Радвам се, че знаеш какво да търсиш в една жена.Batbayan написа:В крайна сметка по-интелигентните мацета също създават проблеми - почвате да спорите, да доказвате кой е по-умен, да си хитрувате.Пък някое глупавичко, но хубавко си е идеално за разпускане без много-много мислене , напрежение и т.н.
Пълен ужас - Сайтове за запознанства
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Re: Пълен ужас - Сайтове за запознанства
Бих определила присъствието на определени хора в тези сайтове като самоунижение или болестно състояние.
имам регистрация в Аха.. - даже две
отпреди три - четри години са и двете...
което ми напомня да вида имам ли съобщения

отпреди три - четри години са и двете...
което ми напомня да вида имам ли съобщения
la douleur exquise
Аз си направих регистрация в гепиме преди 2-3 години заради една приятелка, ама после като исках да си изтрия профила, ми искаше някъф смс и си изпсувах и просто си махнах снимките. Навсякъде само пращай смс-и, събирай етикети и пак пращай смс-и... Отлепяй, залепяй.... Пращай....
Евреи.
Евреи.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Не че се заяждам, ама може ли да го питаш как точно се снимат "разграчени" мадамите?MERCES_LETIFER написа:чччччччччч... яяяяяяяяяяяяяя... CX (=
ПъК аЗ п0зНаВаМ АвТоРа На СтаТиЯтА пЪк!!!
Нещо не успях да хвана идеята да се подиграваш на неграмотността на някой, а сам да не си прочетеш втори път критично писанията...
хм.
ама иначе е модерно да плюем по "новото поколение"
Не, чакайте, не е - откак свят светува все се предвижда края на света със "следващото поколение" ... интересно.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не искам да изглеждам пристрастен, въпреки че съм, но се надявам, че все пак ще видиш истината в думите ми: има разлика между печатна грешка и умишлено писане на малоумица.