[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
не трябваше да се хваля, сега ми е някакво тъпо такова
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Днес всеки реши да се напива и да си плаща със стотинки...
Тея пари тряа ги отчитам някак!!!
Едно е да си платиш кафето и колата с точни стотинки, а съвсем друго финландията!!!
Поне от куртоазия си пазете стотинките, егати...
Тея пари тряа ги отчитам някак!!!
Едно е да си платиш кафето и колата с точни стотинки, а съвсем друго финландията!!!
Поне от куртоазия си пазете стотинките, егати...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Syd
- В началото бе словото
- Курс: трети
Лягаш си здрав, събуждаш се болен..басиии 
earthbound misfit
Лягаш си отпочинал, сънуваш много работа и се събуждаш уморен.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Epic fail ..... деня , който чаках от дълго време насам , а аз съм болен.Днес е сцената ни, а аз нямам сили да мръдна дори.А през нощта и полет ме чака.....
The names of the future are stamping of impatience.
Счупих се от работа днес.
Толкова съм уморена, че пътуването до нас ми се вижда ужасяващо мъчение... А утре съм първа смяна... да взема направо да остана да спя тука, а?
Толкова съм уморена, че пътуването до нас ми се вижда ужасяващо мъчение... А утре съм първа смяна... да взема направо да остана да спя тука, а?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
точно преди заминаване се разболях - мн долно :-[[[[
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
-Ш*бано контролно без предупреждение върху материал, предаден на 9.12, т.е. на следващия ден след студентския празник. Като цяло двама човека от 35 знаеха за какво става въпрос.
-Боклучавия сандвич, който изядох на обяд, и от който още ме боли корема
-Една овца в тролея, която се ръгаше като невиждала за място, което няма как да се образува в 17.30 часа в тролей 1.
-Закъсняващ за лекции преподавател, който ми обърка тотално плановете и намеренията за деня.
-Боклучавия сандвич, който изядох на обяд, и от който още ме боли корема
-Една овца в тролея, която се ръгаше като невиждала за място, което няма как да се образува в 17.30 часа в тролей 1.
-Закъсняващ за лекции преподавател, който ми обърка тотално плановете и намеренията за деня.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Понякога не мога да повярвам какви неща ми се случват. Просто не мога.
И все се опитвам да не мисля как се прецакват неща, за които съм мечтала с месеци. И те се прецакват. И аз седя и рева като магаре, защото веднъж искам нещата, които искам, да се случат по начина, по който ги искам. Ама нееееее... не може.
Понеже то няма да съм аз. Чак не мога да повярвам колко безпроблемно беше онова ходене до Лондон през лятото.
...
И както си седя и си рева напоително, се сещам колко по-страшни неща има - на някои от които станах свидетел тия дни. И реввам още по-силно.
Елате да видите каква картинка съм. 
Явно наистина съм насъбрала бая напрежение.
И все се опитвам да не мисля как се прецакват неща, за които съм мечтала с месеци. И те се прецакват. И аз седя и рева като магаре, защото веднъж искам нещата, които искам, да се случат по начина, по който ги искам. Ама нееееее... не може.
...
И както си седя и си рева напоително, се сещам колко по-страшни неща има - на някои от които станах свидетел тия дни. И реввам още по-силно.
Явно наистина съм насъбрала бая напрежение.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Телефонът ми окончателно се сбъгяса. Каза бзът и повече не пожела да се включи. А точно това не исках да се случва, защото сега трябва да стоя и да чакам да ми пристигне новият. Щеше да е толкова хубаво да има едно плавно преминаване, пък стария да си го прибера в кутийката и да го извадя при нужда. А сега нямам телфон. Мрън!
На всичкото отгоре от целия този сняг коляното ме боли. Много е красив, много е коледен и прочее, ама ми влияе зле.
На всичкото отгоре от целия този сняг коляното ме боли. Много е красив, много е коледен и прочее, ама ми влияе зле.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
БТК!
Ненавиждам нета на БТК , ненавиждам настройките на БТК, ненавиждам всичко свързанос БТК.
От 3 лаптопа точно 1 прихваща интернет в момента, заради скапаните им настройки ..... и е точно този, който не ми върши работа.
Закон на Мърфи отвсякъде.
Ненавиждам нета на БТК , ненавиждам настройките на БТК, ненавиждам всичко свързанос БТК.
От 3 лаптопа точно 1 прихваща интернет в момента, заради скапаните им настройки ..... и е точно този, който не ми върши работа.
Закон на Мърфи отвсякъде.
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Вървя си аз по центъра и сe възхищавам колко очарователна е нощна София през зимата, когато виждам двама скитници, седят с лице към отдушника на дървеното заведение зад НС, греят се на парата от кухнята и си подават шише, увито във вестник. Тогава се сетих за онзи варненски клошар, който беше научил кучетата в квартала да се гушат в него, когато спи, за да преживее студовете. Дано е успял. После взех да се сещам за кофти нещата, които се случват на такива хора през зимата. Мисълта за това е доста обременяваща. И така. 
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Lord написа:Вървя си аз по центъра и сe възхищавам колко очарователна е нощна София през зимата, когато виждам двама скитници, седят с лице към отдушника на дървеното заведение зад НС, греят се на парата от кухнята и си подават шише, увито във вестник. Тогава се сетих за онзи варненски клошар, който беше научил кучетата в квартала да се гушат в него, когато спи, за да преживее студовете. Дано е успял. После взех да се сещам за кофти нещата, които се случват на такива хора през зимата. Мисълта за това е доста обременяваща. И така.
Колега, спокойно .... Господ познава своите.(Както е казал човекът, заповядал изгарянето на множество кръстоносци .... някакъв абат беше, ако не ме лъже паметта).
Всеки с кръстта си.Всеки със съдбата си.Може да го заслужават, а може и това да се промени.
Дано не те обременяват повече такива мисли.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
днес не ми платиха от работата. това малко ме разочарова
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.