Стипендианти !!!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
И правилно съм казал.Picklenose написа:От др страна стипендийте са за стимулиране на студентите ..50лв както каза и ти iliyan в най-мизерния град можещ да ги спечелиш с бачкане
Значи да разкажа една случка от вчерааа.
Няколко колеги ще ходят на бригада в САААЩ. И нали трябва да си изтеглят изпитите с един месец напред. Този по ДИС им треснал: "И да ми идвате и да не ми идвате - слаб 2. Септември. Няма да ви пусна по-рано от сесията." А те май и септември няма да ги има, значи догодина.
После коментирахме с асистента това и той пича си го каза. Това е въпрос на приоритети. Пъро на първо сте дошли да учите.
А в София работа има. Ше си изкарам изпитите и ще си намеря нещо.
- Picklenose
- От дъжд на вятър
И моя даскал по Литература така казва.На първо място сме ученици и после остават кандидатстудентските изпити.Обаче съм сигурен,че ще се съгласиш с мен,че ако присъстваш в гимназията цяла година и учиш само за там..то за 1 месец няма да научиш нищо за изпитите.Това е въпрос на приоритети. Пъро на първо сте дошли да учите.
А в София работа има. Ше си изкарам изпитите и ще си намеря нещо.Идеално.
А колкото до работата в софия..не бих казал ,че е перфектна.В САЩ парите на час са двойни,а някъде и тройни.
why don't you go outside and .... yourself?!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
дааам, ама и стандарта е двоен и троен. както и колко е трудно да си намериш добре платена работа в последните години, защото всички работодатели хитреят и плащат мизерни заплати, виждайки че наплива на студенти нараства и не е проблем да си намерят работна ръка. а и няма да ти обяснявам колко трябва да изхарчиш, за да стигнеш въобще до щатите. грубо сметнато започваш работа от минус 2000 долара...Picklenose написа:А колкото до работата в софия..не бих казал ,че е перфектна.В САЩ парите на час са двойни,а някъде и тройни.![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: