Кой беше последният филм който гледа ...?
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Тhe Proposal мислех че ще е нещо сополиво но се престраших и останах приятно изненадан 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Абсолютно вярно. В момента съм по средата и виждам единствено как земята се срутва. Колко забавно, хаха.Rodd1ck написа:2012 е два часа и половина, ама минава като пет. То че е тъп, клиширан и разчита само на ефектите, е ясно, ама как може и да е толкова скучен.. Първият час е добре, ама по едно време се сещаш, че не е минал и половината филм, а вече ти се иска да свърши.
Ще го догледам само за да разбера какво ще се случи накрая.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Напоследък съм на вълна вамп филми. След като изгледах двата сезона на "True Blood" за по - малко от 3 дни (
), минах през "30 Days of Night", "Dracula 2000", "Salem’s Lot", "Shadow of the Vampire" и класиката в жанра "Nosferatu" от 1922 год. Радост!
Препоръчвам горещо всеки един от тях, без "Shadow of the Vampire", който е базиран на въпросния "Nosferatu - Eine Symphonie des Grauens" от '22-ра и представя действията, развили се на снимачната площадка... Героят, въплатил се в ролята на вампира, в крайна сметка се оказва истински вампир, но никой от снимачния екип не подозира това до самия край
... Честно, не знам какво толкова му харесват всички, та чак са го изтипосали в топ 10 на най - добрите вампирски филми на всички времена, но ако ви се гледа нещо подобно, то по - добре да отделите време за "Nosferatu".
Препоръчвам горещо всеки един от тях, без "Shadow of the Vampire", който е базиран на въпросния "Nosferatu - Eine Symphonie des Grauens" от '22-ра и представя действията, развили се на снимачната площадка... Героят, въплатил се в ролята на вампира, в крайна сметка се оказва истински вампир, но никой от снимачния екип не подозира това до самия край
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Гледай Дракула на Франсис Форд Копола. Гениален филм по мое мнение.
И най-добрият вампирски.
Аз па снощи гледах Зомбиленд. Мацката с помпата е яка.
И най-добрият вампирски.
Аз па снощи гледах Зомбиленд. Мацката с помпата е яка.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Bety_
- Летящите Пръсти
Smoking Mirror написа:Аз па снощи гледах Зомбиленд. Мацката с помпата е яка.
А бе, добре че е тя, че иначе самият филм е доста голяма бозица (тъпница
Аз пък току що гледах Перфектното бягство и останах доста приятно изненадана. Въобще обичам като убиецът не е убиецът.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Tи на краставичаря краставица ли се мъчиш да пробуташ, Гошко?Smoking Mirror написа:Гледай Дракула на Франсис Форд Копола. Гениален филм по мое мнение.
И най-добрият вампирски.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
ink - в резюмето пише неща от рода на "смятан за новият "То"" сравняват го с матрицата .. аз лично не изтраях да го догледам до края 
-
nightwish_forever
- В началото бе словото
xax mii mislq 4e be6e Twilight2

- Прикачени файлове
-
- twilight-scholarization2.jpg (131.81 KiB) Преглеждано 1083 пъти
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
The last house on the left.
Можеше и по-добре да бъде направен, но си е яко трилър.
Можеше и по-добре да бъде направен, но си е яко трилър.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Bathory". С две думи казано - прекрасен филм!! Представя Ержебет далеч отвъд изградения образ на легендарната "Кървава графиня", от позициите на майка, съпруга, любовница, владетелка, дори лечителка, а не вампир, къпещ се в кръвта на невинни девственици. Заслужава си да се види!

- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
" Мария - Антоанета " . Като цяло ми хареса,но липсваха доста неща ,а други направо си бяха изопачени.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Christmas Carol - сладко филмче и много добре направено! А духът на идните Коледи е уникален! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Как беше лафът на Мила? "Копеле, майна, човек"? Баш.
С други думи - изгледах "Across The Universe". Много страхотно направен филм, наистина.
Признавам, че първите двайсетина минути ги понесох трудно и се чудех дали да го догледам, но реших да се пробвам и не съжалявам. Особено ми хареса това, че песните бяха породени от действието, или действието бе породено от песните и те в никакъв случай не стояха като пришити към него, като рекламни паузи и пр. Бяха вплетени просто чудесно (след въпросните първи двайсетина минути).
И някои цели откъси бяха уникааааааално добри (ягодите, наборната комисия, халюцинациите, "Let It Be", на която откровено настръхнах
, "Revolution"). И другото, което ми хареса, беше, че нямаше изказани някакви знаменити поуки за войната и всичко останало (те просто си бяха втъкани във филма). Освен "All you need is love", разбира се. А, и още нещо, което ми хареса - Джим Стърджис. Сладък, та дрънка.
И тоя акцент, ах, тоя акцент!
Само дето знаех как ще свърши филма, защото главният герой се казва Джуд, а в момента, в който положението изглеждаше доста прецакано за него и всички останали, се усетих, че... ами, просто още не е минала "Hey, Jude".
Сериозно, струва си да се гледа. Обаче не е за всеки, предполагам. На мен наистина много ми хареса. В личната ми класация остава след "Love Songs" (http://www.youtube.com/watch?v=s54vpKAFmS0) - гледайте го, ако не сте (като предупреждавам, че не е за хомофоби и по-ограничени по принцип хора). Но е в пъти, просто несравнимо по-добър от онзи ужас "Mamma Mia".
С други думи - изгледах "Across The Universe". Много страхотно направен филм, наистина.
Признавам, че първите двайсетина минути ги понесох трудно и се чудех дали да го догледам, но реших да се пробвам и не съжалявам. Особено ми хареса това, че песните бяха породени от действието, или действието бе породено от песните и те в никакъв случай не стояха като пришити към него, като рекламни паузи и пр. Бяха вплетени просто чудесно (след въпросните първи двайсетина минути).
И някои цели откъси бяха уникааааааално добри (ягодите, наборната комисия, халюцинациите, "Let It Be", на която откровено настръхнах
Само дето знаех как ще свърши филма, защото главният герой се казва Джуд, а в момента, в който положението изглеждаше доста прецакано за него и всички останали, се усетих, че... ами, просто още не е минала "Hey, Jude".
Сериозно, струва си да се гледа. Обаче не е за всеки, предполагам. На мен наистина много ми хареса. В личната ми класация остава след "Love Songs" (http://www.youtube.com/watch?v=s54vpKAFmS0) - гледайте го, ако не сте (като предупреждавам, че не е за хомофоби и по-ограничени по принцип хора). Но е в пъти, просто несравнимо по-добър от онзи ужас "Mamma Mia".
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
о, аз ще съм вечно благодарна на Киро, че ме накара да го гледам.
Иначе, аз изгледах Лавина.
Много смелост ми трябваше за тоя филм.
Много.
Иначе, аз изгледах Лавина.
Много смелост ми трябваше за тоя филм.
Много.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens