НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
как мое не ми стигне ЕДНА Е-АНА стотна
и некви..
ама както и да е
и некви..
ама както и да е
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
То пари никога няма, ама тоя нос ще ме съсипе днес.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
махай ми се от главата най-накрая бе..

The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Знам, че ще има някой изхвърлен от даскало.. не знам кой ще е .. но не искам да съм аз...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
some kind of smell, some kind of touch, some kind of feeling... no longer
memento mori
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
айде без бебешките мрънкания,хората имат къде по-сериозни проблеми!The_iMMortal_f написа:Много е лошо да си първа смяна..Вървиш, спиш..паднеш, утрепеш се...[припомниш си първите 5 години от своя живот- oжулени ръце, колена, скъсани дънки.. ]
- The_iMMortal_f
- Паисий
хубаво, изкажи ги..нали затова ти е кошчето ?????Ако на теб ти е приятно да падаш-падай...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сииииим!
Евала ти за подписа, душко! Тая песен ми е ужасно скъпа - винаги, когато я чуя, се сещам за най-добрия си приятел. Щото колкото и да сме далеч (и да не сме се виждали от половин година, какъвто е случаят в момента
), винаги знам, че има кой да ми подаде ръка, "ако търся остров" и ако много закъсам, мога да му ревна на рамото преспокойно (тъй де, образно казано, защото той пък хич не понася някой да плаче насреща му).
Пък ти... бива ли да си такава паднала жена, м? Ще те критикувам много, когато се видим.
Дотогава обаче - те ти поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=3Bf9niztf5E. И като се замисля колко сме скачали на тая песен - трябва да вземете да ме заведете да потанцуваме нейде из Стара Загора.
И хич няма да почвам да пиша по темата, щото почна ли, цялото ми особено фалшиво приповдигнато настроение ще се срути върху мен, събаряйки всичко останало. А нямам право - щото, баси, има толкова по-страшни неща на тоя свят.
Евала ти за подписа, душко! Тая песен ми е ужасно скъпа - винаги, когато я чуя, се сещам за най-добрия си приятел. Щото колкото и да сме далеч (и да не сме се виждали от половин година, какъвто е случаят в момента
Пък ти... бива ли да си такава паднала жена, м? Ще те критикувам много, когато се видим.
И хич няма да почвам да пиша по темата, щото почна ли, цялото ми особено фалшиво приповдигнато настроение ще се срути върху мен, събаряйки всичко останало. А нямам право - щото, баси, има толкова по-страшни неща на тоя свят.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- The_iMMortal_f
- Паисий
Страхотна песен!Освен нея всички останали от 500 най-велики български песни са супер яки..
Да те водим, да те водим... ама колко да те водим... ? Ти пропаднало не слушаш? В смисъл-чалгийка в петък вечер..?А за Нова година какво мъдриш?
А относно падането..Не къде е.. Пред Отрезвителя... като дърта алкохоличка...
А относно падането..Не къде е.. Пред Отрезвителя... като дърта алкохоличка...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ахаха... ама това - на влизане, или на излизане?The_iMMortal_f написа:А относно падането..Не къде е.. Пред Отрезвителя... като дърта алкохоличка...
По ред: за НГ нямам планове (все още). Зависи какво предлагаш - особено ако Крис прави парти у тях, че локацията ми е особено удобна, както знаеш.
И за танците... не щем чалгийка в петък вечер, мерси. Нещо ретро, може и в Литъл Рок, ако още не са го затворили. Особено добра идея ми се струва (макар че аз там не съм влизала от години и нямам идея какво е сега).
Ама стига толкова офтопик, че ще ни пляскат през ръчичките - че и ние сме едни душевни отпадъци...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Това кошче не е подходящо за отпадъците, които искам да изхвърля, отивам в клозета 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Into the endless we ride...