три години. При желание, може да бъде боядисан наново от бъдещите наематели или от нас - по договорка.

При дългосрочно наемане за минимум 2 години е възможно и коментар в цената.
Цената е 390 Е
Търся свестни и разбрани момичета и\или момчета с дългосрочни намерения - точна съм и предпочитам да имам работа с точни хора, не живея от наема, но не ми е и излишен, така че винаги можем да изгладим подробностите.

Моля за подробности ми пишете на мейл military@mail.bg или тук.
п.п. ето няколко снимки от апартамента
http://good-times.webshots.com/photo/2 ... 7817WNBrWe
http://good-times.webshots.com/photo/20 ... 7817QhzvVW
http://good-times.webshots.com/photo/28 ... 7817QaxqKp
Аватар
rexona
В началото бе словото

Мнение от rexona »

Търся си съквартирантка.

Предлагам голяма, обзаведена стая от двустаен апартамент в Овча Купел - Княжево. Апартаментът се намира на тихо и спокойно място, добре комуникирано с центъра на София. Има постоянно отопление и топла вода, нова бяла техника (за общо ползване) и отлична баня. Лукс. При желание, интернет и кабелна телевизия. Гледка към кв. Княжево. Приятни съседи. Идеално за момиче студентка в НБУ (на 15 мин. пеш) или СУ (маршрутки до Ст. Град). Наем: 230 лв (без консумативи).

Непушачите са с предимство.

Моля, пиши на скайп amy_nka или се обади на тел. 0899591819, в случай че си търсиш квартира с подобни характеристики.

Ако има отговорни момчета, непушачи, заинтересовани от предложението ми, също да контактуват. Да няма дискриминация ;)

Благодаря.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Моля без излишни коментари и уговорките да стават с лични съобщения или по друг начин. Ще задръстим темата с въпроси и отговори.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

worka написа:Собственик дава стая под наем от апартамент до бул.Прага.Стаята е за 1 или 2 момичета,напълно обзаведена.Ползва се голяма кухня и сервизни.Без посредник.От Собственик.Телефон: 0876420620

Двустаен с преходен хол,центъра на София,на тихо място.Обзаведен, след ремонт.Перфектна кухня.Настилки-паркет и теракота.Удобен за семейство с 1 дете или момичета.Кабелна телевизия.Без посредник,Собственик. 0878287713
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
ves:)
В началото бе словото
Специалност: Фотография
Курс: втори

Мнение от ves:) »

Здравейте, задачата е следната - търсят се съквартирант/ки за вече наета квартира:) Апартаментът е тристаен, частично обзаведен и се намира в Надежда 2, без хазяи, наемът е 85лв. на стая (аз съм в едната, а дргуте две са свободни). Апартаментът е в много добро състояние и на спокойно място, но с много удобен транспорт. Ако имате повече въпроси - 0886438862, Веска
Аватар
darika
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от darika »

Аз и колежката ми търсим още един или двама съквартиранти/тки, за да наемем апартамент в Лозенец или централните квартали на София.И двете сме първи курс журналистика и сме непушачки.Ако проявявате интерес на skype: dari_jelqzkova.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

shizma написа:Здравейте :)
Търся си съквартирантка.Ще живеем в една стая.Става въпрос за етаж от къща в центъра на София(Симеон и Братя Миладинови, 5 мин от Халите, 20 от СУ).Наемът е 200 лева, като в тези 200 лева са включени вода, ток,кабелна.Етажът от къщата е със самостоятен изход.Ползваме вътрешен двор, който е само за нас:)))))
Също така се ползва кухнята и холът.Имаме си телевизор ,котлони ,пералня,хладилник.....:)
Аз съм студентка 3ти курс в СУ, работя...
:)))))

Ако някой иска, бих могла да покажа още доста снимки, има доста неща които не можах да кача:), а има какво да се види в този апартамент.
:)
Ако някой има интерес да пише или да звънне
0878745877
Прикачени файлове
Picture 018.jpg
Picture 018.jpg (74.19 KiB) Преглеждано 1899 пъти
Picture 016.jpg
Picture 016.jpg (49.63 KiB) Преглеждано 1899 пъти
Picture 009.jpg
Picture 009.jpg (52.93 KiB) Преглеждано 1899 пъти
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
VolenP
В началото бе словото

Мнение от VolenP »

Давам под наем стая 30 кв. м. с ползване на бокс с трапезария и сервизни помещения, ТЕЦ, телефон, интернет и кабелна телевизия, без хазяи. В центъра на София, близо до паметника Васил Левски. Намира се на 10 минути пеша от ректората на СУ, удобен транспорт.
Цена : 300 лева без консумативи.
Телефон за контакти : 0889699897 – Волен
Аватар
NiksY
В началото бе словото

Мнение от NiksY »

Здравейте, спешно търсим двама съквартиранти/съквартирантки за двустаен апартамент в кв. Яворов. Наемът се пада по 150 лв на човек.

0883 34 90 64, Николай.
casparcho
В началото бе словото
Специалност: АУ

Мнение от casparcho »

Колеги за утре ми трябва някаде сносно на цена хотелче за 2 души в Ст.град ..ако може да помогнете с идеи ще съм благодарен. скайпът ми е caspar4o
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

casparcho написа:Колеги за утре ми трябва някаде сносно на цена хотелче за 2 души в Ст.град ..ако може да помогнете с идеи ще съм благодарен. скайпът ми е caspar4o
Може да се обърнете към студентски общежития - в такива случаи можете да останете в стая от общежитие. Справка - сайта на сбо: http://uni-campus.net/contacts.php - тук са контактите за връзка.
п.п. моля да не изтривате това - може да е от полза по принцип на търсещите място да отседнат около студентски за малко. Иначе темата е за квартири ;)
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Спешно!

Аз и съквартирантката ми (Boleyn), си търсим съквартирант/ка за другата стая на квартирата! Апартаментът се намира в центъра, до метростанция Сердика (на минута пеша от входа на метрото), точният адрес е Лавеле 18.
Двете със Стефани делим една стая, а третият човек, който ни трябва, ще си бъде сам в неговата стая (обаче е преходна), но ще плаща наем колкото всяка от нас - 170лв. Квартирата си има кухня (с микровълнова), баня и балкон. Интернетът ни е wireless.
Моля, ако има желаещи да ми пишат лично съобщение или да ме потърсят в Скайп - my.phoenix.dreams
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Kid
В началото бе словото
Специалност: Иранистика
Курс: първи

Мнение от Kid »

Предлагам квартира за две момичета в непосредствена близост до метростанция Опълченска,зад Mall of Sofia.Става въпрос за напълно обзаведена стая със санитарен възел и тераса,централно парно,скоро ремонтирана-алуминиева дограма и т.н.Наемът е 130 лева на човек.За повече информация-0899818801 и мейл-lbr@abv.bg,skype- soulessence_
Пентагоните на Запада никога няма да разберат геометрията на Ориента,нашата благозвучна,пъстра,свещена,хармонична анархия!
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”