Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
И при нас историята е същата, ние дори нямаме обща снимка още, просто защото не могат да ни хванат всички на едно място, решихме да се снимаме на изпращането - 19 май, така че спокойно има и по-тежки случаи от вашия
Последно промяна от CoHka на 28 Апр 2006, 14:45, променено общо 1 път.
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
Mии, поне засега никой нищо не казва за албум. Класът ни не знам изобщо дали ще си прави такъв, а обща снима май само на бала ще имаме. Нито dvd, нито нищо... Просто сме супер разединен клас и...да...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
katiunki написа:Mии, поне засега никой нищо не казва за албум. Класът ни не знам изобщо дали ще си прави такъв, а обща снима май само на бала ще имаме. Нито dvd, нито нищо... Просто сме супер разединен клас и...да...
О при нас пък има един отцепник, който така и не можахме да го накараме да се снима на общата снимка, така че сега всички сме снимани без един...кофти
iliyan написа:Фонът вече е въпрос на лична преценка.
Защо не написа за Ф1 и за стадион Луи Втори, на който всяка година септември месец се провеждат световните лекоатлетически финали?
Това са просто емблеми.
...
Абе май някъде щях да пиша и за това, но не и в заглавната страница... Просто вече не ми се превежда - много е трудоемко и времеемко
За албума на випуска трябва всички да си дадат снимки..пък при нас кой дал,кой не дал,кой забравил,кой въобще не знаел за това нещо:( Тъпо се получава.