Преписване на изпита :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Паган написа:
Raya_Alexandra написа:Те слагат номера и на тебе ти дават един номер и после срещу номера си получаваш вещите... като на дискотека :wink:
Слагат те...на излизане си харесваш един телефон и
се изнасяш преди да са те усетили :twisted:
Твоя от миналата година ли ти е? :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
plan9usr
В началото бе словото

Re: Преписване на изпита :)

Мнение от plan9usr »

ами миналата година като се явявах на кси по математика и едни 4 гея си преписваха един от друг съвсем спокойно, и по едно време станаха толкова шумни, че чак на мене ми стана неудобно. няколко пъти ги заплашваха, че ще ги изгонят, но нищо не стана, предполагам са си предали задачките и са си изкарали незаслужените оценчици.
iiccoo написа:Искам да попитам какво следва ако ме хванат да преписвам на изпита :shock: Не мога да кандидатствам следващата година в този ВУЗ или не мога във всички.Кажете по-подробно за да видя заслужава ли си риска.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Битака никой не го следи. ЗА телефони не могад а ви кажа, защото не го взех. Но ако си го сложите в чантата ИЗКЛЮЧЕН , няма да имате проблеми. Никакви номера, никакви чудесии. Но наистина не се правете на интересни с телефоните - после ще вие е яд, яд, яд :twisted: :twisted: :twisted:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

Хаха :D Мен такава депресия ме е хванала с тези критерии - не зачерквайте, не драскайте, не номерирайте, без дебели черти, без кръгчета, без незнам си какво...онзи ден сънувах, че съм на изпит и ми звъни телефона и вдигам...взимат ми листа, дисквалифицират ме, беше ужасно, изживях си го съвсем на сериозно, не си играйте :?
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
plan9usr
В началото бе словото

Мнение от plan9usr »

Споко бре, изпитите са много лесни за вземане ако си спокоен, е и ако си поучил преди това де...:)
Иначе аз си бях с телефон, с изключен звук - няколко пъти ми бяха звъняли, даже ходих до кенефа, пуших и си говорих с гаджето докато пафкам. :)
CoHka написа:Хаха :D Мен такава депресия ме е хванала с тези критерии - не зачерквайте, не драскайте, не номерирайте, без дебели черти, без кръгчета, без незнам си какво...онзи ден сънувах, че съм на изпит и ми звъни телефона и вдигам...взимат ми листа, дисквалифицират ме, беше ужасно, изживях си го съвсем на сериозно, не си играйте :?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

CoHka написа:онзи ден сънувах, че съм на изпит
Вече получаваш видения :lol: Ухааа - явно доста сериозно работиш по въпроса за кандидатстването. :P
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

Да, действително работя сериозно по проблема, нямам търпение да мине 7 и да си успокоя душата..
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Хаха, ми то си е дошло кажи-речи. То и аз нямам търпение да мине 21, ама и да съм понаписала неща. Да не е така....без нищо. :wink: Успех иначе!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

Мерси, ще имам нужда :wink:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Аз пък и на 7 и 21 :? ... Ама историята ми е приоритет.

П.П. Математиката е много различна от историята - там показваш повече от 5% от знанията си. Виж, темата по история е 1 от двайсет и няколко!
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

аз пък бях на предварителния за ТУ и там с един приятел (седеше зад мен) си решавахме заедно , ония не правиха проблем . Дано и в СУ е така :). Даже по едно време им омразна и излезнаха от стаята !
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Зависи кой ти е квестор.

Във Варна в едната стая всички са си подсказвали и са решили заедно задачите, а в другата са им проверявали четиризначните таблици по 2 пъти - старница по страница. В същата тази стая едно момиче(от даскало) кимнало на едно момче(от класа). Той казал: "нищо не съм напрайл" и единият квестор му взел листите да го гони, но другите го спрели!!!

Късмет отвсякъде!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Оф, да бе, тея кваестори могар вс да прецакат. :cry:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Cenarius
В началото бе словото

Мнение от Cenarius »

hunt3r написа:аз пък бях на предварителния за ТУ и там с един приятел (седеше зад мен) си решавахме заедно , ония не правиха проблем . Дано и в СУ е така :). Даже по едно време им омразна и излезнаха от стаята !
Не издавай бре :twisted: В су нема да е така бате :(

Обаче квесторите защо наистина излязоха :shock: Вънка ще да им е било по-комфортно 8)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

hunt3r написа:аз пък бях на предварителния за ТУ и там с един приятел (седеше зад мен) си решавахме заедно , ония не правиха проблем . Дано и в СУ е така :)
Не са направили проблем. Ок, после гледай, къде са проблемите. :twisted: :twisted: :twisted:
А В СУ НЕ Е ТАКА! Как ти мина такава мисъл :shock: :shock: :shock:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”