Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Шантави сънища
Сигурно си права :-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Сънувах, че участвам в миротворческа мисия някъде си (примерно Ирак) и заминавам с хеликоптер. Бяхме се подредили заедно с още 50-ина момци в пълно бойно снаряжение, клекнали пред една стена с гръб към нея и с насочени напред пушкала. Чакахме хеликоптерите да долетят изотзад и да се хванем за висящите от тях въжени стълби. После щяха директно да ни пуснат на бойното поле. Незнайно защо над главите ни се вееха германски знамена (на съвременна Германия). Малко след това пък изпращах руски контингент, който заминаваше на същата мисия по същия начин, само дето се вееха руски знамена. А, да - козирувах на руснаците състрадателно.
И други шантави неща сънувах, ама не си спомням
И други шантави неща сънувах, ама не си спомням
- The_iMMortal_f
- Паисий
Бях на
квартира с новата приятелка на бившия ми , която е кривогледа и я бухтях с некфи книги по главата и я питах : Ти сляпа ли си? После я бутах по некакви стълби и я питах: Къде отиваш, ма?
На покрива на въпросната квартира се простираше Ниагарския водопад, който беше замръзнал , въпреки 43-градусовите температури.. (Шантаво!)
После се появи най-добрата ми приятелка, която каза: Ела в квартирата ми да ти кажа с кого се съвкоплявах снощи, аз отговорих : Хубу, само да изритам Наталия и се връщам ..
Егати несвързаните неща..
квартира с новата приятелка на бившия ми , която е кривогледа и я бухтях с некфи книги по главата и я питах : Ти сляпа ли си? После я бутах по некакви стълби и я питах: Къде отиваш, ма?
На покрива на въпросната квартира се простираше Ниагарския водопад, който беше замръзнал , въпреки 43-градусовите температури.. (Шантаво!)
После се появи най-добрата ми приятелка, която каза: Ела в квартирата ми да ти кажа с кого се съвкоплявах снощи, аз отговорих : Хубу, само да изритам Наталия и се връщам ..
Егати несвързаните неща..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Сънувах, че си раждам прекрасно и красиво и русичко малко момиченце!!! ...
нооо... нашите ми го вземат под претекста, че 'как ще гледаш ти бебе, на квартира си, в нея няма бебешка стая, няма дори креватче, няма къде да го къпеш и повиваш'
Толкова ми беше мъчно и криво и гадно далеч от хубавото ми бебче! Постоянно пътувах към Сливен и им се молих, молих...
А това момиченце колко приличаше на мен
Имаше същите големи ушички, едното от които малко по-стърчащо от другото
Ако се понапъна още малко, ще се сетя и как си я кръстих
А това момиченце колко приличаше на мен
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Много от детайлите забравих, но най-общо:
Действието се развива в социалистическа София. Пред националния стадион сме с някаква компания и разменяме картинки. Всъщност става дума за картинки на Лионските трийсетметрови трамваи. Размяната протича по следния начин - играем на някаква игра с карти и ги залагаме. По едно време чуваме някаква сирена като от противовъздушна отбрана (най-вероятно е завила някоя аларма на кола, но докато спя мозъкът ми има навик да прекодира външните звуци като част от съня
) и гледаме по улиците да минават някакви танкове и военна техника. Зад нас от езерото Ариана се подава подводница
И по едно време от мегафон се чува мъжки глас, който крещи "Пристига Папата!" 
Действието се развива в социалистическа София. Пред националния стадион сме с някаква компания и разменяме картинки. Всъщност става дума за картинки на Лионските трийсетметрови трамваи. Размяната протича по следния начин - играем на някаква игра с карти и ги залагаме. По едно време чуваме някаква сирена като от противовъздушна отбрана (най-вероятно е завила някоя аларма на кола, но докато спя мозъкът ми има навик да прекодира външните звуци като част от съня
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Бе от един месец не мога да спра да викам насън. Всяка нощ. А после не помня кво съм сънувал.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- chaplata
В мазе, пълно с табели от социалистическо време...
От рода на "Образцов дом", "тук не се пуши", "тоалетна за дами", "апаратна", "социализъм и труд", "Уважавайте Директора и той ще ви уважава"...
Какъв блажен сън
От рода на "Образцов дом", "тук не се пуши", "тоалетна за дами", "апаратна", "социализъм и труд", "Уважавайте Директора и той ще ви уважава"...
Какъв блажен сън
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
The_iMMortal_f написа: ...После я бутах по некакви стълби и я питах: Къде отиваш, ма?... После се появи най-добрата ми приятелка, която каза: Ела в квартирата ми да ти кажа с кого се съвкоплявах снощи
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
chaplata написа:Много от детайлите забравих, но най-общо:
Действието се развива в социалистическа София. Пред националния стадион сме с някаква компания и разменяме картинки. Всъщност става дума за картинки на Лионските трийсетметрови трамваи. Размяната протича по следния начин - играем на някаква игра с карти и ги залагаме. По едно време чуваме някаква сирена като от противовъздушна отбрана (най-вероятно е завила някоя аларма на кола, но докато спя мозъкът ми има навик да прекодира външните звуци като част от съня) и гледаме по улиците да минават някакви танкове и военна техника. Зад нас от езерото Ариана се подава подводница
И по едно време от мегафон се чува мъжки глас, който крещи "Пристига Папата!"
I wanna fall from the stars straight into your arms
- chaplata
Май увлечението по родния ми град и транспорта в него не се отразява добре на логиката в сънищата ми 
Сънувах днес, че се давя... 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
сънувах някаква пълна простотия и в просъница си мислех ей ся като стана ще се раздам у форуму ии .. сега установявам че съм забравил какво съм сънувал 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
По-добре пропусни тренировката по плуване днесPrudence написа:Сънувах днес, че се давя...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Ще взема да се абонирам за сънищата на Дарко