Пак е нещоAstral4o написа:Всички са с тази нагласа и дори така правят,но най-мн до 2рия семестър
Какво се прави на "Упражнение"?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ЕВАЛА! САМО ТАКА! ЗНАЧИ ИМАШ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ!Raya_Alexandra написа:Въй, хора, мене само да ме приемат веднъж в СУ, на всички упражнения ще ходя, всичко ще си уча... не ви лъжа! Само да ме вземат...![]()
Аре и на лекциите, че не ги видях в поста
И най-голямото удовлетворение е, когато влезнеш по-първо желание и си знаеш, че за това си родена и просто това ти е мястото. Вервай ми, изживяванията по аудитории и стаи ше са простооо....
- PrincessSuperstar
- Драскач
Мда, така е, най-якото нещо е да си влезеш по първо желание и колкото и да ти писва от някои неща, които учиш (а такива със сигурност има, дори не са много малко...), да знаеш, че просто това е твоята специалност. [/quote]ЕВАЛА! САМО ТАКА! ЗНАЧИ ИМАШ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ!
Аре и на лекциите, че не ги видях в постаПоловин работа не е работа
![]()
И най-голямото удовлетворение е, когато влезнеш по-първо желание и си знаеш, че за това си родена и просто това ти е мястото. Вервай ми, изживяванията по аудитории и стаи ше са простооо....
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Искам и аааааааазiliyan написа:ЕВАЛА! САМО ТАКА! ЗНАЧИ ИМАШ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ!Raya_Alexandra написа:Въй, хора, мене само да ме приемат веднъж в СУ, на всички упражнения ще ходя, всичко ще си уча... не ви лъжа! Само да ме вземат...![]()
![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
-
Lorie
- Летящите Пръсти
iliyan написа:ЕВАЛА! САМО ТАКА! ЗНАЧИ ИМАШ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ!Raya_Alexandra написа:Въй, хора, мене само да ме приемат веднъж в СУ, на всички упражнения ще ходя, всичко ще си уча... не ви лъжа! Само да ме вземат...![]()
![]()
A да те приемат на първо класиране първо желание е още по-страхотно

- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
да е,то и з така си мислех като ме приеха,ама познай след 3-4 лекция хич няма да ти е до тва някакъв дъртак да ти мрънка и ти да пишеш до пришки по пръста и след тях,като си има винаги зубрачи и зубрачки и ксероски за лекциите.Raya_Alexandra написа:Искам и аааааааазiliyan написа:ЕВАЛА! САМО ТАКА! ЗНАЧИ ИМАШ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ!Raya_Alexandra написа:Въй, хора, мене само да ме приемат веднъж в СУ, на всички упражнения ще ходя, всичко ще си уча... не ви лъжа! Само да ме вземат...![]()
![]()
И най-голямото удовлетворение е, когато влезнеш по-първо желание и си знаеш, че за това си родена и просто това ти е мястото. Вервай ми, изживяванията по аудитории и стаи ше са простооо....![]()
А, и на лекции ще ходя, мноу ясно!
![]()
Въобще не крия, че при мен стана на третото класиране. Важното е, че стана.lorie написа:A да те приемат на първо класиране първо желание е още по-страхотно![]()
![]()
![]()
Просто си знаех, че оценка от рода 3.75 или 4.00 ме устройва. И за какво като невидял да се бъхтя за 6.00? Изкарах си 3.75 като пич и затова стана на третото класиране.
п.п. За някои и пето класиране да има, пак не могат да се домъкнат до първото си желание!
Аз винаги съм си мислела,че не си струва да зубриш като идиот и да се лишаваш от кво ли не,само и само да те приемат.Като си спомням кандидатстуденския,някакви разревани имаше,баси,като че ли живота им зависи от това.Болни мозъци.
Ако имаш поне малко мозък в България все някаде ще те приемат,ако това,което кандидатстваш поне малко ти е на сърце и разбираш от него. 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Важното е да погледнеш с любов и желание на нещата, тогава онзи който ти говори няма да е "някакъв дъртак"...Void написа:да е,то и з така си мислех като ме приеха,ама познай след 3-4 лекция хич няма да ти е до тва някакъв дъртак да ти мрънка и ти да пишеш до пришки по пръста и след тях,като си има винаги зубрачи и зубрачки и ксероски за лекциите.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Добре. Съгласен съм. Наистина, с едно кандидатстване не свършва света. Обаче тези хора, които са ревали, може да са били приети другадеVoid написа:Ако имаш поне малко мозък в България все някаде ще те приемат,ако това,което кандидатстваш поне малко ти е на сърце и разбираш от него.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Параграф-22Joker написа:"Кадрите решават всичко!" беше казал чичко Сталин!![]()
Ако си седите само вкъщи и си учите, то минете в задочно обучение, хем таксите са по-малки.![]()
Скромният ми опит от Меката на висшето образование - Оксфорд е че на занятия се ходи, за да се разпитват преподавателите. Питайте за всичко, за което могат да ви попитат на изпитите, така ще го знаете. Само че за това предварително трябва да знаете за какво става въпрос, значи пак трябва четене! Почти порочен кръг, а?
Ubi concordia, ibi victoria!