То аз вече се полуотчетох, всъщност, но да обобщим - първо, парти с колегите от ФЖМК с много смях, малко вино и извънредно трудно отваряне на втората бутилка от въпросното такова посредством тирбушон от джобно ножче.

Втора част - парти у Sanctus Espiritus с ооооще повече смях и, уви, още по-трудно отваряне на бутилка вино - отново посредством такъв тирбушон (вече знам какво ще им подаря за Коледа на тия хора

), който накрая се счупи и си остана вътре в тапата, а ние пихме сокче.

Девойките се бяха развихрили в кухнята и макар че отидох доста късно (и завлякох и Норвежеца, когото видях да подтичва в една градинка посред нощ), заварих пица, пиле с картофи, ашуре и плодова салата, обилно полята с карамел, който а/беше прегорял и още като влязох, ме цапна миризмата му, но всички ми обясняваха, че той карамелът "така си миришел" (

) и б/като се втвърди, наистина ни трябваха ножове, мечове и каквото още намерим с подобно приложение, за да можем да опитаме въпросната салата.
А, да - и много, много добра игра на филми. Особено се гордея с подробното ми обяснение на "Транзит", което доведе до идеята, че става дума за: "Пътен знак, който забранява влизането в града на камиони с 18 гуми и ги пренасочва" Докато го свият в търсената една дума им отне известно време, но все пак се справиха.

И с обяснението на "Сбогом, Ленин!" също се гордея (стигнаха до идеята за сърп и чук и че личността, която търсят, има брада, но няма коса. И първата им идея беше Сталин

) Простете за подробностите, ама още ми е смешно.
Рапорт даден. Ама и якият осми декември! Искам пак!